Věříte na duchy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tož kde začít…je toho víc ![]()
Už jsem si říkala, že o tom napíšu deníčky…ale jsou ženský, který tomu absolutně nevěří - jejich problém…ale nejsem zvědavá na fakt blbý kecy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak úplný začátek to má někdy před 12lety. Naše dcerka měla tři roky, byl Nový rok a ona v podvečer začala naříkat, že ji bolí bříško a teplota vyskočila až na 39,8
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V té době jsme bydleli na vesnici v pronajatém domečku. V nedalém městě v tu dobu ale zemřeli dvě malé holky na „blbé“slepé střevo. Jedné bylo 10let a druhé 9měsíců
.
My neměli doma auto - měl ho půjčený kamarád na hory. Tak mi to nedalo a zavolala jsem pohotovost. Řekli mi, že toho mají hodně, že dojedou do dvou hodin…když jsem jim ale řekla, že je to malé dítě, má vysokou horečku a bolí ji bříško, tak raději poslali záchranku. To bylo na dědině vzrůšo. No dojeli, prohlídli a že nic, že to lsepák není. Tak jsem si říkala, že asi dojeli zbytečně a cítila jsem se blbě…že jsou vlastně svátky a jak děti - tu dobne do toho, tu do toho…tak se asi přejedla…jen ta horečka se mi nelíbila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na druhý den Lenička vstala a bylo to divné horečka nikde, bolení bříška taky nic a poskakovala jak čiperka. Byla hodně živé dítko. Ale došel večer, my jeli ke známým, no a u nich začala být zase taková skleslá, bez nálady, do půl hodiny hořela jak kamínka…absolutně jsme netušili co se děje. Tak šup do auta a honem do nemocnice. Tam nám na pohotovosti vzali krev a moč a že výsledky budou za hodinu, tak at s ní dojdeme. No ale kam večer jít…domů se neoplatilo jet, tak jsme šli k manželově bývalce na návštěvu a na kafe. Po hodině jsme se vrátili do nemocnice a už oe dveří na mě sestřička volala at jí vezmu všecko pro příjem, že bude Lenička okamžitě hospitalizována. Tak jsem to obrečela, zala malou, manžela poslala se staršíma holkama domů a t mi dovezou vše potřebné. Prý Lenička prodělala ledvinovou koliku…nechápu dodnes jak na to došli, ale to už je jedno. Byly jsme tam 10dní a prošly všemožná vyšetření. od té doby nám začal nesmírný kolotoč, který se pro mě a malou změnil v začarovaný kruh, ze kterého nebylo úniku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další tři roky jsme pendlovaly mezi barákem a nemocnicí…týden doma, dva v nemocnici…pokaždé ji diagnostikovali zánět moč. cest. jenže mě pořád udivovalo, že ji to nebolí při čůrání, že se od roku nepočůrává do plínek a od roku a půl ani v noci…jen měla pořád šílený bolesti břicha. kdyby přes den…ale ju to budilo v noci..v jednu, ve dvě..a kolkrát jsme celou noc nespali. V nemocnici to bylo stále dokola…kapačky, vašetření na chíře na slepák, veškeré krevní rozbory, rozbory moč a nic podstatného…vždy jen malinko něco v moči a pak mi přiadalo, že už neví co, tak že jsou to roupy. jenže ty se přeléčí třema tabletama a je klid…no a my žádný klid neměly
. už jsem začala být strašně zoufalá a byla jsem ochotná udělat cokoli, jen aby jsem holčičce pomohla. Navíc se přestala smát, začala být stále unavená, o nic neměla zájem..prostě pro mě jako pro matku děsné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem teda začala na netu pátrat po něčem, co by mi pomohlo…no a na chatu na lidech jsem našla jednu místnůstku, kde bylo pár lidiček co se zabývali bylinkama a alternativní medicínou a nadpřirozenýma jevama. Njak jsem tam začala víc chodit, ti lidi mě povzbuzovali, pomáhali aspon tak na dálku. Netrvalo dlouho a strašně dobře se mi povídalo s jedním pánem a jednou paní. Nakonec jsem zjistila, že paní je od Plzně a pán bydlí pár kilometrů od nás. Začali jsme více řešit tu naši holku. Chtěli jen poslat emailem její fotku. Nevím jak to dokázali, ale že jí posílají energii a porovnají ji čakry. Já na druhý den šla a nakoupila nějaké knížky a začala studovat o co vlastně jde. Tu noc Lenička spala úplně nádherně, ráno se probudila, nic nebolelo, všehno v pohodě. Vydrželo to dva týdny a to byl teda úspěch. Jenže pak bác a boleti nanovo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už jsem se nemohla dočkat až bude večer a já na netu napíšu těm dvěma, že to začalo nanovo.ten den to bylo nekonečný došli oba až v jedenáct večer…pro mě to bylo fakt šílený čekání. Napsala jsem jim co a jak a oni se dohodli, že každý týden ji budou posílat energii na střídačku a že by to mělo pomoci. My dlooouho nepotřebovali doktora. A zas přišel den, kdy noc byla krutá, den snad ještě horší…ale moje nedůvěra v doktory mi říkala, at počkám do večera. Cekala jsem marně. V té době už Lenička chodila do první třídy. No nakonec jsme opět skončily v nemocnici. A ted ji poslali i k psychologovi, že to může mít ze stresu, ze školy. Jenže doma vše Ok, mezitím se natodil Ondrášek, ve škole samé jedničky..prostě v tom jsem problém neviděla. Jen zase začala být bledá a smutná. Konečný verdikt byl ten, že to je chronického původu problém s moč. cestami a ledvinami. Já už teda ničemu nerozumněla. Dny utíkaly, já byla stále v kontaktu s těma dvěma. No a oba mi začali tvrdit, že je tam nějaký problém se slepým střevem. Lenča dostávala stabilně léky a bolest to asi tlumilo a měly ty léky protizánětlivé účinky.
Jenže jednoho dne, to už se narodil i Vojtíšek se zase Lenča začala kroutit a měla děsné bolesti. Nějakou dobu jsme už ale bydleli v paneláku. No co myslíš..zase jsem letěla na net. Zastihla jsem oba až chvilku před půlnocí. Dodnes ten pocit nezapomenu. Napsala jsem jim co a jak a oni oba at chvilku počkám, že si zavolají a dají mi vědět. Já otevřené dveře na balkon, venku černo jak hrom, děsná bouřka a oni mi do toho napsali, že at se nebojím toho co mi ted napíšou, ale že se o něco pokusí. Napsali mi, že Lenička má v sobě duši mrtvého člověka, který je zlý, ten jí způsobuje ty šílený bolesti, protože na ni uvnitř strašně křičí…víš jak mi bylo?..smích, pláč, šílený strach…všecko dohromady…vedle mě ležela dcerka, kroutila se v bolestech a já začala brečet, že jí nejde pomoci. v tom bouchly dveře do kuchyně, spadly dva obrázky, převrátila se váza, z okna spadl květináč a já byla strachy pos…á…ale holka se naráz uklidnila a krásně oddechovala ze spaní…nechápala jsem.
Ti dva mi pak jen napsali, že už je to pryč a měl by být klid. A taky nějakou dobu byl. Mezitím nás ale dr odeslala do Olomouce na dětskou urologii…tak jsme si teda pobyly 3týdny a prošly teda pěkně hnusný vyšetření u kterých jsem brečela s holkou. A verdikt: po stránce urologické je naprosto v pořádku a nikdy tam ani problém nebyl…a doktoři zas nevěděli co by si vymysleli, čím to je. Nám se po čase zase začali objevovat ty bolesti, ale ne tak hrozné…opět mi ti dva psali, že je to slepák, ale tam se nic neukázalo. Zase to trvao nějakou dobu, začalo se stupnovat a nakonec mi nezbylo nic jinýho než napsat těm dvěma co a jak. Tentokrát mi ten pán napsal, že se budeme muset potkat.- šok- v životě jsem ho neviděla a ted si ho mám pozvat do bytu…no to né…tak to vycítil a navrhl město, že je mu to jedno…to mě uklidnilo a já ho pozvala k nám. Jen chtěl, abych doma měla nachystané svíčky. Došel hnd na druhý den kolem třetí. Obrovský chlap, ruky jak medvěd..moje pocity byly hrozné, strach a uzkost…nabídla jsem mu kafe a vodu, koláč a sedli jsme do obyváku. Chtěl, aby tam Lenička byla s náma a ostatní děti šli vedle do pokoje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedělal nic, povídali jsme si a mě se po půl hodině strašně ulevilo a zdálo se mi, že toho člověka znám dlouhý roky. Chtěl at si na něj Lenička zvykne…to už jí bylo skoro devět. jen kolem ní jezdil rukama ani se jí nedotkl, pak chtěl at si lehne a zase nad ní kroužil rukama. A to bylo jako zázrak. lenča sama, ž si chce jít hrát…tak sme ji pustili…skákala, sála se, no to co byla do tří let se ted konečně vrátilo. pán J seděl v křesle a upřeně hleděl k otevřeným balkonovým dveřím a mával rukama nad svíčkou, sem tam něco zašeptal a pak zaklonil hlavu, zavřel oči a já měla pocit že usnul. trvalo to celé asi půl hodiny. Pak mi řekl, že ta duše odešla, že už zlobit nebude, ale že mu řekla, že má Lenča problém se slepákem a ještě něco s ženskýma orgánama…v 9letech…byla jsem jak opařená. Prý by se s ním bavil víc a nahlas, ale měl strach, že nás vyleká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak to čtu, tak mi v té naši přetopené kuchyni, začal běhat mráz po zádech
Každopádně chudák malá, jakými bolestmi si musela projít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi 10měsíců to bylo úžasný. Ale pak zas začaly bolesti břicha. A to už mi oba napsali, že to je slepé střevo, at na tom trvám. No byla jsem matka semetrika, která cpe dítko pod kudlu.Po dvou měsících jsme se dostali k jiné dětské doktorce a já se tam rozbrečela a zhroutila se. V tu dobu jsem to ze sebe všecko vychrlila…a světe div se…doktorka mi řekla, že alternativní medicínu a tyhle schopnosti neodsuzuje, že mají něco do sebe a poslala nás na týden do nemocnice do jiného města s tím, že se udělají všecka dostupná vyšetření a když se nic nenajde, udělá se laparoskopie a podívají se dovnitř. jasně, vyšetření nic neukázaly. Tak přišla na řadu laparoskopie a ejhle závěr: chronický zánět slepého střeva, které je ztluštělé a vtáhlé do střev + odoperování cysty na vaječníku. od té doby je fakt klid. Ale tohle byl takový můj první nepřímý kontakt s duchy a tajemnem kolem toho.
Strašně jsem těm dvěma byla vděčná a protože se domlouvali, že se navštíví, tak jsem je pozvala na oběd k nám. To odmítli, ale že aspon na kafe a pivko dojedou. Tak jsme šli jen přes cestu do hospůdky na kafe a pivko a tam jsem zažila další jak já říkám"duchařinu"
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je toho ještě hodně co jsem od té doby zažila…ted musím jít zase za dětma a za chvilku na třídní schůzky…ale pak ti napíšu co se dělo v té hospodě a pak dál
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MaMiNkA72 Chudinka malá, ta si toho teda vytrpěla. No hlavně, že už je OK.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jen nakukuju, došla jsem z třídních sch§zek a ještě jsme s dětma byli venku na sněhu, je ho tu zas plno ![]()
Já si v noci udělám čas a zas vám napíšu pokračování…:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MaMiNkA72 píše:
Tak jen nakukuju, došla jsem z třídních sch§zek a ještě jsme s dětma byli venku na sněhu, je ho tu zas plnoJá si v noci udělám čas a zas vám napíšu pokračování…:-)
Tak to bude super..My taky máme zase doma nějakého pána, od včerejší noci..Prý se jmenuje Honza..
Dneska malému dovolíme spát v ložnici, než dotyčného necháme odvést..
Už jsme takto v bytě měli paní s pánem..Holky bylo to šílené..
- Citovat
- Upravit