Předpověď budoucnosti
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj,
moje zkušenost s kartářkou je dobrá. vlastně jsem tehdy dělala jen „taxíkaře“ moji mamce a její známe a když už jsem tam byla, tak mě přesvědčili, ať za ní jdu… To, že popsala vztahy v naší rodině velmi dobře mě trošku zarazilo, ale mohla to být náhoda, ikdyž ty vztahy byli tehdy velmi komplikované… To co mi tehdy řekla, jsem nějak hodila za hlavu, ale když jsem si na její slova vzpomněla po 2 letech, úplně mě zamrazilo, protože ji vyšlo v podsatě vše a nejen co se mě týká, ale taky co se týká mé širší rodiny a to už težko ovlivníš ty sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky,
prosim muzete me doporucit dobrou kartarku z Brna? ALe prosim ne moc drahou. Strasne rada bych to vyzkousela.
Dekuji moc predem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Soňö,
mohla bys mi prosím dát kontakt na tu kartářku ze Zlína? díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, byla jsem u kartářky 4× v životě. Poprvé jsem byla u jedné velmi známé a drahé a co mi řekla, to se splnilo..Pak jsem chodila k jedné mladé, dali jsme se docela dohromady, chodili jsme na vínko, ale byla v mém výkladu vedle jako ta jedle.Pak jsem se vrátila zpátky k osvědčenému (řešila jsem přítele a jeho úlet) a hups-všechno mi vyšlo ![]()
Beru to ale spíš jako takovou pomocnou berličku, ale je to zajímavé, tedy až na ty peníze..
každopádně je to zajímavé, já na tyhle věci věřím,ale s rezervou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
tak já jsem byla u kartářky před čtyřmi měsíce - poprvé…
Jsem tip člověka, který na takové věci moc nevěří…, ale když mi začala vykládat karty na moji maminku a věděla o ní všechno o její povaze a o nemoci, kterou opravdu trpí, tak mi sklaplo. To samé mi vyložila na mého tátu, věděla naprosto vše…
Já se jí ptala, jestli se budu vdávat /v tu dobu jsem to vůbec ani netušila/ a ona mi řekla, že svatbu vidí a hodně brzo /od předpovědi za tři měsíce/ a ptala jsem se jestli budu mít děti a jestli letos? A ona mi řekla, že ze zdravotních důvodů, ať letos miminko odložíme, že nejsem v pořádku, poradila mi i co jíst atd…, a řekla že v budoucnu budu mít děti dvě a to hodně brzo po sobě…
No, já v tu dobu, co jsem byla u ní jsem už byla těhotná, ale nevěděla jsem o tom…a o mimi jsem přišla v 10-tém týdnu…hned jsem si vzpomněla na její slova.
Takže co z toho plyne, věřit nebo nevěřit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hm, ja osobne bych asi ke kartarce nesla. Zda se mi totiz, ze je to hodne o tom, ze clovek uveri tomu, co je mu predpovezeno a tim padem se to pak stane - sila myslenky je obrovska. Toz si tu budoucnost radeji naplanuju sama bez kartarky
Ale to je jen muj nazor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za informace. Jen mě zajímá, vy, co tu píšete, že jste byly u nějaké známé kartářky, můžete napsat její jméno? Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
karty sama vykládám, ale ne kvůli budoucnosti, abych věděla, zda se vdám nebo nevdám, neboť svou budoucnost opravdu ovlivňujeme sami.. ale používám karty pro to, abych zvážila varianty, prostě se zeptám, co mi jaká cesta, jaké rozhodnutí přinese, co si z toho mohu vzít a zda má cenu se určitými věcmi zabývat..
lze také najít příčiny různých problémů a tak…
a zda tomu lidé věří nebo ne, to je na každém, může to být třeba jen sugesce, ale pokud si člověk vsugeruje, že určitou věc zvládne a on ji díky tomu opravdu zvládne, tak pak je to dobře, ne? já za sebe mohu říci, že jsem karty použila vždy při důležitých rozhodnutích a vyplatilo se mi to..
častěji ale vykládám jiným, neboť k sobě není člověk až tak upřímný, bohužel…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
tak já byla u kartářky poprvé před 8 lety a od té doby tam vždy jednou za čas zajedu. Spletla se pouze jedinkrát za celou tu dobu, kdy mi před těmi 8 lety předpověděla, že velice brzy otěhotním, pokud už tedy těhotná nejsem. Pravda je, že kdyby mi to neřekla, tak nevím - tak rychle jako tehdy jsem pro antikoncepci neběžela, takže kdoví? Jinak se mi její předpovědi vždy splnily a to i tehdy, když jsem si v duchu říkala, co to plácá za nesmysly. Měla jsem z toho strach a moc tomu nevěřila, ale vždycky mě to spíš uklidní, aspoň vím, na co si dát pozor a že s některými věcmi nic neudělám, kdybych se na hlavu stavěla. Přeju všem taky jen dobré zkušenosti s kartářkami.
Handah
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
doporučuji vyzkoušenou kartářku-byla jsem 2×…jedna předpověděla, tak vše přesně,že mi dodnes není jasné jak je to možné.A jedna byla pěkná mrcha a chtěla, abych opustila svého muže v zápětí mu dělala milostné návrhy-tak radím opatrnost a velikou.Ta první mi předpověděla i redukci plodu z oplodnění ,,in vitro,,byla to stará babka a vůbec o dětech ze zkumavky nevěděla jen mi řekla,že záměrně půjdu na potrat,kdy budu čekat tři děti a dvě z toho budou-tenkrát jsem o umělém oplodnění neměla ani páru…ona pořád říkala,že tomu nerozumí…
- Citovat
- Upravit
svím způsobem máš pravdu je však nebezpečné si z karet dělat srandu může se to i vymstít
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
ja byla u kartarky nekolikrat, chodim tam cas od casu kdyz se pro neco rozhoduji ( treba podnikat-nepodnikat atd…) a tuto kartarku jsem doporucila hodne svym znamym… vsem se vsechno vyplnilo do puntiku, jenom se obcas netrefila v case ( predpovedela nektere veci treba o rok driv, nez se staly).
ja osobne jsem asi clovek, ktery obcas udela dost razantni zvrat v zivote, proste se rano probudim, rozhodnu se a udelam zasadni zmenu. V globale ale mela stejne pravdu i kdyz jsem si klepala na celo a tvrdila, ze se myli.
Ted kdyz to beru zpetne, tak jedine, v cem zatim nema pravdu je, ze mi trvdila, ze se mi narodi chlapecek a na UTZ mi porad ukazuji " pipinku holcicky" tak uvidime na porodnim sale v lednu ![]()
…a pokud na ni nekdo chcete kontakt, je z Brna, tak mi pisnete SZ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spolehnout se na karty nebo na lékaře
Ahoj
Já vykládám karty sma a protože jsem strašně toužila po miminku tak jsem nějak na nic nereagovala že mi karty říkali že ještě není správný čas a že budu mít děti ale musím vydržet 3 roky a tak jsem začala chodit po doktorech kteří mi moc radosti nepřidali protože kam jsem přišla tam mi řekli že je všechno špatně a že děti mít nemůžu a tak že mám přemýšlet o nějaké jiné alternativě. S tím jsem se ale nedokázala smířit a moje nervy pracovali na plné obrátky a jak jistě chápete moc dobře mi nebylo dokonce jsem začala nenávidět všechny těhotné a nakonec i děti. No ale potom jsem si položila otázku proč karty říkají ano a doktoři ne tak jsem z toho byla zmatená protože mě karty ve své odpovědi nikdy nezklamali ikdyž ne vždy se mi líbilo co říkají. Nakonec jsem se rozhodla že si je vyložím tak do podrobna abych věděla na čem jsem a kdy se mám o miminko snažit a to přesně v četně numerologie jsem vypočítala a ono se to povedlo. Doktoři najednou byli mimo a nevěřili mi že jsem těhotná a tak mě začali strašit že sice test je pozitivní ale oni na ultrazvuku nic nevidí že neví jestli to není mimoděložní těhotenství tak jsem zase byla celá na nervy a uklidňovala se myšlenkou že karty řekli budou problémy ale nakonec vše dobře dopadne. Naštěstí jsem měla dobrého lékaře který pracuje i ve zdejší nemocnici a ten mi to domlivil s primářem a zatrhnul laparoskopii kterou mi chtěli neustále provádět protože prý by došlo k potratu a tak že se bude čekat kde se těhotenství oběví. Tak jsem ležela v nemocnici a jen poslouchala že jsem pacientkou pana primáře a nikdo jiný mě nebude vyšetřovat než on. Ikdyž jsem je nenáviděla za to že každý den jsem do 14h trpěla hlady protože jsem se mohla na jíst až po vyšetření tak nakonec po 3 měsících těhotenství jsem se dozvěděla že je dítě tam kde má být a že musím doma ležet aby jsem nepotratila.
Pak jsem bojovala o císařský řez protože mám křivou páteř a vybočenou pánev a byla jsem přesvědčena že dítě nemůžu porodit normální cestou nakonec jsem skončila týden před termínem před komisí kde jsem předložila lékařské zprávy a tam opět pan primář řekl že je to jasný císařský řez protože dítě normální cestou nemůže projít protože není had a jak si někdo mohl vůbec myslet že by to šlo normálně. 3dny po této komisi jsem dostala porodní bolesti a dorazila do nemicnice dítě se za tu dobu otočilo na bok protože nemělo kam zestoupit a tak teď mám krásnou malou 3,5 měsíční holčičku a jsem šťastná že jsem poslechla karty a ne doktory.
Tohle je můj příběh a jedna z mích zkušeností s karty
Záleží na vás věřit - nevěřit ale já jim věřím protože i nyní mě nezklamali
- načítám...
- Citovat
- Zmínit