Výklad snů?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prosím kdo mi vyloží sen?
Zdálo se mi, že nám hoří byt…děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sen zpracovává dění ve dne, je to takový restart mozku. Mozek se čistí a pomáhá si. Nic v tom nehledej. Může to být cokoliv. Jakmile začneš rozebírat sen, docela tím svýmu mozku zavaříš. On se snaží zbavit přetlaku a ty ho pitváš.
Ve snu můžou být i mateřský pudy, ochranitelský pudy, pud stavění si hnízda, takže nic se neděje, třeba ses právě nastartovala na větší odpovědnost za svou rodinu. Někdy si ve snu ničíme věci, nebo vztahy, ve kterých nám není dobře, kterých se mozek chce zbavit. Tzn ve snu nám zemře matka, chceme se zbavit častého kontaktu s ní, lidově řečeno, leze nám na nervy. Člověk si sny musí spojit s děním okolo sebe. Snad jsem pomohla.
Edit : Tím jsem myslela, že to, že se Ti zdálo, že vám hoří byt, tím se mozek snažil byt zničit - je tam problém, není Ti tam dobře. Ale fakt se zamysli, buď je to v pozitivu, to znamená mozek Ti vyhrožuje, že se něco stane, tzv katastrofický scénář, změna, kterou tím v tobě vyvolal Ti pomůže v ochranitelském pudu. A nebo, snažil se zbavit přetlaku že jsou doma problémy, tak byt ve snu zapálil, aby se mu ulevilo. Je tam strašná spousta možností, mozek je geniální orgán.
Příspěvek upraven 10.04.13 v 09:17
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Leni78 píše:
Sen zpracovává dění ve dne, je to takový restart mozku. Mozek se čistí a pomáhá si. Nic v tom nehledej. Může to být cokoliv. Jakmile začneš rozebírat sen, docela tím svýmu mozku zavaříš. On se snaží zbavit přetlaku a ty ho pitváš.Ve snu můžou být i mateřský pudy, ochranitelský pudy, pud stavění si hnízda, takže nic se neděje, třeba ses právě nastartovala na větší odpovědnost za svou rodinu. Někdy si ve snu ničíme věci, nebo vztahy, ve kterých nám není dobře, kterých se mozek chce zbavit. Tzn ve snu nám zemře matka, chceme se zbavit častého kontaktu s ní, lidově řečeno, leze nám na nervy. Člověk si sny musí spojit s děním okolo sebe. Snad jsem pomohla.
díky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdál se mi sen, že jsem zachránila své topící se dítě ve vodě. Zná někdo význam snu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím můžete mi někdo poradit, vysvětlit? Zdálo se mi o mém mrtvém dědečkovi, je mrtvý cca 9 měsíců. Leží v posteli a vedle něj leží má máma napojená na přístroje a hadičky. Mluví spolu, rodina se tam tak kolem nich objevuje a máma pak umírá a děda žije dál. Co to může znamenat? Děkuji moc za radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eva 13 @Eleandra @kometa32 Ahoj juknete na toto:http://medo.cz/…r/index.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nebo si svojí odpověď můžete najít přes vyhledávač: Viktoria Andromeda Inviktus-je to ten odkaz s rukama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, pisi ted s neklidem o pul jedne v noci mi volala ubrecena sestra jestli je synovec v poradku ja odpovidam ze ano, pote se zacne rozpovidat a vysvetluje mi co se ji zdalo.
Zdalo se ji, ze videla jak drzim syna pritisknuteho ke me levou rukou a pravou si otiram rasenku z oka. sestra ke me jde a najednou vydi jak syn se dusi, zacina modrat a potom sfialovati sestra si ho bere na jednu ruku zadama k sobe tak, ze syn kouka dolu a masiruje mu zada ale nic pote vola jeji tchyni a vic nic!! Vite nekdo coto tak muze byt?? Dekuju
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Výklad snu
Dobry den, umí někdo tady vykládat sny? Zdálo se mi, že jsem v nějakém tanečním sále a na parketu byl pár, který spolu byl a tančili nějaký společenský tanec, ja je pouze pozorovala. Sama na společenské tance moc nejsem… Tak mě jen napadlo, co to může znamenat, protože o takovém tancování běžné moc nepřemýšlím… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle me si sny muze interpretovat jedine kazdy sam. Je to vysoce individualni retezec osobnich vzpominek, dojmu a pocitu.
Sla bych hlavne po tech pocitech. Byla jsi ne/spokojena? Kdo byly ty osoby? Nekdo z tveho zivota? Ty sama? Tykalo se to partnerstvi? Citila jsi dys/harmonii? ine pocity? Muze to byt vzpominka na nejaky rozhovor, pohled na spolecenske saty, minulost?…takhle si obcas vykladam ja svoje sny… proste se ptam, kde se vzaly a co si pri nich uvedomuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monali píše:
Ahoj holky.Zajímáte se některá o sny? Mé kamarádce se zdál sen že jsme spolu seděly v obýváku a najednou jí vypadl zub a když se koukla na mě tak vypadl zub i mi.Z ničeho nic. Já mám zkušenosti že se mi dvakrát zdálo že mi vypadl zub a umřel strejda a potom teta.A podle všech možných snářů znamená padání zubů smrt..Já mám ale strach, protože se jí zdálo že vypadl zub přimo mě tak se bojím, že bud se něco stane mě nebo dítěti které čekám..To mě dost trápí.Poradte mi někdo..Možná se to do téhle diskuze nehodí ale nevím kde ten dotaz napsat..
Ztráta zubu bývá ve snářích obvykle vykládána jako ztráta blízké osoby. Stejně bylo nahlíženo na ztráty zubů i ve starých antických snářích. Ústa byla pokládána za dům a zuby za lidi, kteří v něm žijí. V antických snářích navíc každý zub ukazoval na určitou osobu (např. špičáky měly ukazovat na lidi středního věku, stoličky na lidi staré, přední zuby na mládež). Zuby ovšem nepředstavovaly pouze blízké osoby, ale i majetek (stoličky zastupovaly majetek nemovitý, přední zuby movitý, špičáky měly označovat věci málo cenné atd.). Zuby, které ve snu vypadly, měly naznačovat ztrátu jim odpovídajících osob či věcí. Vypadávající zuby představovaly také překážky (např. vypadlé přední zuby nedovolovaly dosáhnout něčeho pomocí slova). Zuby symbolizovaly také životní potřeby. Přední zuby značily zcela jasné a slovem i hlasem projevované životní potřeby, špičáky potřeby zjevné nemnohým, stoličky potřeby skryté a nevyřčené. Vypadávající zuby pak představovaly překážku pro odpovídající potřeby. Vypadávání zubů ukazovalo také na placení dluhů. Dlužníkům ohlašovaly kterékoliv vypadlé zuby zaplacení dluhů. Ztratil-li někdo ve snu více než jeden zub, mělo to znamenat, že dotyčný splatí dluh více lidem nebo jednomu navíckrát. Dobrým znamením měly být vypadávající zuby pro osoby nemocné. Vypadlé zuby měly ještě další významy (otrokům slibovaly získání svobody, obchodníkům odprodání zboží). Takže sen o vypadávání zubů nemusí nutně věštit ztrátu blízké osoby. Může se týkat i ztráty majetku, finančních starostí, splácení dluhů, životních potřeb, různých překážek atd. To, že se kamarádce zdálo, že zub vypadl i Vám, může znamenat, že ta kamarádka si podvědomě přeje, aby to, co by ji podle jejího snu mohlo potrefit, postihlo také Vás. Myslím, že se nemusíte ničeho obávat. Ten sen se koneckonců nezdál Vám. Jinak starší snáře vybízely také k pokoušení Štěstěny podle čísel, která se ke snům přiřazovala. Tak např. zubům bylo přiřazeno číslo 82. Toto číslo by mohlo jedinci, kterému se zdálo o ztraceném zubu, přinést štěstí v loterii. Lze z něj např. vytvořit šest čísel pro sázení, třeba 10 a 1 (8 + 2 = 10; 1 + 0 = 1), 8 a 2 (8/2), 28 (obrácená 82) a 16 (8×2).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co to znamená?
Zdravím, už pátý den po sobě se mi zdá buď o jednom „nápadníkovi“ nebo o někom z jeho rodiny nebo alespoň o nějakém jeho kamarádovi? S dotyčným jsem nikdy nic neměla a nyní se mi pořád zají takovéto sny. Ví někdo, co to může znamenat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit