Zkušenosti - léčivé kameny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16744
13.1.19 20:09
@Zuzanec píše:
Prosím o radu, jaký kamen či amulet na ochranu před zlou osobou, kterou bohužel musím denně vídat v zaměstnání. Něco, co by i nějak neutralizovala vůči mě, aby se mnou co nejméně komunikovala a nevšímala si mě. Díky

ohnivý achát navrací zlo zpět puvodci,láva,onyx také není špatný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
13.1.19 20:36
@Zuzanec píše:
Prosím o radu, jaký kamen či amulet na ochranu před zlou osobou, kterou bohužel musím denně vídat v zaměstnání. Něco, co by i nějak neutralizovala vůči mě, aby se mnou co nejméně komunikovala a nevšímala si mě. Díky

ochranné kameny jsou fluorit, ametyst, onyx, křišťál s turmalínem a černý turmalín… a přidala bych něco červeného, červená barva chrání před uřknutím, uhranutím a negativní energií… třeba červenou šňůrku…
A třeba černý turmalín s lepidolitem vrací kletby a špatné myšlenky zpátky k jejich zdroji, díky čemuž se tomu, kdo je vyslal, dostane patřičného ponaučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1636
14.1.19 08:59

@Regina Hero Díky moc za odpověď a jak to funguje, mám denně nosit šperk s některým z těch kamenů nebo stačí mít kamínek u sebe, např. v kapse nebo na stole v práci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1636
14.1.19 09:15

A co malachit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
17.1.19 09:30

Chtěla bych se zeptat můžu mít karneolové korále na krku i v noci když spím nebo je večer vždy musím sundat???Moc děkuji za odpověd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1636
5.2.19 09:47

Zdravím, mám dotaz, co je lepší na čištění energie v mítnosti? Drůza křišťálu nebo orgonit s křišťálem? A platí u orgonitu, že čím je větší, tím více vyzařuje? Díky Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
21.7.19 16:41

@baluuu8 Můžu se zeptat, jestli ti to pomohlo? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
21.7.19 23:08

@osvc Nemůžu to říct s jistotou, ale myslím, ze ano. Ještě jsem brala nějaké prášky Zvelebení rumelkoveho pole a nosila ten ruzenin. A tohle byly dvě věci, které jsem za celých 7 let snazeni o miminko “dělala jinak”. Vyzkoušela jsem všechno možné, ale pri této dvojkombinaci jsem konečně otěhotněla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
22.7.19 18:31

@baluuu8 To je dobře, že něco z toho pomohlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.19 21:11

Dostala jsem náramek z lávových korálků, ten umí co? Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
28.11.19 21:49

@DoktorkaZorkaHorká když je spolknete, tak se nerozpustí a vykadíte je. I když mohla byste mít smůlu, kdyby se v žaludku nějak naštípali, tak jak se to šítpe ostře, tak vám to taky může perforovat střeva a můžete umřít.

Když na něj pořádně zatlačíte, obtiskne se vám to tvar korálků do kůže. Když ho rozpálíte, tak se o to můžete spálit. Když korálek vdechnete, můžete se udusit - nestrkejte si ho do nosu, tak skutečně nic nevyléčí.

Jo a nestrkejte je do vaginy opakovaně - jak je to poreziní, tak se v tom může usadit nějaký patogen a blbě se to dezinfikuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40431
28.11.19 21:51
@DoktorkaZorkaHorká píše:

Bude umět všechno to, čemu Ty budeš věřit, že on umí… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.19 21:59
@Ou píše:
@DoktorkaZorkaHorká když je spolknete, tak se nerozpustí a vykadíte je. I když mohla byste mít smůlu, kdyby se v žaludku nějak naštípali, tak jak se to šítpe ostře, tak vám to taky může perforovat střeva a můžete umřít.

Když na něj pořádně zatlačíte, obtiskne se vám to tvar korálků do kůže. Když ho rozpálíte, tak se o to můžete spálit. Když korálek vdechnete, můžete se udusit - nestrkejte si ho do nosu, tak skutečně nic nevyléčí.

Jo a nestrkejte je do vaginy opakovaně - jak je to poreziní, tak se v tom může usadit nějaký patogen a blbě se to dezinfikuje.

Je opravdu nutný tento váš komentář? Proč je tak obsáhlý? Stačilo napsat, že tomu nevěříte. Já zase nevěřím vám a vás názor mě nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.11.19 01:45

Určitě kameny mají svou energii a pomůže to ale určitě to stačit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.11.19 00:44
@DoktorkaZorkaHorká píše:

Budeš asi dost výbušná :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat