Kartářský výklad, věříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20656
20.5.10 10:56

nnella - to je problém u výkladu budoucnosti, protože ti nastíní, co může stát, kam směřuješ apod. ale to ještě neznamená, že se to určitě stane, nic není definitivní a vždycky je alternativní řešení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
20.5.10 15:50

Ja jsem u zadne kartarky jeste nebyla, ale vyzkousela jsem jich par na netu, ale o to vic je vyklad nepravdepodobny, protoze to berou jen z datumu narozeni…Ale zajimave je,ze tri nezavisle na sobe se shodli jak s moznym terminem nastupu do prace nebo poceti, tak jsem zvedava, jestli to vyjde nebo ne…,i kdyz mam o kartarstvi smisene pocity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
20.5.10 17:57

Já u kartářky nebyla, ale jednou jsem si nechala vyložit z kostí a docela to sedlo. 90% věcí se vyplnilo. Karty si vykládám sama, když stojím před nějakým rozhodnutím. Je to spíš takové vodítko, co bych mohla dělat dál. Nejvíc se mi plní výklady snů. Souhlasím s tím, že je potřeba najít dobrou kartářku, kamarád má kartáře, chodí k němu často a je hodně spokojený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
15.5.13 13:31

Ahoj, ja uz kartarky nenavstevuji, vykladam si jen knihu iting, cesky je to kniha promen,prip.si necham u nekoho, kdo to umi, googluj si, treba wwww.matematickyvypocet.webnode.cz,tam jsem si objednala dvakrat, da se to i postou, prijde to v obalce, a vse perfektne vyslo. iting je presnejsi nez karty a nemyli se.pani mi rikala, ze se to vypocitava podle matematickych vzorcu a tomu verim, ma to logiku. vyslo mi vsechno, partner, prace,zdravi.ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
15.5.13 15:55

Já věřím jen jedné kartářce. chodím k ní asi rok. Trefila se zatím ve všem. V nějakých věcech mi byla schopná říct i přesný měsíc - a vše se splnilo. Nechápu to, ale věřím tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.13 16:39

"slavná " kartářka Divácká z Brna

Hezký den přeji všem,
před týdnem jsem byla v brně u kartářky Divácké, věštila mně i z rukou a řekla mně, že můj manžel zemře na rakovinu, ale že já jako zdravotník tomu můžu předejít. Existuje přece nějaká kartářská etika, ale tu paní asi neznala. Mluvila nesouvisle a chaoticky. Nemá stanovenou částku peněz, asi ví proč to dělá, za ty její bláboly bych jí dala tak sladkou čokoládu. Našla jsem si jí na základě kladných referenci na její osobu, ale hluboce jsem se v ní zmýlila.
Tuto kartářku NEDOPORUČUJI!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.10.14 12:10

Ahoj, chtěla bych se vás na něco zeptat. Když jsem do někoho tajně zamilovaná a ten dotyčný se to nesmí za žádnou cenu dozvědět, ale chystá se ke kartářce, myslíte si, že ta kartářka o tom bude vědět a něco mu naznačí? Vážně nechci, aby na to někdo přišel, nechci mít problémy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat