Věříte na duchy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Taky jsem zažila hodně divných věcí. Jen tak na okraj:
mamka umřela ve středu a my jsme se v sobotu stěhovali do nového bytu. Mé sestře se o mamce zdálo prý každou noc, ale vždy se zjevovala ve starém bytě. jednou se jí ale zjevila v bytě novém a stála u sporáku. Ségra se probudila úplně vyděšená, utíkala k nám (v noci přes celé město). Mamka nás chránila - málem jsme vyhořeli. Být to o půl hod později, tak je pozdě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, a dětská nerozvážnost a vzívání satana. Hodně velký zážitek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jura007 píše:
Etatínku, ještě jeden film - „Ať žijí duchové“. Tam přece rytíř Vilém Brtník z Brtníku říká: „Ať projdu zdí jako duch…“Tak si myslím, že nějaká pozemská vrátka nebo dveře jsou duchům vyloženě u zadku…
No vidíš, tak pak si říkám, proč s těma vrátkama rumploval, teda proč je otvíral a zavíral, když tama procházel, hm?? Prostě to mohlo být všlicos, ale duch asi ne… Ten na dveře opravdu kašle…
![]()
- Citovat
- Upravit
Vono jde taky hodně o to, v takový věci věřit, nebo doufat, nebo prostě jen vidět věci tam, kde nejsou… Psychika člověka je silná věc, vezměte si takový placebo… Když člověk věří, že se uzdraví, že mu to pomůže, tak se může i sám vyléčit, když budete mermomoci myslet na to, že je vám zima, zima vám bude, naopak když budete myslet na to, že je vám horko bude vám horko, když se opravdu vcítíte v to, že nemáte hlad, hlad mít nebudete a naopak… Pokud máte silnou vůli můžete si vsugerovat cokoliv, třeba že jste nesmrtelní atd…
Sice se nakonec ukáže, že nesmrtelní néjste, ale o tom se už nedovíte…
Taky výhoda…
![]()
Jde o to, že když chcete někde vidět ducha, tak ho uvidíte, když věříte na záhady a na různé mysteriozno, tak je pravděpodobný, že se vám takový věci budou stávat poměrně často…
Prostě uvidíte věci i tam, kde vůbec nejsou, neboli pokud budete věřit, že vidíte trávu růst, tak ji opravdu růst uvidíte…
Další věc jak už tu někdo psal, pokud budete věřit v horoskopy, taroty, znamení a bůh ví co ještě všechno, tak v to prostě věřit budete a budete nacházet spojitosti v tom, co se stát má, stává se a stalo se… Prostě, když řeknu, že bude pršet, tak bude pršet, páč jednou sprchnout musí, když řeknu, že bude někde na světě zítra zemětřesení, tak bude, páč každý den je někde min. jedno zemětřesení atd atd atd… Když vám řeknu, že se vám zítra stane něco hezkého a něco blbého, tak se vám to stane, páč většině lidí se za den stane něco špatného a něco dobrého, jen si to dáte do souvislostí s moji předpovědí, ale to neznamená přece, že umím předpovídat budoucnost… ![]()
PS: Taková zajímavost, mám teďka takový pocit, jako bych v životě něco zvláštního zažil, něco s čím bych se s váma chtěl podělit, něco co bylo nezapomenutelného a přitom strašidelného… Něco o čem jsem si říkal, tak tohle až někomu budu říkat, tohle až budu vyprávět svým vnoučatům, tak to bude teda pecka… Ale jako na potvoru si nemůžu vzpomenout, co to bylo… Holt trpím sklerozou a nebo se mi ve skutečnosti nic nestalo, ale stalo se to v mém dřívějším životě??
![]()
- Citovat
- Upravit
Nemyslím si že bych byla typ člověka který prostě chce věřit- tak věří, jen jsem napsala svou zkušenost nic víc.Jen pro tvé info, jsem nebyla zdaleka jediná kdo u nás něco podobného zažil, byly to kamarádky, příbuzní kteří mě kolikrát upozornili že někdo prošel kolem okna a poté byly slyšet vrátka, nebo v opačném případě hlásili ´-někdo přišel a čekali až někdo vejde do dveří
ani nemohu říct že bych pociťovala nějaký strach či obrovskou zvědavost, po nějaké době jsme tyto příhody braly jako normální věc a už se ani nechodily dívat kdo by to mohl přijít, odejít.
A i když věřím dál..mašeho milého cestovatele už nevídáme jak jsem psala ![]()
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:
Nemyslím si že bych byla typ člověka který prostě chce věřit- tak věří, jen jsem napsala svou zkušenost nic víc.Jen pro tvé info, jsem nebyla zdaleka jediná kdo u nás něco podobného zažil, byly to kamarádky, příbuzní kteří mě kolikrát upozornili že někdo prošel kolem okna a poté byly slyšet vrátka, nebo v opačném případě hlásili ´-někdo přišel a čekali až někdo vejde do dveříani nemohu říct že bych pociťovala nějaký strach či obrovskou zvědavost, po nějaké době jsme tyto příhody braly jako normální věc a už se ani nechodily dívat kdo by to mohl přijít, odejít.
A i když věřím dál..mašeho milého cestovatele už nevídáme jak jsem psala
A neobcházel vám barák nějaký bezďák, či soused??
Taky se stává, třeba si soused krátil cestu domů, přes váš pozemek… A novými vraty a pořádným zámkem jste mu udělali čáru přes rozpočet…
![]()
- Citovat
- Upravit
etatinek píše:Anonymní píše:A neobcházel vám barák nějaký bezďák, či soused??
Nemyslím si že bych byla typ člověka který prostě chce věřit- tak věří, jen jsem napsala svou zkušenost nic víc.Jen pro tvé info, jsem nebyla zdaleka jediná kdo u nás něco podobného zažil, byly to kamarádky, příbuzní kteří mě kolikrát upozornili že někdo prošel kolem okna a poté byly slyšet vrátka, nebo v opačném případě hlásili ´-někdo přišel a čekali až někdo vejde do dveříani nemohu říct že bych pociťovala nějaký strach či obrovskou zvědavost, po nějaké době jsme tyto příhody braly jako normální věc a už se ani nechodily dívat kdo by to mohl přijít, odejít.
A i když věřím dál..mašeho milého cestovatele už nevídáme jak jsem psala![]()
Taky se stává, třeba si soused krátil cestu domů, přes váš pozemek… A novými vraty a pořádným zámkem jste mu udělali čáru přes rozpočet…
![]()
No jasně..jak jsme jen mohly zapomenot na našeho 60 letýho soseda a hlavně náš uzavřenej dvůr
pro něj samozřejmě tankrát bylo mnohem snažší vlést k nám přelést skoro 3 metrovou zeď co je k němu na zahradu a odcupkat si domu
tě tu nepotkat tak snad do dnes věřím na duchy ![]()
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:etatinek píše:No jasně..jak jsme jen mohly zapomenot na našeho 60 letýho soseda a hlavně náš uzavřenej dvůrAnonymní píše:A neobcházel vám barák nějaký bezďák, či soused??
A i když věřím dál..mašeho milého cestovatele už nevídáme jak jsem psala![]()
![]()
![]()
pro něj samozřejmě tankrát bylo mnohem snažší vlést k nám přelést skoro 3 metrovou zeď co je k němu na zahradu a odcupkat si domu
tě tu nepotkat tak snad do dnes věřím na duchy
- Citovat
- Upravit
jinak kdyz ste psali o smrti blizkej,tak taky jeste neco pridam,kdyz mi umrel deda,ktereho jsem skoro nesnasela,tak se mi v pokoji objevila nejaka zluta koule od zeme a ztratila se stropem na pudu,nedovedu si to vysvetlit,bylo na minutu presne,protoze tenkrat jsem cela vystrasena bezela za tatou a zrovna mu volala babicka ze deda zemrela kdyz se mi zabil bracha,byl sebevrah,tak se v obyvaku rozvecovali porad svetla a poustela se jeho hifi vez,nechci kecat jestli to byl mesic ale myslim si ze urcite tyden
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To já jsem teda asi taky ujetá, protože duchů se kolem mě podle všeho potloukají hromady. A nemyslím si, že vidím divný věci, protože je vidět chci. Já je ani moc vidět nechci, kolikrát se hrozně leknu. Třeba když se asi před měsícem někdo dobýval k nám do bytu. Slyšel to i syn. Mysleli jsme si, že se do baráku dostal nějaký bezdomovec nebo zloděj. Ale sousedé druhý den říkali, že barák byl určitě dole zamčený a jinudy se dovnitř dostat nedá. A že nikdo nic nesyšel, což je divný, protože to byl rámus jak hrom. O pár dnů později jsem se dozvěděla, že chlap co tu bydlel před námi umřel… No asi si nějak spletl, kam má jít. Kdybych si to uměla racionálně a vědecky zdůvodnit, tak si nemyslím, že nás navštívil jeho duch.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslite si ze kdyz se tu objevuje ten duch ze mam jit za nim a mluvit na nej?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kacerval píše:
Myslite si ze kdyz se tu objevuje ten duch ze mam jit za nim a mluvit na nej?
No jestli chceš, aby ti ublížil, tak klidně jooo…
![]()
- Citovat
- Upravit
zas mám husinu ![]()
že já se vždycky nechám nachytat a zvědavě vlezu a čtu… když se pak bojím ![]()
- Citovat
- Upravit
etatinek píše:kacerval píše:No jestli chceš, aby ti ublížil, tak klidně jooo…
Myslite si ze kdyz se tu objevuje ten duch ze mam jit za nim a mluvit na nej?![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsou lidé, kteří jsou citlivější a vnímavější a „takové věci“ prostě vnímají. Těžko mi to jde vysvětlit. Věřím v Boha a vm, že bych se „takovými věcmi“ neměla zabývat. přesto musím říct, že zkušeností mám docela dost. Kolem 20.roku jsem se o to dost intenzivně zajímala, stejně jako o přenos, apod. A vím, že to je, existuje a jde to. A taky vím, že čím víc se tím člověk zabývá, tím víc to kolem sebe vnímá, - pravda - někdy vnímá i to, co by vnímat neměl a nebo si jisté věci i přikrašluje k obrazu svému.
Historek mám víc, co jsem zažila a tady pár těch „lehčích“ ![]()
Bydlím v baráčku po mé milované babičce. Vždy, když jsem stála u linky v kuchyni, a měla jsem verandu po pravé straně, něco jsem dělala…a vždy, když jsem sklopila zrak, měla jsem silný pocit, že u těch dveří u verandy stojí babička a dívá se na mě…dává na mě pozor. Byl to pro mě už naprosto běžný jev, zvykla jsem si na něj. Po 4 letech jsme se na čas přestěhovali k našim o 10km dál a náš domeček čekala obr rekonstrukce, u které tam nešlo bydlet. Počítalo se s dvěmi měsíci…měla se totálně měnit střecha včetně krovů a bednění, všechna okna, dveře, podlahy…rekonstrukce se nakonec protáhla na 6 měsíců…kam se rýplo, to se muselo měnit…topení, elektro, voda, plyn… Nicméně…po nastěhování zpět mě babička už nikdy nenavštívila. Prostě toho půl roku bylo moc dlouho. ![]()
Nebo jsem zažila posouvání skleničky po parapetu, dědeček se se mnou po smrti byl rozloučit, apod. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit