Tarotové karty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24603
25.11.11 15:33
L beruška píše:
Ahoj vykládám karty už 16 let a opravdu jim věřím několikrát jsem je neposlechla a vždy někdy boužel někdy bohu dík měli pravdu. Je jedno jestli je výklad vyložen na tarotových, tarokovích nebo jiných kartách vždy odpoví to stejné. Já třeba vykládám pokaždé z jiných záleží na tom na které mám náladu a taky hlavně na co se chci zeptat a na jaký časový horizont. Ale výklady nejsou jen z karet ale také z kávy, knih, kostek, domina záleží na tom co chce kdo vědět. Nejjednoduší je výklad třeba polož si večer otázku a ráno jak se zbudíš vem tvou nejoblíbenější knihu, časopis nebo třeba noviny a otevři na náhodně vybrané straně tam kam ti padnou oči přečti dannou větu a ta je odpověď na tvou otázku. jinak pokud jsi z moravy tak pokud chceš můžu ti karty vyložit.
Dávej však pozor ke kartám musíš mět úctu jinak při špatném výkladu ti mohou ublížit. Nemám ráda kartářky které ti řekno, že se karty naučili z knih nevěřím tomu to prostě nejde já jsem to zdědila po mé prababičce a mém dědečkovi někdy se s tím ale hodně těžko žije dodnes se to učím

ty jo tak to s tou knihou zkusim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
21.12.11 21:43

Ještě mi nikdo nikdy nevyložil ale kartám věřím po zkušenostech kamarádek které už výklad mají za sebou našel by se někdo kdo by mi vyložil?? Děkuji předem Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
21.12.11 22:12
luciblank1 píše:
Ještě mi nikdo nikdy nevyložil ale kartám věřím po zkušenostech kamarádek které už výklad mají za sebou našel by se někdo kdo by mi vyložil?? Děkuji předem Lucka

Můžu zkusit?Vykládám tarot…jen tak pro sebe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
17.1.12 21:03

Já jsem (věčný) začátečník, mám období, kdy si vykládám a pak delší pauzy, vždycky mě překvapí, jak neuvěřitelně „netajemnou“ a pravdivou odpověď mi dají na otázku „proč“

A vždy, když mi nějaký výklad 100% vyjde, tak karty na nějakou dobu odkládám, protože cítím velký respekt a musím to rozdýchat … není to legrace, hlavně u životních křižovatek, naposledy mi takhle prozradily těhotenství ještě v době, kdy by nefungoval žádný TT 8o

A taky mě vždy pobaví, jak krásně umí člověka poslat někam - např. pokud se vykládá na to samé několikrát nebo nesmyslně - z lenosti - dokládá. Potom je krásné, že na otázku proč, vyjde odpověď „PROTO“ :)

TAKŽE ODPOVĚĎ - ANO, VĚŘÍM KARTÁM

• Citovat
  • Upravit
5917
1.3.12 13:08

Ahojky HOlky.
Teda, to jsem si vždy přála. Zjistit, že jsem těhulka dřív, než vyjde pozitivní TT.
Můžu to doma nějak zjistit??? Sama nebo tak??? Je na to nějaký návod nebo na to potřebuje člověk opravdu mít to v sobě?
Spíše by mě zajímalo, jestli otěhu a kdy… Nebo spíše, kde je problém… Jsem KUS BABY a myslím, že i zde by mohl být problém, ale MS i ovulace probíhají normálně a kde nic, tu nic… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
13.12.12 21:36
@Janie Bast píše:
Ahojky HOlky.
Teda, to jsem si vždy přála. Zjistit, že jsem těhulka dřív, než vyjde pozitivní TT.
Můžu to doma nějak zjistit??? Sama nebo tak??? Je na to nějaký návod nebo na to potřebuje člověk opravdu mít to v sobě?
Spíše by mě zajímalo, jestli otěhu a kdy… Nebo spíše, kde je problém… Jsem KUS BABY a myslím, že i zde by mohl být problém, ale MS i ovulace probíhají normálně a kde nic, tu nic… :nevim:

Tak mi pošlete datum narození, uvidíme, co karty ukážou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.13 22:49

Skupina pro výklad karet, duchovno?

Ahojky,
ráda bych se přidala do nějaké skupinky o vykládání karet:).

Já si dlouho kary přála, ale nechala jsem čas plynout a nakonec jsem dostala karty, co měla kamarádka dlouho schované a nepoužívala je. První myšlenka doma byla: no nevím, jestli si padneme… Tu mi ale z balíčku vypadly 3 karty, které identifikovaly přesně mou životní situaci. Bylo to jako kdyby řekly: Ale my si přeci rozumíme:D. No a od té doby jsem zkoušela vykládat i kamarádce, cizí ženské (to mě zajímalo nejvíc, protože to je nejobjektivnější, přesto já se často vcítím i do cizích lidí a vnímám toho hodně, nejedná se jen o karty ;). ) a jim to dle nich vyšlo přesně- což mohou posoudit fakt jen ony:). A tak jsem chtěla posoudit i já. Vidět, vlastně si jen ověřit, že cítím v sobě všechno správně. A potvrdilo se mi to opět naprosto dokonale:). I s bubákama, o kterých vím ;).
Tak jsem nadšená, že mám další rozměr, protože někdy toho v sobě mám tolik… Dokážu vnímat anděly, jejich energii, jeden čas jsem se nedokázala vyhnout i vnímání a spojení s lidmi s negativní a zlou energií, ale to jsem naštěstí eliminovala, ovlivňovalo mi to moc život negativně. Takže jsem si udělala obranu a dobré:).
Dokážu mít pokud se to povede, i spojení s dotyčným člověkem, s jeho myslí, pocity, dokonce vidím i nějaké prostory. Stalo se mi, že jsem viděla přesně věci, lidi, místnost atd. popsala jsem druhé osobě, vše souhlasilo:). Aniž bych tam někdy byla nebo viděla fotky nebo cokoliv, co by mi mělo pomoci.

Takže každý způsob komunikace je pro mne vítán. Akorát nemám s kým to moc rozebírat. Co založit skupinku? Najde se nás tu více?

Jinak samozřejmě, nechat si za tohle platit, nikdy… sebralo by mi to veškerý smysl toho, proč to dělám a co je mým posláním… (mé poslání, jak jsem si ho ověřila, to je také krásný příběh:) )

Zatím anonymně, ale jinak Luci:)

• Citovat
  • Upravit
398
6.7.13 22:58

Ahojky přidávám se jako první.. mám karty už asi tři roky ale nejsem tak daleko jako ty. Koupila jsem si je hlavně pro sebe byla jsem v situaci kdy jsem moc nevěděla co z životem a karty mě ukázali cestu. I ted vykládám hlavně sobě občas kamarádovi a radím se s nimi hlavně co se týče mezilidských vztahů.. ve kterých mám občas nepořádek.
Dřív se mě o kartách hodně zdávalo, o nějaké konkrétní která pak zapadala do mého života. Ted už se mě to bohužel dlouho nestalo.. mám malé dítě za chvilku čekám další tak padám do postele téměř mrtvá. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Shyamani
6.7.13 23:51
@Anonymní píše:
Dobry den chtela bych se zeptat na váš názor na tarotove karty ,zda se jim dá věřit,budu rada za poztivní a i negativní zkusenosti ,dekuji.Nebo znáte-li nekdo nejakou dobrou kartářku na morave budu ráda za info ,Dekuji

Moje maminka vykládá poměrně dlouho. Nechávám si od ní dělat ten roční výklad a nebo, když mám nějakej problém. Pokaždý jsem žasla. Myslim i, že by většina lidí hodnotila pozitivněji, kdyby měli štěstí na člověka, co to umí, spíš, co se umí napojit. Pracuje s nádhernýma kartama http://www.dotekyenergie.estranky.cz/…draku.-.html Tarot Keltských draků…

• Citovat
  • Upravit
17050
7.7.13 08:14

@Shyamani Mám stejné karty, jen „ošklivější“ obrázky:)… Jinak si do budoucna přeji mít Osho- zen karty.. moc se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
12.7.13 20:18
@milunka1 píše:
Tak mi pošlete datum narození, uvidíme, co karty ukážou :palec:

Dobrý večer.
Omlouvám se, že jsem nenapsala dříve, ale byla jsem propuštěna z práce docela rychle. Dohodou jsem odešla hned s navýšeným odstupným, ale to je jiná kapitola. Začla jsem chodit k bylinkářce a méně se zabývat támto webem - nemyslet na dítě tolik, protože jen v rodině máme dvě nové těhotné a jedno miminko narozené ve středu.
Moje datum narození je 18.11.1986. Moc Vám předem děkuji. Pokud bych Vám mohla já nějak pomoci, tak mi klidně řekněte. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Shyamani
24.7.13 15:13
@Lakynka píše:
@Shyamani Mám stejné karty, jen „ošklivější“ obrázky:)… Jinak si do budoucna přeji mít Osho- zen karty.. moc se mi líbí.

Tak ty považuju za fakt super karty!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.13 09:03

Holky, potřebovala bych pomoct… CHtěla jsem si vyložit karty na jednoho člověka a najednou bum, respekt před kartama a strach to udělat. Neudělala jsem to. Ale možná jsem měla, protože se stalo něco hnusnýho-.. Kdo ví něco o černé magii, tak ví. Jsem ve válce s ním. Snaží se mě ovládnout a napojovat se na mě neustále. Podařilo se mu to i díly regresi, sugesci :zed:

Udělala jsem ochranné kroky, poprosila i Archanděla Michaela, cítila jsem jak když se mi rve z těla. Jenže to pokračuje, on se nevzdá… :zed: Nějaká rada další?

Anonymně z bezpečnostních důvodů. Kdo je chytrej, dojde mu to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.13 14:31
@Anonymní píše:
Holky, potřebovala bych pomoct… CHtěla jsem si vyložit karty na jednoho člověka a najednou bum, respekt před kartama a strach to udělat. Neudělala jsem to. Ale možná jsem měla, protože se stalo něco hnusnýho-.. Kdo ví něco o černé magii, tak ví. Jsem ve válce s ním. Snaží se mě ovládnout a napojovat se na mě neustále. Podařilo se mu to i díly regresi, sugesci :zed:

Udělala jsem ochranné kroky, poprosila i Archanděla Michaela, cítila jsem jak když se mi rve z těla. Jenže to pokračuje, on se nevzdá… :zed: Nějaká rada další?

Anonymně z bezpečnostních důvodů. Kdo je chytrej, dojde mu to.

Zkuste se ozvat na savageonlyyou@seznam.cz

• Citovat
  • Upravit
14.6.16 12:03

PŘESNĚ TAK...

@Zlatuska plně s Tebou souhlasím. Vykládám karty už několik let co by náctiletá holka kdy jsem vykládala svým spolužačkám. Taky mi říkají známí abych se tím živila. Ale mám pochyby. Je to dar Boží… a jak říkáš ty člověk by měl vykládat když je vpohodě. Mysl je zklidněná. A to určitě nikdo není 24 hodin každý den. A pokud ano, tak chci recept, jak se to jako dělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat