Pracujete někdo s tarotem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
345
29.12.10 22:25

Pracujete někdo s tarotem??

zdravím všechny milovnice tarotu a karet:-)
Ježíšek mi letos naložil překrásný Tarot snů, ale bohužel jsem začátečník a nevím pořádně jak s ním pracovat. Napadlo mě založit diskusi, kde si můžeme spolu poklábosit o kartách.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
29.12.10 22:31

Ahoj :-) Já jedu podle návodu, který tam byl. Všeobecně se říká, že máš řídit tím, co tě první napdane, když kartu vyložíš. Všechny karty si časem zapamatuješ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
29.12.10 22:34

Ahojky!
Tak dělám to tak že si karty pořádně prohlídnu, ještě před přečtením návodu. Ono je důležite co to říká Tobě. Já už ani nepamatují kdy jsem naposledy vykládala, ale svou sbirku mám velice ráda. Ušla se mnou kus Cesty.

• Citovat
  • Upravit
1853
29.12.10 23:31

ahoj tak to já se tedy přidám zatím dělám „jen“ smariášovýma kartama ,ale chystám se i na tarotové (akorát jsem ještě nenašla " ty svoje" takže rady taky uvítám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
30.12.10 08:21

No přiznám se karty mám doma již několik let, ale je k tomu kniha a já pořád nějak nenacházím chvilku si to přečíst aa učit se :nevim:
Mám skvělou kolegyni v práci, která se vůbec o karty a tak zajímá a tím mě to i víc láká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
31.12.10 07:38

Mě to příjde moc složité, já dostala jednou před lety na Vánoce přímo sadu tarotů s knihou. A ještě fakt nebyla nálada celou tu knihu přelouskat. Spíš tak z nudy vždy vytáhnu jednu kartu a kouknu co znamená :mrgreen: :mrgreen: Jsem takový totál laik :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
31.12.10 07:47

No s tím zda vychází co vykládáme. Já si osobně nikdy nic velkého nevyložila a podle jedné karty, nějak si ani nevybaviju jaký jsem si udělala závěry a zda se splnily :nevim:
Ale taaak jsi mě nalákala, že jdu karty vyhrabat :mrgreen: :mrgreen: Mám na to celý den jakš takš postudovat a něco si na nový rok vyložit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
31.12.10 08:15

Tak já si teď vyložila roční kartu na příští rok, určila jsem jí sečtením data narození, jak psali a budu prý studovat a učit se novým věcem :mrgreen: No jo když čekám první mimi :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
31.12.10 08:24

Manželovi vyšlo že bude sklízet co zasil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak to jo… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale denní kartu mám škaredou, tak jsem zvědavá jak to dnes bude a zítra napíšu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
31.12.10 09:14

No já jedu taky zatím podle návodu, ale kolikrát to nějak nemůžu dát dohromady.
kartičky jsou nádherné jejich symboliku chápu.
Já jsem taky ještě nedělala výklad na nic zásadního. Zkusím to dnes - udělám si výklad na příští rok. jaký typ výkladu mám zvolit, co myslíte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
31.12.10 10:17

S Keltskym křižem jse si nikdy nerozuměla, většinou jsem tahla jen Tři karty. Minulost, Přitomnost, Budoucnost.

• Citovat
  • Upravit
2769
31.12.10 10:26

ahojky -vykládám si karty mariášové jednohlavé…výklad na 15 karet do kříže..pro zábavu…už spoustu let…taroty taky vlastním,ale nějako jsem ji zatím nepřišla na chuť :oops: …ještě mám karty Hűtnerové..taky jsou moc fajn…vlastně tam je už vše namalované…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
31.12.10 11:26
donaga píše:
Tejchi píše:
Manželovi vyšlo že bude sklízet co zasil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak to jo… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale denní kartu mám škaredou, tak jsem zvědavá jak to dnes bude a zítra napíšu :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No co by to na dnešek znamenalo, ty pít nemůžeš a budeš obskakovat partnera, kterému bude špatně :mrgreen:

Jujky u něj leda z jídla, je abstinent, více méně od mala a ani po alkoholu netouží :mrgreen: :mrgreen: Mě tam vyšlo něco ve smyslu jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá, tak snad někomu neřeknu něco zlého :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
31.12.10 11:31

Jinak já mám karty, tenkrát je prodávali myslím v Popronu, je to Poselství tarotu od Renata Herber. A na rok se tam tahá nebo počítá podle narození jedna karta a přímo v jejím vysvětlení je napsáno co znamená u výkladu na rok nebo den a v partnerství a povolání.
Tak jsem si řekla že si budu každý den tahat kartu na ten den a aspoň se tak postupně naučím co která znamená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
31.12.10 11:38

Je ještě jsem si tak vzpoměla, je to už hodně dlouho, ale v květech to myslím bylo, byly takové karty jako by s odpověďma. Bylo na nich napsáno vždy nějaké rčení a člověk si položil nějakou otázku co chtěl odpovědět a na to si vytáhl jednu kartu. Pamatuju si že tenkrát jsem měla problémy s klukem, nějak nám to neklapalo a vytáhla jsem si: Kdo opravdu miluje umí nechat odejít. A on se se mnou do týdne rozešel :mrgreen: Ale je to už tak 8 let zpět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat