Předpověď budoucnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
153
3.6.13 12:16

Dobrý den, neznáte někdo dobrou, ne moc drahou a osvědčenou kartářku z Olomouce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
3.6.13 12:50

@Martinka Ano byla, byla to maminka kamarádky, vykládala mi tarotové karty. Po roce mi je vyložila znova a asi kromě dvou karet jsem měla předpověď úplně stejnou. Byla tam cesta, oznámení, někdo nový v mém životě. Věřím, že to souviselo s tím, že po tom druhém vyložení jsem poznala Aleše přes internet, pak odjela na 2 měsíce pracovat do Řecka, vrátila jsem se a chodili jsme spolu. Teď už jsme spolu 6 let, máme za sebou svatbu a čekáme mimčo. Nevěřila bych tomu tolik, kdyby se ta věštba po roce výkladu téměř neshodovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
3.6.13 14:02

Já byla v krizové situaci taky u kartářky, měla jsem dítě v té době se ženatým chlapem, který nechtěl odejít od rodiny(pro rejpaly : řekl mi to už na začátku a já s tím souhlasila a nevadilo mi to, vše se mi změnilo po porodu), takže jsem na něho ani nemohla být naštvaná… Bylo to někdy v únoru, kdy mi řekla, že tento rok se to prostě nevyřeší. Ale hned ten příští nastane šílený obrat, až se budu divit, že mám být v klidu. V klidu jsem sice nebyla, ale 2.ledna příštího roku se k nám po hádce s teď už ex nastěhoval a už zůstal… Takže asi na tom něco je, akorát to ta osoba musí umět… Ps: jsme spolu doteď a přibyl nám prcek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
4.6.13 00:41

Ja byla tady, tedy ne osobnd, resilo se to pisemnd www.matematickyvypocet.webnode.cz mela jsem tri otazky a vsechny perfektne vysly.ke kartarkam uz nechodim a uzivam uz jen tyto vypocty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
9.6.13 15:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.3.14 09:50

Můžu se zeptat která jasnovidka to ve Zlíně byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
17.3.14 13:47

@vveverka i KataS s tim negativnim… ja to delam tak, ze predem jasne rikam, ze na otazky zivota a smrti (typu dedecek je nemocny - umre?) neodpovidam. Tj. klient mi je nesmi polozit.

Kdyz je v kartach neco negativniho - ono co je to ono negativni. Vsechno v zivote ma dve strany mince, uplne vsechno.
Myslim si, ze poctiva kartarka nic nezatajuje, co v kartach vidi, ale taky nedava „vestby“ typu do roka umrete, jaky to ma smysl tohle rikat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.2.15 19:21
@meluzina píše:
neberte to zle, ale … prorokovali proroci ze bude tma v noci a po noci jasny den.
podle me vam kartarka naznaci, a vy v tom slysite to co chcete a jeste zaplatite. a 50 kc to vetsinou nespravi.
a propos moji zname taky rekla, ze mela potrat, a ona ze ne, a kartarka rika ze o tom ani nemusela vedet. coz je fakt. potrat je tak casta vec, ze to kartarky moc rady predvidaji.
proste myslim, ze jen tak pro zabavu .. proc ne. ale nebrat moc vazne.""http://b1.lilypie.com/wA5Sp2/.png:http://b1.lilypie.com/wA5Sp2/.png

Taky to vidím podobně jako ty.Krom toho pár kartářek znám osobně, takže vím o čem to je. Mimo jiné je jakékoliv věštění, magie, nebo okultismus v Bibli zakázané. Lidé si začínají se špatným duchovním světem a může se jim to vymstít.

• Citovat
  • Upravit
3
29.6.15 13:24

Kartářka

Dobrý den, nemá někdo kontakt na dobrou, pokud možno, osvědčenou ze své osobní zkušenosti, kartářku okolí Olomouc, Prostějov, Přerov. Děkuji. Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat