Věříte na duchy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nejsem duch, pracuju v kalírně, tahám metrákové kusy železa, bydlím teď v Brně, jinak vesničan jak poleno.
Ohledně víry v Boha: pamatuješ si, co řekl Bolek Polívka Ivaně Chýlkové ve filmu „Kurvahošigutntag“?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jura007 píše:
Nejsem duch, pracuju v kalírně, tahám metrákové kusy železa, bydlím teď v Brně, jinak vesničan jak poleno.Ohledně víry v Boha: pamatuješ si, co řekl Bolek Polívka Ivaně Chýlkové ve filmu „Kurvahošigutntag“?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
etatinek píše:
Nevím, já jsem nikdy nic zvláštního nezažil, nevěřím na duchy atd… Bydlím vedle hřbitova - kostela, nejsem věřící… Na Boha/y ani duchy nevěřím, dalo by se říci, že se často i „rouhám“ přesto tu stále jsem a žiju…![]()
Hodně věcí se může zdát jako náhoda, nějaký bouchnutí, to může být cokoliv, třeba projíždějící autu praskne pneumatika, to je rána jako z děla… Nebo opravdu do toho topení někdo klepnul… Něco samo od sebe spadne, to se stává celkem často… Pes se může vylekat, zavadí o něco hned je nevysvětlitelný rámus na světě… S tou postavou nevím, třeba hra stínů, nebo jste byly obě přetažené, či jste opravdu narazili na ducha, ale já tomu nevěřím…
Pes dokáže vycítit spoustu emocí a jiných věcí, které člověk vůbec nezaznamená, třeba byla dcerka nemocná, nebo ji bylo „smutno“, tak ji pes dělal společnost, tak jako teďka tobě, určitě vidí a vnímá, že nejsi v pořádku, že se trápíš, pořád brečíš atd, tak ho to taky trápí, chce ti pomoct, tak ti dělá společnost, chce tě přivést na jiné myšlenky, protože tě má rád…
hra stinu to urcite nebyla pretazene jsme taky nebyli,my sme to fakt videli nejsme blazni a dcerka smutna nebo nemocna taky nebyla,spis ted s tim psem mi to pripomina tohle obdobi,ja jsem ted nic nevidela,ani neslysela,ale je mi to nejaky fakt divny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
měli jsme s tímto problém když jsme koupil starší barák, doma duch nebyl ale chodil nám pravidelně kolem okna a tehdejšímy vrátky pryč, nebo do dvora. vždy byl vidět stín jakoby někdo prošel a následovalo cvaknutí vrátek-nebo opačně, kdykoli jsme vyšly ven nikde nic. Ustalo to až když se stará vrata vyměnila za nová a dveře posunuly o 3 metry vedle ![]()
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:
měli jsme s tímto problém když jsme koupil starší barák, doma duch nebyl ale chodil nám pravidelně kolem okna a tehdejšímy vrátky pryč, nebo do dvora. vždy byl vidět stín jakoby někdo prošel a následovalo cvaknutí vrátek-nebo opačně, kdykoli jsme vyšly ven nikde nic. Ustalo to až když se stará vrata vyměnila za nová a dveře posunuly o 3 metry vedle
no to je divny,ja jsem si myslela jestli treba u nas v baraku,mame rodinnej,nekoho nekdo nezabil,tak jsem koukala na net ale nic jsem nenasla,myslite ze by mi dali nejaky informace o baraku na matrice?je to taty barak,tak bych musela asi dostat jeho souhlas nebo jak to je?Spis mi porad lezi v hlave ze ten duch vypadal jako muj tata akorad jsme mu nevideli do obliceje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kacerval píše:Anonymní píše:no to je divny,ja jsem si myslela jestli treba u nas v baraku,mame rodinnej,nekoho nekdo nezabil,tak jsem koukala na net ale nic jsem nenasla,myslite ze by mi dali nejaky informace o baraku na matrice?je to taty barak,tak bych musela asi dostat jeho souhlas nebo jak to je?Spis mi porad lezi v hlave ze ten duch vypadal jako muj tata akorad jsme mu nevideli do obliceje
měli jsme s tímto problém když jsme koupil starší barák, doma duch nebyl ale chodil nám pravidelně kolem okna a tehdejšímy vrátky pryč, nebo do dvora. vždy byl vidět stín jakoby někdo prošel a následovalo cvaknutí vrátek-nebo opačně, kdykoli jsme vyšly ven nikde nic. Ustalo to až když se stará vrata vyměnila za nová a dveře posunuly o 3 metry vedle
Nemusí to být nutně někdo zavražděný, u nás se ukázalo že to byl nejspíš manžel dřívější majitelky který tu dožil, ona se po té odstěhovala k dceři.
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:kacerval píše:Nemusí to být nutně někdo zavražděný, u nás se ukázalo že to byl nejspíš manžel dřívější majitelky který tu dožil, ona se po té odstěhovala k dceři.Anonymní píše:no to je divny,ja jsem si myslela jestli treba u nas v baraku,mame rodinnej,nekoho nekdo nezabil,tak jsem koukala na net ale nic jsem nenasla,myslite ze by mi dali nejaky informace o baraku na matrice?je to taty barak,tak bych musela asi dostat jeho souhlas nebo jak to je?Spis mi porad lezi v hlave ze ten duch vypadal jako muj tata akorad jsme mu nevideli do obliceje
aha a myslis si ze by jsem se mohla neco dozvedet na matrice mesta?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zakladatelko,
zazadala sis o vstup do skupiny?Po precteni(chce mit na to cas)se ti nektere otazky osvetli..
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:
zakladatelko,
zazadala sis o vstup do skupiny?Po precteni(chce mit na to cas)se ti nektere otazky osvetli..
jj zazadala a jeste nic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jura007 píše:
Nejsem duch, pracuju v kalírně, tahám metrákové kusy železa, bydlím teď v Brně, jinak vesničan jak poleno.Ohledně víry v Boha: pamatuješ si, co řekl Bolek Polívka Ivaně Chýlkové ve filmu „Kurvahošigutntag“?
To je sice pravda, ale to je něco jinýho, vzhledem k tomu, že to je žena, a že ženy ji mají, tak je pravděpodobnost, že ji má i ona velice velká, to není to samé jako s Bohem… ![]()
- Citovat
- Upravit
kacerval píše:
aha a myslis si ze by jsem se mohla neco dozvedet na matrice mesta?
Podle mě to je blbost a nic se tam nedovíš, zkus hodit řeč s tátou jestli o něčem neví, a jestli onehda u vás nebyl na návštěvě…
![]()
S těma vrátkama to je zajimavý, žeby byly vážně starý a povolený v pantech, ve větru prostě klepaly a blízko stojící strom vám házel stíny do oken??
![]()
PS: A myslíš, že když jste mu posunuli o tři metry vrata, tak že teďka vždycky jak jde tak chudák naráží na zeď?? Hele není to náhodou trápení duchů?? Nemělo by to béjt trestný??
![]()
- Citovat
- Upravit
etatinek píše:kacerval píše:
aha a myslis si ze by jsem se mohla neco dozvedet na matrice mesta?Podle mě to je blbost a nic se tam nedovíš, zkus hodit řeč s tátou jestli o něčem neví, a jestli onehda u vás nebyl na návštěvě…
![]()
S těma vrátkama to je zajimavý, žeby byly vážně starý a povolený v pantech, ve větru prostě klepaly a blízko stojící strom vám házel stíny do oken??
PS: A myslíš, že když jste mu posunuli o tři metry vrata, tak že teďka vždycky jak jde tak chudák naráží na zeď?? Hele není to náhodou trápení duchů?? Nemělo by to béjt trestný??![]()
![]()
Tak strom na dvoře ani nikde v okolí opravdu neni, a mylim si že kdyby nám vítr rumploval z vrátkama nebylo by to jen cvaknutí a konec ale budiš asi si z nás děla srandu vítr
a jestli se tu někdy ten stín ještě zjeví, pro tvůj klid na duši ho zkusim dohnat a zeptat se ho jak je to s tima dveřma a zdí- moc by mě mrzelo kdyby jsme ho nějak omezovaly..nanejvíš mu ty dveře bouchnem zpátky
![]()
- Citovat
- Upravit
Etatínku, ještě jeden film - „Ať žijí duchové“. Tam přece rytíř Vilém Brtník z Brtníku říká: „Ať projdu zdí jako duch…“
Tak si myslím, že nějaká pozemská vrátka nebo dveře jsou duchům vyloženě u zadku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj tak ja na duchy verim vyklad karet atd. babicka toho ma za sebou spoustu
bratr mel taky podobne problemy jako ty kdyz koupil stary barak vim ze ho nechaval vysvetit myslim ze to efekt melo no co zkusit se ma vsechno
tak at mate brzo klid
jiank se tady bavim prispevkama ostatnich ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky
Já na duchy věřím…moje teta prý mluví s dědou…já bych chtela nějakého vidět,ale nevím jaká by byla moje reakce
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11329.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11329.gif
Vlastně jsme celá rodina ujetá
…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit