Zkušenosti - léčivé kameny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3730
6.11.11 22:58
Anonymní píše:
andělské děti, aspoň jak to chápu já, na Zemi přicházejí, aby změnili naše hodnoty, naše myšlení, aby nás obrátili opět k Bohu :andel: a aby vedly změny, které se mají na Zemi udát :-)
jinak bych chtěla poprosit o radu při výběru léčivého kamene :think: jsem ve znamení štíra a chtěla bych něco, co mi pomůže lépe se spojit s Bohem a anděly a naslouchat jim (intuici) a taky co mě ochrání před negativním myšlením a energiemi.
taky by mě zajímalo, podle čeho si mám vybrat správného prodejce a na co se při koupi soustředit.

Mě poradila masérka na negativní energie záhnědu,prý ji mam i v horoskopu,jsem ryba a jde teda víc ametzst.Jinak říkala,že kamen si tě přitáhne.U ní jsem zahnědu držela a něco to dělalo,ale v obchodě ne,taky jsem tam nenakoupila a shanim jinou prodejnu.Proto mě taky zajíma,co ti kdo na poslední část dotazu odpoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
17.11.11 23:32
Sylvajs píše:
jani09 píše:
Tak mi poradte na špatné energie odbourat,bolesti hlavy,zad,něco pro ryby a najlepe vše v jednom.

Ryby 19.2. - 20.3. : korál, tyrkys, jadeit, adulár, perla, opál, fialový fluorit, akvamarín, modrý safír, ametyst,kunzit, labradorit, turmalín (indigolit nebo verdelit), jaspis, měsíční kámen, lapis lazuli (lazurit)

Výborný kámen na tento neduh je Ametyst. Tmavě fialový pomocník, který nasaje vaši bolest jako houba. Pokud trpíte na migrény a bolesti hlavy, je důležité kámen přikládat na třetí oko a to teplý nebo lehce nahřátý. Třetí oko se nachází uprostřed čela, nad kořenem nosu. Udělejte si čas, pohodlně si lehněte, nahřátý kámen položte doprostřed čela a zavřete oči. Možná vás bude napadat - co budu večer vařit, dítě potřebuje nové boty, pes musí na očkování apod., ale zkuste se plně soustředit na svou bolest. Představte si tekoucí vodu, která vaši bolest odnáší. Myšlenky, které vám budou létat hlavou, odežeňte jednoduchým trikem. Jakmile přiletí, luskněte do vzduchu prsty a nahlas proneste – Odmítám. Takto si vyčistíte hlavu a kámen má prostor vás léčit. Ametyst můžete použít i na jiné druhy bolesti a to přikládáním na místa, které bolí. Kosti by měly být vždy léčeny teplým kamenem. Tkáně a svaly naopak kamenem studeným. Já mám tyto pomocníky za studena vždy po ruce v lednici. Na bodnutí hmyzem je tento kámen velice vhodný a studený opravdu uleví štípancům. Podobně působí na bolest i křišťál, obsidián a aventurín

Nakonec mám jaspis.brekciový.Udělala jsem dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
1.12.11 21:34
jani09 píše:
Sylvajs píše:
jani09 píše:
Tak mi poradte na špatné energie odbourat,bolesti hlavy,zad,něco pro ryby a najlepe vše v jednom.

Ryby 19.2. - 20.3. : korál, tyrkys, jadeit, adulár, perla, opál, fialový fluorit, akvamarín, modrý safír, ametyst,kunzit, labradorit, turmalín (indigolit nebo verdelit), jaspis, měsíční kámen, lapis lazuli (lazurit)

Výborný kámen na tento neduh je Ametyst. Tmavě fialový pomocník, který nasaje vaši bolest jako houba. Pokud trpíte na migrény a bolesti hlavy, je důležité kámen přikládat na třetí oko a to teplý nebo lehce nahřátý. Třetí oko se nachází uprostřed čela, nad kořenem nosu. Udělejte si čas, pohodlně si lehněte, nahřátý kámen položte doprostřed čela a zavřete oči. Možná vás bude napadat - co budu večer vařit, dítě potřebuje nové boty, pes musí na očkování apod., ale zkuste se plně soustředit na svou bolest. Představte si tekoucí vodu, která vaši bolest odnáší. Myšlenky, které vám budou létat hlavou, odežeňte jednoduchým trikem. Jakmile přiletí, luskněte do vzduchu prsty a nahlas proneste – Odmítám. Takto si vyčistíte hlavu a kámen má prostor vás léčit. Ametyst můžete použít i na jiné druhy bolesti a to přikládáním na místa, které bolí. Kosti by měly být vždy léčeny teplým kamenem. Tkáně a svaly naopak kamenem studeným. Já mám tyto pomocníky za studena vždy po ruce v lednici. Na bodnutí hmyzem je tento kámen velice vhodný a studený opravdu uleví štípancům. Podobně působí na bolest i křišťál, obsidián a aventurín
Nakonec mám jaspis.brekciový.Udělala jsem dobře?

uŽ MAM I AMETYST.uMYTÝ VE STUDENÉ VODĚ PO KOUPI A TED HO JDU PŘILOŽIT. Adnes mi zas maserka poradila k počítači dát sungit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
21.12.11 21:39

Ahoj ráda bych se zeptala který kámen by se nejlépe hodil pro střelce (pro mne ) procházím teď docela stresovým obodbím během 2týdnů hospitalizace s mým druhým 3měs synem Tadeáškem. Nejen problémy zdravotní ale také po finanční stránce bývám často rozladěná podrážděná a vytočí mě každá maličkost někdy si říkám že bych byla zralá na Bohnice nebo Havlíčkův Brod :-( děkuju případně za radu Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
10.8.12 15:56

Ahoj Lucko.

Asi se ti ozývám s křížkem po funuse, ale tuhle diskuzi jsem objevila teprve teď… tak posílám pár tipů.
Pro kozoroha je vhodný kámen křišťál (jestli jsi narozená mezi 22.a 31.12., tak je to tvůj „životní kámen“).
Ale když čtu ty tvé neduhy, tak bych se spíš přikláněla ke karneolu a citrínu.
Citrín je šťastný kámen, zbavuje negativních energií a nějaké chmury nemají v jeho přítomnosti vůbec místo. Navíc je to kámen hojnosti (stačí dát si kousek citrínu tam, kde schováváš peníze, třeba i do peněženky, nebo do levého zadního rohu v místnosti od dveří). Karneol zase přináší pozitivní pohled na život a když má člověk nějaké negativní myšlenky, v přítomnosti karneolu se člověk najednou dívá na svět s větší láskou a nevidí to tak černě. Navíc dodává životní sílu a vitalitu. A ještě - karneol umístěný blízko vstupních dveří zve do domu hojnost.
Co by ti pomohlo, kdybys karneol a citrín nosila nějakou dobu přímo na sobě, jen tak poležené v místnosti by ti asi nepomáhali tak, jak bys chtěla. Snad ti to trochu pomohlo… Romča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21500
30.10.12 14:07

ochrana před zlými lidmi?

Ahoj, holky :-)
můžete mi prosím poradit? Potřebovala bych ochránit před zlými lidmi a jejich snahami mi uškodit. existuje na to nějaký kámen? Jsem narozená ve znamení berana 29.3.
Jinak nedávno jsem si koupila křišťál, protože mě vizuálně přitahoval a nosím ho na krku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
30.10.12 14:40

Ahojky. Těch kamenů, co by ti mohly pomoct, je víc… napadá mě lapis lazuli (lazurit) - ten dokáže rozpoznat hrozbu duševního útoku, umí ho zastavit a navíc to vrací zpátky tam, odkud ten útok přišel. Čehokoliv negativního by tě dobře zbavoval i lepidolit. Zkus mrknout na můj web (jmenuje se stejně jako můj nick) a najdi si tam na hlavní liště „kameny podle vlastností“… je tam podle abecedy seznam vlastností, na co který kámen je, třeba tam ještě něco objevíš a pomůže ti to se zorientovat. Romča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
30.10.12 14:59

Mám s léčivými kameny skvělou zkušenost.
Je i knížka Léčivé kameny a jejich nemoci, kde čerpám poznatky. Jinak těch knížek je daleko více, ale názvy si už nepamatuji.

Aby si dosáhla účinku, tak se mají po koupení umýt vlažnou vodou a dát na sluníčko, nebo aspoň na 1 den ven. Hlavně ale nesmí ležet na kovu, který mu bere tu sílu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
30.10.12 15:00
@jani09 píše:
Je,alespon někdo :dance: :dance:
Když jsem šla z masaže,koupim si kámen na špatnou energii.Je tu někdo,kdo kamenům věří?Koukala jsem ne netu,ale chci názor.

Já jim věřím a také proto mi pomáhají. Dávám je i na syna- teď mu budou 3 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
30.10.12 15:01

Ještě dodatek k tomu čištění od Jitky, nejlepší očista kamene je dát ho na 1 až 3 dny do země, pokud ta možnost je. A bacha na nabíjení citrínu, ametystu a růženínu na sluníčku - kamínky blednou :) (ani malachit nemá sluníčko rád)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.12 15:02

Když jsem byla s dcerou v lázních v Luhačovicích, tak tam sedávala paní, děti ji pojmenovaly na paní Korálkovou nebo Kamínkovou. Vždy říkala, že nezáleží na znamení, ale který kámen padne do oka, po kterém ruka sama sáhne. Mě letos v létě oslovil obrázkový jaspis, nevím proč, sáhla jsem na něj a ne a ne se od něj odtrhnout, ač jsem ve znamení blíženců. Dcera má 10.let a asi tři roky je kamínky víc než posedlá, už říká, který je který, podle některých ji to táhne k této „alchymii“. Kdo ví, paní Kamínková sama říkala, že má pocit, že je předurčená, tak uvidíme, co nám z ní za „čáry-máry“ vyroste.

• Citovat
  • Upravit
13
18.3.13 19:40

Ahojky, poradí mi tu někdo? Před dvěma dny jsem byla na prodejní výstavě minerálů a koupila jsem si tam mimo jiné velký křišťál. Ještě ten den jsem ho vzala ke studánce, nechala ho opláchnout a celý den ho nechala slunit. Problém je v tom, že už na výstavě mě začala bolet hlava a bohožel ještě nepřestala. Normálně na bolesti hlavy netrpím, že by to bylo tím křišťálem? Mám ho v ložnici, je vhodné s ním spát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
18.3.13 23:58
@besuli píše:
Ahojky, poradí mi tu někdo? Před dvěma dny jsem byla na prodejní výstavě minerálů a koupila jsem si tam mimo jiné velký křišťál. Ještě ten den jsem ho vzala ke studánce, nechala ho opláchnout a celý den ho nechala slunit. Problém je v tom, že už na výstavě mě začala bolet hlava a bohožel ještě nepřestala. Normálně na bolesti hlavy netrpím, že by to bylo tím křišťálem? Mám ho v ložnici, je vhodné s ním spát?

Kameny jsou velice silné energie a na výstavě je veliké množství kamenů a energií. Ty jsi velice citlivá i podle diskuze duší. NAvíc jak jsi tam psala jsi nedávno prošla 1 a 2 reiki, tedy jsi navíc ještě rozházená energeticky a zvykáš si na nové energie, do toho kupa energií od minerálů a přeplácané prostředí energiemi od lidí. Muselo to s tebou zamávat. Dej si vanu se solí z mrtvého moře, přereikuj se od sedmé čakry dolů, CKR si dej do chodidel a mělo by to být ok. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.3.13 13:18

Ahoj, myslím, že křištál je velice vhodná a silná ochrana, ale jak jsem četla tvůj příspěvek hned mě napadlo co nám poradila paní co mě zasvěcovala do reiki. Když máš jenom pocit, že by ti někdo chtěl ublížit, vizuelně si představ, že na sebe necháváš nasunout válec, který má z venku zrcadlo. Energie, která by ti mohla ublížit a dostane se do tvé blízkosti se od něj odrazí, válec jí nedovolí proniknout. No a když víš kdo škodí tak můžeš jeho vizuelně navléknout do válce, ale ten už bude mít zrcadlo zevnitř. Vše zlé co bude ten dotyčný vysílat se mu obratem vrátí. A neboj se že mu tím nějak škodíš, je to pro něj opravdu prospěšné. Zákon co vyšleš, to se ti vrátí tím vlastně ohromě zesílíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
4.6.13 22:49

Ahoj holky,
poradili byste mi prosím co do ložnice kde mám tv a pc na pohlcení negativní energie? Spí tu se mnou i dcera. Stačí křišťál? případně jak velký by měl být, stačí třeba 4cm, nebo raději větší, nebo třeba takhle velkých víc vedle sebe?
A ještě bych se chtěla zeptat, když u kamenů píšou léčivé vlastnosti, nebo i ty ochranné proti někomu kdo mi chce uškodit, musí se tyto kameny nosit u sebe nebo stačí je mít doma a semtam si s nimi „pohrát“?
Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat