Kletba a jak se jí zbavit?

Anonymní
4.4.11 19:14

Kletba?

za jakých okolností se může stát,že jste pod kletbou? Nebo ještě jinak… když se můj život stále v kruhu točí dobrý ,dobrý,dobrý a pak pád ,ale pád až na dno… a pak zas nahoru,lezu,lezu dobrý dobrý a zas pád až na dno … cca etapy 4 roky. Co to může být? A hlavně jak se toho zbavit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8566
4.4.11 19:24

Zakladatelko, nevím jakou konkrétní kletbu máš na mysli?? Jakože Tě někdo proklel? Nebo jak si došla k tomu, že je nad tebou nějaká kletba? Co se týče těch čtyřech roků, tak pokud se trochu zajímáš o numerologii a věříš tomu, tak když si spočítáš své datum narození, jméno atd tak zjistíš v jakém životním stádiu budeš v nějakém cyklu.. asi to nedokážu přesně popsat, ani nevím jestli se o to nějak zajímáš, já moc ne, ale bylo mi to jednou spočítáno, a celkem to vychází. Nevím jaké prokletí máš na mysli, zkus trochu rozvést..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
4.4.11 20:13

a víš kdo na tebe uvalil tu kletbu?…tedy člověk v tvé blízkosti,ze kterého máš nepříjemný pocit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.11 21:11

ne ne nedělám numerologii a ani nevím o tom,že by na mě někdo uvalil kletbu … jen je můj život uzavřený kruh a už se to nedá považovat za náhodu :nevim:
jsem křesťanka

• Citovat
  • Upravit
3727
4.4.11 21:17

ahoj,tohle sama nevyřešíš, doporučuju kinezi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
5.4.11 07:30

pro anonyma

Člověk rád hází odpovědnost na někoho jiného, např. kletba apod. Zkus se spíše zamyslet nad svým životem, pády na dno nejsou náhodou a způsobujeme si je sami, svým jednáním a myšlením, když to změníme, žádná dna už nemusí být, protože tato zkouška už pro nás není potřebná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.11 07:58

i nad tím jsem se zamýšlela,samozřejmě ,že chyby najdu…ale …ale tam velké ale. Ten pád způsobují okolnosti které jsem nemohla ovlivnit , a přesto přišel pád (když dám příklad : 100 lidí dělá něco jako já,stejným nebo horším způsobem jako já . Všech sto je úspěšných a mě z úspěšnosti na dno stačí 1 měsíc. Nic nedělám jinak než ti ostatní a přesto okolnosti okolo mě způsobí pád)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.4.11 08:09

zakladatelko,nekoukej na ostatni.Neni podstatne,ze oni delaji totez a „nepadaji“.Oni zas treba maji jiny „kruh“.
Ze jsi v kruhu neni kletba,to jsi se jen zastavila na sve ceste,abys sla dal,musis vyresit neco,co nevidis,spis videt nechces,odsunujes vedome ci nevedome stranou.Pises,ze jsi nemohla ovlivnit udalosti,ale i ty jdou ovlivnit,ovlivnujeme vsechno sami sebou,ac se ti to zda ted nelogicke.Svuj osud si tvoris sama.
Vetsinou i k nejvetsimu problemu staci tak malo(a prece hodne),zmenit uhel pohledu,podivat se do sveho srdce.Jakmile otevres cesty,tvuj kruh se rozprostre a zmeni v jedinem okamziku.Preji ti to :kytka:

A.

• Citovat
  • Upravit
806
5.4.11 08:28

Ano, souhlasím. Nesrovnávat se s ostatními. Každý máme svůj jedinečný úkol na planetě Zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.11 09:31

to byl jen příklad :mrgreen: nesrovnávám se s ostatními. nevím jak Vám to vysvětlit,prostě jsou to neovlivnitelné věci které se najednou sypou jako sníh ve vánici :mrgreen: .pak jak když utne a zese mám možnost se vyhrabat …a tak pořád dokola.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.4.11 10:01
Anonymní píše:
to byl jen příklad :mrgreen: nesrovnávám se s ostatními. nevím jak Vám to vysvětlit,prostě jsou to neovlivnitelné věci které se najednou sypou jako sníh ve vánici :mrgreen: .pak jak když utne a zese mám možnost se vyhrabat …a tak pořád dokola.

zakladatelko,vzdyt jo,chapu tvuj priklad.Ja ti jen rikam,jak to vidim. :wink: To ze jsi byla schopna si pojmenovat,ze se tocis v kruhu je prvni krok k tomu z nej vystoupit.Udelat to budes muset,jinak se v nem budes tocit dal.Neovlivnitelne veci jdou ovlivnit.Ovlivnujes je svym myslenim.Vse se kolem tebe sklada tak,jak to pripoustis ty.Nic se nedeje jen tak..

A.

• Citovat
  • Upravit
4086
6.4.11 08:33

Já bych doporučila zakladatelce zamylset se, jaké události, činy, myšlení předcházely pádu. myslím, že máš poslání se něčemu naučit a pokud to odmítáš, proto ten pád. Osobně si myslím, že se určitě nejedná o kletbu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
4.5.11 10:10

Ahoj zakladatelko.
Existuje ještě tzv. dědičný hřích. Táhne se to z generace na generaci v určité oblasti (rozvody, např.). Tady (v případě, že jsi křesťanka), pomůžou mše svaté a promluvit si s farářem, popř. dát mši za nebožtíky…
Kletba samozřejmě nemá být zlehčována, ale na druhou stranu ne všechno kletbou je…
Když se točíš v kruhu a nevíš jak ven, není to asi cesta pro Tebe a musíš začít úplně odjinud.
Někdy se točíme a nic se nedaří, protože nemáme v sobě odpuštění, popř. nebožtíkovi se nedostalo odpuštění od někoho jiného… Člověk nesmí soustřeďovat svůj život jen na sebe a co je teď, ale jít do hloubky až ke kořenům a tam třeba bude odpověď.
A taky můžeš být jen strašná smolařka, jako např. moje mamka. Ta se musí snažit o 200% víc než jiní kolem a stejně je vždycky nejhorší (škola atd…). :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
4.5.11 18:14

Jestli chcete vědět jak se zbavit kletby koukněte na pohádku „Zakletá Ella“ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
8.6.11 14:16
Davdan píše:
Ahoj zakladatelko.
Existuje ještě tzv. dědičný hřích. Táhne se to z generace na generaci v určité oblasti (rozvody, např.). Tady (v případě, že jsi křesťanka), pomůžou mše svaté a promluvit si s farářem, popř. dát mši za nebožtíky…
Kletba samozřejmě nemá být zlehčována, ale na druhou stranu ne všechno kletbou je…
Když se točíš v kruhu a nevíš jak ven, není to asi cesta pro Tebe a musíš začít úplně odjinud.
Někdy se točíme a nic se nedaří, protože nemáme v sobě odpuštění, popř. nebožtíkovi se nedostalo odpuštění od někoho jiného… Člověk nesmí soustřeďovat svůj život jen na sebe a co je teď, ale jít do hloubky až ke kořenům a tam třeba bude odpověď.
A taky můžeš být jen strašná smolařka, jako např. moje mamka. Ta se musí snažit o 200% víc než jiní kolem a stejně je vždycky nejhorší (škola atd…). :kytka:

Ahoj Davdan. Zaujalo mě, co píšeš o své mamce. Často mám u sebe také pocit, že se musím snažit na 200%, aby život aspoň k něčemu byl a vždycky se vyvrbí nějaký problém. Nebo mě napadlo, že je třeba tak u každého, jen ostatní o tom nemluví moc do hloubky, a proto to my nevidíme a myslíme si, že smůlu máme jenom my. Nemůže to tak být? Protože navenek vše vypadá idylicky. Vztahy, práce, život ostatních, pokud o tom podrobněji nepromluví. Co myslíš? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat