Věříte na duchy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
18.11.10 14:05

Nejsem duch, pracuju v kalírně, tahám metrákové kusy železa, bydlím teď v Brně, jinak vesničan jak poleno.

Ohledně víry v Boha: pamatuješ si, co řekl Bolek Polívka Ivaně Chýlkové ve filmu „Kurvahošigutntag“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
18.11.10 14:11
Jura007 píše:
Nejsem duch, pracuju v kalírně, tahám metrákové kusy železa, bydlím teď v Brně, jinak vesničan jak poleno.Ohledně víry v Boha: pamatuješ si, co řekl Bolek Polívka Ivaně Chýlkové ve filmu „Kurvahošigutntag“?
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
18.11.10 14:33
etatinek píše:
Nevím, já jsem nikdy nic zvláštního nezažil, nevěřím na duchy atd… Bydlím vedle hřbitova - kostela, nejsem věřící… Na Boha/y ani duchy nevěřím, dalo by se říci, že se často i „rouhám“ přesto tu stále jsem a žiju… :wink:

Hodně věcí se může zdát jako náhoda, nějaký bouchnutí, to může být cokoliv, třeba projíždějící autu praskne pneumatika, to je rána jako z děla… Nebo opravdu do toho topení někdo klepnul… Něco samo od sebe spadne, to se stává celkem často… Pes se může vylekat, zavadí o něco hned je nevysvětlitelný rámus na světě… S tou postavou nevím, třeba hra stínů, nebo jste byly obě přetažené, či jste opravdu narazili na ducha, ale já tomu nevěřím…

Pes dokáže vycítit spoustu emocí a jiných věcí, které člověk vůbec nezaznamená, třeba byla dcerka nemocná, nebo ji bylo „smutno“, tak ji pes dělal společnost, tak jako teďka tobě, určitě vidí a vnímá, že nejsi v pořádku, že se trápíš, pořád brečíš atd, tak ho to taky trápí, chce ti pomoct, tak ti dělá společnost, chce tě přivést na jiné myšlenky, protože tě má rád… :andel:

hra stinu to urcite nebyla pretazene jsme taky nebyli,my sme to fakt videli nejsme blazni a dcerka smutna nebo nemocna taky nebyla,spis ted s tim psem mi to pripomina tohle obdobi,ja jsem ted nic nevidela,ani neslysela,ale je mi to nejaky fakt divny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.10 14:41

měli jsme s tímto problém když jsme koupil starší barák, doma duch nebyl ale chodil nám pravidelně kolem okna a tehdejšímy vrátky pryč, nebo do dvora. vždy byl vidět stín jakoby někdo prošel a následovalo cvaknutí vrátek-nebo opačně, kdykoli jsme vyšly ven nikde nic. Ustalo to až když se stará vrata vyměnila za nová a dveře posunuly o 3 metry vedle :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10568
18.11.10 14:43
Anonymní píše:
měli jsme s tímto problém když jsme koupil starší barák, doma duch nebyl ale chodil nám pravidelně kolem okna a tehdejšímy vrátky pryč, nebo do dvora. vždy byl vidět stín jakoby někdo prošel a následovalo cvaknutí vrátek-nebo opačně, kdykoli jsme vyšly ven nikde nic. Ustalo to až když se stará vrata vyměnila za nová a dveře posunuly o 3 metry vedle :nevim:

no to je divny,ja jsem si myslela jestli treba u nas v baraku,mame rodinnej,nekoho nekdo nezabil,tak jsem koukala na net ale nic jsem nenasla,myslite ze by mi dali nejaky informace o baraku na matrice?je to taty barak,tak bych musela asi dostat jeho souhlas nebo jak to je?Spis mi porad lezi v hlave ze ten duch vypadal jako muj tata akorad jsme mu nevideli do obliceje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.10 14:57
kacerval píše:
Anonymní píše:
měli jsme s tímto problém když jsme koupil starší barák, doma duch nebyl ale chodil nám pravidelně kolem okna a tehdejšímy vrátky pryč, nebo do dvora. vždy byl vidět stín jakoby někdo prošel a následovalo cvaknutí vrátek-nebo opačně, kdykoli jsme vyšly ven nikde nic. Ustalo to až když se stará vrata vyměnila za nová a dveře posunuly o 3 metry vedle :nevim:
no to je divny,ja jsem si myslela jestli treba u nas v baraku,mame rodinnej,nekoho nekdo nezabil,tak jsem koukala na net ale nic jsem nenasla,myslite ze by mi dali nejaky informace o baraku na matrice?je to taty barak,tak bych musela asi dostat jeho souhlas nebo jak to je?Spis mi porad lezi v hlave ze ten duch vypadal jako muj tata akorad jsme mu nevideli do obliceje

Nemusí to být nutně někdo zavražděný, u nás se ukázalo že to byl nejspíš manžel dřívější majitelky který tu dožil, ona se po té odstěhovala k dceři.

• Citovat
  • Upravit
10568
18.11.10 14:59
Anonymní píše:
kacerval píše:
Anonymní píše:
Nemusí to být nutně někdo zavražděný, u nás se ukázalo že to byl nejspíš manžel dřívější majitelky který tu dožil, ona se po té odstěhovala k dceři.

aha a myslis si ze by jsem se mohla neco dozvedet na matrice mesta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.10 15:11

zakladatelko,
zazadala sis o vstup do skupiny?Po precteni(chce mit na to cas)se ti nektere otazky osvetli..

• Citovat
  • Upravit
10568
18.11.10 15:21
Anonymní píše:
zakladatelko,
zazadala sis o vstup do skupiny?Po precteni(chce mit na to cas)se ti nektere otazky osvetli..

jj zazadala a jeste nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
18.11.10 17:05
Jura007 píše:
Nejsem duch, pracuju v kalírně, tahám metrákové kusy železa, bydlím teď v Brně, jinak vesničan jak poleno.Ohledně víry v Boha: pamatuješ si, co řekl Bolek Polívka Ivaně Chýlkové ve filmu „Kurvahošigutntag“?

To je sice pravda, ale to je něco jinýho, vzhledem k tomu, že to je žena, a že ženy ji mají, tak je pravděpodobnost, že ji má i ona velice velká, to není to samé jako s Bohem… :wink:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
18.11.10 17:11
kacerval píše:
aha a myslis si ze by jsem se mohla neco dozvedet na matrice mesta?

Podle mě to je blbost a nic se tam nedovíš, zkus hodit řeč s tátou jestli o něčem neví, a jestli onehda u vás nebyl na návštěvě… :lol: :lol:

S těma vrátkama to je zajimavý, žeby byly vážně starý a povolený v pantech, ve větru prostě klepaly a blízko stojící strom vám házel stíny do oken?? :think: :think:

PS: A myslíš, že když jste mu posunuli o tři metry vrata, tak že teďka vždycky jak jde tak chudák naráží na zeď?? Hele není to náhodou trápení duchů?? Nemělo by to béjt trestný?? :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.11.10 17:32
etatinek píše:
kacerval píše:
aha a myslis si ze by jsem se mohla neco dozvedet na matrice mesta?

Podle mě to je blbost a nic se tam nedovíš, zkus hodit řeč s tátou jestli o něčem neví, a jestli onehda u vás nebyl na návštěvě… :lol: :lol:

S těma vrátkama to je zajimavý, žeby byly vážně starý a povolený v pantech, ve větru prostě klepaly a blízko stojící strom vám házel stíny do oken?? :think: :think:

PS: A myslíš, že když jste mu posunuli o tři metry vrata, tak že teďka vždycky jak jde tak chudák naráží na zeď?? Hele není to náhodou trápení duchů?? Nemělo by to béjt trestný?? :lol: :lol:

Tak strom na dvoře ani nikde v okolí opravdu neni, a mylim si že kdyby nám vítr rumploval z vrátkama nebylo by to jen cvaknutí a konec ale budiš asi si z nás děla srandu vítr :mrgreen: a jestli se tu někdy ten stín ještě zjeví, pro tvůj klid na duši ho zkusim dohnat a zeptat se ho jak je to s tima dveřma a zdí- moc by mě mrzelo kdyby jsme ho nějak omezovaly..nanejvíš mu ty dveře bouchnem zpátky :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
18305
18.11.10 17:44

Etatínku, ještě jeden film - „Ať žijí duchové“. Tam přece rytíř Vilém Brtník z Brtníku říká: „Ať projdu zdí jako duch…“

Tak si myslím, že nějaká pozemská vrátka nebo dveře jsou duchům vyloženě u zadku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
18.11.10 17:51

Ahoj tak ja na duchy verim vyklad karet atd. babicka toho ma za sebou spoustu :wink: bratr mel taky podobne problemy jako ty kdyz koupil stary barak vim ze ho nechaval vysvetit myslim ze to efekt melo no co zkusit se ma vsechno :wink: tak at mate brzo klid :wink: jiank se tady bavim prispevkama ostatnich :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
18.11.10 17:59

ahojky

Já na duchy věřím…moje teta prý mluví s dědou…já bych chtela nějakého vidět,ale nevím jaká by byla moje reakce

""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11329.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11329.gif

Vlastně jsme celá rodina ujetá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat