Pracujete někdo s tarotem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
345
31.12.10 13:50

já mám poselství archandělů a potom tarot snů. Zatím dělám jen krtu dne, abych se naučila význam karet. hodně mě lákají i cikánky nebo Lenormand. Víte o nějaké dobré knížce, kdy by bylo vše nějak pochopitelné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
4.1.11 10:16

Nějak nám to tady vázne. Copak se děje???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
4.1.11 18:42

No vykládala, bohužel si neumím nějak dát karty mezi seou do souvislosti:-( Tak jsem začala výkladem na tři karty, tak uvidíme, jestli bude nějaký pokrok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
5.1.11 09:50

Dělala jsem si keltský kříž na rok 2011
na pozici 1)9 mincí

1. LUnA
  2. 6 pohárů
  3. Slunce
  4. 7 holí
  5. 5 pohárů
  6. 4 mečů
  7. Král mincí
  8. 6 mečů
  9. 10 mečů

Jak bys to pochopila ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
23.2.11 21:37

Tady to nějak nežije:-( Jak jste na tom s výkladem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
24.2.11 12:52

Já taky toho času moc nemám. Ale ¨zatím se s tarotem snažím seznámit.
Mohla bys mi prosím zkusít vyložit na jednu otázku??
Chtěla bych vědět, jestli si mám podat žádost nsa jedno místo. šušká se, že už je předem obsazeno. Šlo by to se zeptat karet, jestli si vůbec mám žádost podávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
4.3.11 11:08

Nevyložila:-) Nakonec jsem použila intuici:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
5.3.11 18:59

holky, mam blby dotaz..jak spravne polozit otazku na taroty?? chci jit v pondeli ke kartarce - poprve - a mam asi jen jedinou otazku… zda se nam letos zadari… akorat muzu se opravdu karet zeptat takto primo…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
6.3.11 09:18
donaga píše:
Haninaplz píše:
holky, mam blby dotaz..jak spravne polozit otazku na taroty?? chci jit v pondeli ke kartarce - poprve - a mam asi jen jedinou otazku… zda se nam letos zadari… akorat muzu se opravdu karet zeptat takto primo…???
Já bych se spíš zeptala, co mohu udělat pro to, aby se letos zadařilo.
Ono se sice dá ptát i přímo na či ne, ale potom to je jao by sis hodila korunou. Cím šířeji bude otázka položena, tím šířeji ti mohou karty odpovědět.
Ale hodně záleží na způsobu výkladu karet.

dekuju.. budu muset tu otazku nejak vytvorit… nevim jak … pac mam pocit ze uz sem pro mimi udelala vse.. uvidime co reknou karty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.11 08:43

Holky Tarotářky, chtěla bych Vás poprosit o pomoc s výkladem. Žijeme s přítelem něco přes rok. Podle mě v docela spokojeném vztahu. Jediný vážný problém jsou jeho velké dluhy a neschopnost vyjít s penězi.
V červenci jsem neplánovaně otěhotněla, přes HA. Přítel se k tomu postavil pěkně, z jeho chování mám pocit že se na miminko těší.
Zato finanční situace se zhoršila rapidně. Přestal mi dávat peníze na domácnost, vše včetně hypotéky táhnu sama a nemám tušení co dělá se svými penězi.
Zkoušela jsem to všemi způsoby řešit s ním, když to nikam nevedlo obrátila jsem se na kamaráda, který ho zaměstnává.
Dozvěděla jsem se že můj přítel si za poslední dva měsíce vydělal něco k šedesáti tisícům, všem včetně kamaráda vypráví že vše do koruny mi odevzdává, a prý taky mezi kamarády tvrdí že mě má sice rád, ale dítě prostě nechce a bylo by lepší kdybych potratila.
Přišla jsem domů úplně v mrákotách.
Nechci nerozvážně ukončovat vztah jen proto, že jeden kamarád povídal… zároveň ale nechci vychovávat svoje dítě s člověkem, který ho nechce a mě lže.
Dnes ráno jsem si vyložila dvakrát Tarotové karty.
První otázka na náš vztah, na čtyři karty:
1. Čtyřka Mincí - Lakota
2. Královna Mincí
3. Dvojka Mincí - Změna
4. Rytíř Holí - Vášen

Druhý váklad na to, jak můj přítel vnímá příchod miminka:
1. I - Mág
2. Osmička Pohárů - rozchod
3. Kluk Mečů - odmítnutí

Nedokážu si z toho udělat nějaký výklad sama. Jak byste tyhle karty četly vy?

Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
17630
14.11.11 09:26

Ahoj, ať říkají karty cokoli, vykašli se na něj! Co pak budeš dělat na mateřské? To všechno potáhneš sama z mateřské a on ti nebude dávat vůbec nic a nebude mít rád svoje dítě? Já nevím… Z těch karet to vypadá, že bys to radši měla zabalit. Ale taky je možný, že se po porodu změní a dítě si zamiluje. Chlapi to mají nastavený trochu jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.11 09:51
Vera111 píše:
Ahoj, ať říkají karty cokoli, vykašli se na něj! Co pak budeš dělat na mateřské? To všechno potáhneš sama z mateřské a on ti nebude dávat vůbec nic a nebude mít rád svoje dítě? Já nevím… Z těch karet to vypadá, že bys to radši měla zabalit. Ale taky je možný, že se po porodu změní a dítě si zamiluje. Chlapi to mají nastavený trochu jinak :nevim:

S kamarádem, a poté i doma s přítelem jsme se dost jasně domluvili, že už od něj na ruku nedostane ani korunu, veškeré peníze mi bude posílat na můj účet a já mu budu dávat „příděly“. Nelíbí se mi to, připadám si jak kdybych vychovávala další dítě, ale pokud nás díky tomu budu schopná živit a navíc i dohlédnout na splácení jeho dluhů, byla bych to schopná skousnout. On sám uznal že je to tak bohužel potřeba.
To, že se vyjádřil tak že naše dítě nechce… Nebyla jsem u toho. Nevím jestli to vůbec řekl, nevím v jaké souvislosti. A pokud budu vycházet z toho, jak se chová se mnou, tak vybírá autosedačku, koupil první dupačky, chodí se mnou na kontroly, hladí bříško a ptá se jak mi je, plánuje pro mě nové, bezpečnější auto (na to ale těžko bude). Nikdy na mě nezvýšil hlas, nikdy na mě nebyl zlej, nikdy předemnou slovo potrat ani nevyslovil.
Přijde domů z práce a už od dveří hlaholí „kde mám moje miminko?“
Opravdu nevím, čemu věřit.

• Citovat
  • Upravit
17630
14.11.11 13:33

Mohl taky jenom před někým machrovat. Možná že se mu kamarádi posmívali jak se na malý těší a tak hrál před nima komedii. Chlapi jsou někdy divní :nevim:
S těma penězma jsi to teda udělala dobře. A řekl ti co s nima před tím udělal? To je jako všechny utratil? Nehraje třeba automaty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.11 14:15

Řekl mi, že sám neví za co je rozházel. Nafta, cigarety, obědy…
Umím si to představit, když prachy nemá, koupí si k snídani pár rohlíků v pekárně, a když má, bude denně chodit na snídani k McDonaldovi.
V tomhle je prostě na zabití, ale když už s ním jednou čekám rodinu, bude i pro prcka lepší najít způsob jak to bude fungovat, než ho vyhodit.
Zná pravidla, ví že pokud je poruší, tak mu sbalím kufry.

Zajímalo mě opravdu hlavně, jak by šly přečíst ty karty :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7041
2.3.13 12:57

Zkouším obnovit

Vykládáte někdo karty? a co vy, co jste tady diskutovaly?
po dlouhé době jsem se vrátila ke kartám, zhruba před rokem jsem si něco vyložila a mám pocit, že to sedí.. takže bych se chtěla kartám věnovat více, víc je pochopit, i souvislosti a třeba zkusit vyložit něco i druhým - rodině, kamarádkám, za nějaký čas pokud bude chtít i někdo další :)
Začínám ale od píky, probírám všechny detaily - nemáte někdo fígl jak si ty významy zapamatovat? je toho moc - velká a malá arkána dohromady.
Každopádně mám v plánu zajít za jednou paní, která přislíbila, že možná udělá kurzík a naučila by mě ty souvislosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat