Astrolog Josef Kulovaný
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Astrolog Josef Kulovaný
Nedávno jsem se dozvěděla o panu astrologovi,který vypočítá plodné dny podle data narození, prý už touto metodou otěhotněly i „ztracené případy“.
Nemáte s ním někdo zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem kdysi kdesi četla, že největší pravděpodobnost oplodnění jsou dny, ve kterých je měsíc ve fázi, ve které byl při tvém narození a samozřejmě to musí být zároveň kolem ovulace.
Je fakt, že mi to tak vyšlo ač jsem se na to příliš neupínala.
Někde na webu se dá zjistit, jakou fázi měl měsíc v určitém dni, teď už si ty stránky nevybavím, ale určitě se to dá v googlu najít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
transfer podle astrologie
Ahoj, já si ty dny teda spočítat u něho nechala. Ale abych řekla pravdu, vůbec podle toho „nejedu“. Astrolog mi spočítal den, kdy bych měla otěhotnět, a já ten den šla na embryotransfer, a otěhotnění se nepodařilo. Když i za takovýhle ideálních podmínek se to nevydařilo, tak jsem tuhle metodu zatím zavrhla a už se podle ní nesnažím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kde jsi na neho sehnala kontakt? Ja bych to prece jen chtela zkusit… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kontakt
Kulovaný Josef, Ing., Astrál, Nádražní 15, 150 00 Praha 5, tel.: 257 319 420
Léčba neplodnosti pomocí astrologických výpočtů plodných a neplodných dnů, astrologická poradna, ájurvédské přípravky.
Dej vědět, jestli ti to vyšlo
. Třeba mě to namotivuje to po skoro roce zkusit znovu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte.
Ty plodné dny si můžete nechat vypočítat samy na webu. Najdete to na stránce
http://lunarconception.com/Calculator.aspx
a je to zadara
.
bea
- Citovat
- Upravit
rok a pul se snazíme
Ahojda,dozvěděla jsem se o panu Kulovaném od kolegyně z práce…tak už klikám.Rok a pul se snažíme o mimi a nic…hmm,jen jsme nic nezkusili doktorka nás odmítá někam poslat,prý počkáme,,už zkouším i bylinky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Homeopatička Barbora Mašková, Praha - Hloubětín. Má svoje webové stránky - tak to je tutovka ![]()
- Citovat
- Upravit
K panu Kulovanemu jsem chodila na vypocty a je skvely,moc mily-dal mi i bylinky na zvyseni plodnosti a opravdu se zadarilo.Takze vrele doporucuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj taky přemýšlím o astrologovi,kamarádka mi doporučila pana Kulovaného dal ji výpočty a zadařilo se napoprvé,snažíme se 9 měsíců a nic
Gabrielle9: můžu tě poprosit kolik zhruba si do něj investovala?díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím Vás, dnes jsem dostala do rukou prospekt společně s rozhovorem o panu Ing Josef Kulovaný, chtěla bych Vás poprosit o nějaké informace a zkušenosti, zda do toho jít nebo ne. Předem děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, chtěla bych obnovit tuto diskuzi. Máte něktěrá nové zkušenosti s panem Kulovaným? Jsem po potratu a potřebuji nalít trochu naděje do žil, že příště to už dopadne dobře a nestresovat se dalšími pokusy. Psychika dělá hodně a i kdyby to měl být jen „placebo efekt“, tak ten taky neuškodí ![]()
Za vaše zkušenosti budu ráda, díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eilleen169 Nemám přímo zkušenost s panem Kulovaným, ale on dělá Jonášovu metodu tak mrkni na najdise.cz tam najdeš metodu i výpočet zdarma
mě to podle ní vyšlo a termín porodu mám za 2 týdny, vyšlo mě i pohlaví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amorina Aha, díky moc za reakci a odkaz. O Jonášově metodě jsem slyšela, ale zatím jsem se po ní nějak více nepídila.
Gratuluji k miminku a ať všechno dobře dopadne
Doufám, že se také brzo dočkám, teď mám už po 3 měsíční pauze, takže se můžeme opět začít snažit a snad už za rok budeme tři ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit