Výklad snů?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
výklad snů?
Ahoj holky.Zajímáte se některá o sny? Mé kamarádce se zdál sen že jsme spolu seděly v obýváku a najednou jí vypadl zub a když se koukla na mě tak vypadl zub i mi.Z ničeho nic. Já mám zkušenosti že se mi dvakrát zdálo že mi vypadl zub a umřel strejda a potom teta.A podle všech možných snářů znamená padání zubů smrt..Já mám ale strach, protože se jí zdálo že vypadl zub přimo mě tak se bojím, že bud se něco stane mě nebo dítěti které čekám..To mě dost trápí.Poradte mi někdo..Možná se to do téhle diskuze nehodí ale nevím kde ten dotaz napsat..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Monali - já si myslím, že pokud se má něco stát tak se to stane tomu komu se sen zdál! To, že jsi v tom snu byla i ty tak asi nic neznamená!
Snaž se být v pohodě a mysli na svoje miminko! Takovéto myšlenky mu moc nepomůžou!
Je to hrozné, ale co se má stát se prostě stane a nikdo z nás to neovlivní!!!
![]()
- Citovat
- Upravit
Monali,
nemej strach. Mne se zdalo asi pred 2 lety, jak mi vypadlo 5 zubu, taky jsem se strachovala. Hlavne o rodice, kteri tou dobou byli na ceste busem na Slovensko. Ale nestalo se vubec nic, nikomu z rodiny, ani v okoli. Tak neboj, byl to jen sen a nic neznamena
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
taky bych všemu nevěřila. Mě například řekla kartářka před třemi lety že mi zemře babička a babička je tu pořád a těší se skvělému zdraví
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky to jste mě potěšily.V tomhle jsem dost paranoidní ale taky si říkám, že to stejně neovlivním, tak proč se nervovat? Budu se snažit na ten blbý sen zapomenout:-) A kamarádkám řeknu at mi to příště radši vůbec neříkají..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
mě spíš napadlo, jestli to nemůže znamenta „zub za zub“. Nevím, jak moc dobré jste kamarádky, ale přišlo mi spíš, že u ní může být k tobě nějaká skytá závist a proto, že když jí vypdl zub, musí přece vypadnout i tobě. Ale to jen spekuluji.
Nedělej si s tím hlavu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AHojky, mě se zdá o tom že mi vypadaly úplně všechny zuby a to dost často, spíš než nějakému významu to přičítám strachu ze zubaře.
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně přijde, jestli by to nemohlo znamenat, že má kamarádka na tebe blbý vliv, hlavně v oblasti partnerských vztahů jestli nejde špatným vzorem. Nebo její muž, že třeba mají spolu nějaký problém, disharmonii, tak aby se ti nesnažila vnuknout, že aby ses po ní opičila a uhnala si disharmonii s mužem taky. Brala bych to jako varování ohledně té kamarádky a jejího pohledu na svět.
Petra
- Citovat
- Upravit
Monali moje sny vždycky vypovídají o tom, co zrovna řeším v hlavě. Že mi vypadl zub, to se mi zdálo několikrát!!
Na snáře absolutně nevěřím.
A můžu Ti říct, že vždycky když se mi zdálo, že mi vypadl zub, tak to znamenalo že v sobě popíram nějakej problém, kterej bych spíš měla vyřešit… Nebo že jsem byla ve velkym stresu.
Taky se mi v těchto situacích zdálo, že na mě skáče z poličky velká bílá angorská kočka a chce mě podrápat - a onehdá jsem tady řešila, že se mi pořád dokola zdál sen, jak lezu takovym starym barákem, prolejzám starýma místnostma s pavučinama, různýma světlíkama, šachtama, komorama na nářadí a nevím čím ještě, a nakonec jsem vždycky vylezla na nějakym krásnym slunnym sídlišti kde bylo plno trávy…
no tak vidiš - zdaj se lidem různý blbosti. Snáře jsou absolutní hovadina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tyjo.. když jsme u toho, tak: (vše co je napsáno dál, myslím naprosto vážně
)
na mě xy-krát lítala obrovská vlna vody (tsunami jsem nepředpověděla), já skákala jak blbá a čekala na další, abych zase mohla vyskočit a neutopila se (vlna měřila asitak 4 metry). Pak jsem ve snu x-krát viděla padat „asteroid“, řítil se atmosférou, žuchl na zem a způsobil šílenej otřes a vzedmutí oceánu - a vlna vody šplouchla až k nám.
A pozor - (to je moje PERLA - na to jsem obzvlášť hrdá) - opakovaně se mi zdálo, že Evropská unie neuznala naše základní vzdělání, a tak jsem několik nocí proseděla v 5. třídě s 11-letými dětmi, rýsovala jsem čtverce a učila se větné rozbory - upozorňuju že sem se budila zpocená.
Nic z toho nic neznamenalo (věštecky).
A zdálo se mi že brácha mojí kámošky byl najednou můj brácha… A že jsem v hodině biologie jedla polívku z papírový krabice, a v tý polívce byly skořápky z vajec, a celej ten sem se mi zvedal žaludek…
Taky se mi zdálo že moje kamarádka (která byla v 8.měsíci) porodila DRAKA (nakonec ve skutečnosti porodila normální dítě)…
No tak tohle to téma by bylo NA DLOUHO
![]()
Možná jsem takovej trošku noční psychopat!!!
![]()
Svůj vypadlý zub ve snu své kamarádky tudíž vůbec neřeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pitrisku,
to nema chybu. Dobre jsem se pred spanim pobavila
Tak at se vsem dnesni noc zda neco hezkeho! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky vy jste teda čísla..pobavilo mě to.
Musím se vrátit k odpovědi Anonymní Petry a namape.
Holky vy jste se trefily obě. Nejdřív pro Namape:
Teorie Zub za Zub absolutně sedí na vše co se mezi mnou a kámoškou děje. S přítelem jsme se už o tom několikrát bavili.I on si myslí, že ona mě snad kopíruje nebo mi něco závidí..Ale co to nevím. Začalo to, když jsem se rozešla s přítelem se kterým jsem byla 4 roky..nastala krize a ja si našla jiného chlapa, se kterým je mi dobře a čekáme ted potomka:-) A má kamarádka hned využila situace a vyspala se s tím bývalým přítelem a pak ho uháněla.On ji ale odmítl.To je mi ale fuk..nechala jsem ho já a ted jsem spokojená.Ale bylo mi to divné protože jí se nikdy moc nelíbil.
Další věc byla, že jsem pořád strašně chtěla koně.Od mala jsem jezdila na koních a chtěla jsem si jednoho pořídit ale zatím nemáme domeček tudíž nebylo kde koně mít..A finance taky nebyly.Bylo mi to líto ale nejsem malá holka,ne? A co udělala má kamarádka? Ukecala rodiče a ti ji během týdne koně koupili a musím podotknout, že ona nikdy ke konům vztah neměla ani neuměla jezdit..To mě zarazilo.A takových věcí je víc..Já jsem jí ale nic zlého nikdy neudělala ale myslím si, že ona má ze mě nějaký komplex, že se snaží mě napodobovat?Že chce žít můj život?Nevím..I přítel má ten pocit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ted ještě pro anonymní Petru,
Petko zamyslela jsem se nad tvou odpovědí a taky máš v něčem pravdu. Ta kamarádka nemá žádný vztah. S chlapama jen spí. Před pár měsíci se rozešla s přítelem a od té doby dost střídá chlapy musím říct, že snad každý víkend se vyspí s někým jiným..Na vesnici kde žije už má dost drsnou pověst.Chlapi ji využívají ale chodit s ní nechtějí..proč taky..když jim hned dá co chtějí? Já na to nejsem jsem spíš holka na vztah..vždycky jsem měla delší vztahy..Ona ke mě vždycky příjde na návštěvu a vykládá s kým vším spala a přítel už má na ni alergii:-) Myslí si, že mě navádí at jsem taková jako ona..Já se ale nedám.Radši zajdu s přítelem na večeři než s ní honit chlapy:-) Tak asi ten sen byl o tomhle a zároveň o Namapině teorii zub za zub
Vy dvě jste psycholožky? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj je mi 22 let a myslim ze v tomto ohledu mate vsichni stesti me se o padani zubu zda 3krat tydne a to uz 2 roky ten sen je bolestivy vsechno to citim,umi nikdo vysvetlit tohle?????
- Citovat
- Upravit