Kletba a jak se jí zbavit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
klipav
12.8.12 23:19

smula??

Ahoj, taky se uz delsi dobu citim byt v uzavrenem kruhu, nejdrive to vypadalo tak vse snadne ale potom,, mela jsem dve prace do toho dalkove skolu - prisla zakerna nemoc dobre, stim se jsem se srovnala vse zas vypadalo dobre po te rozchod, ok jsem sama rikam si dobre po te bourani do,,traktoru´´ hih asi nepozornost dobre, pak si najdu pritele rekneme si ze zalozime rodinu, jsme stastny bum druhy mesic a je tu potrat, nyni pritel boural srna opet auto na svorc, tak toto si myslim ze neni jen tak nejaka smula.Mezi tim jsem zacla chodit do cirve a oddat se bohu, bratr mi na to rekl, ze to dela satan ktery nechce abych prestoupila na druhou stranu a tak mi porad hazi klacky pod nohy. Prosim porad te mi co bych si mela precist nebo kde se doctu zda je to smula nebo souhrnnahod. dekuji

• Citovat
  • Upravit
4476
12.8.12 23:26

Zivot je jako pruhovany tricko. Jednou jsi v bilym pruhu, pak zas v cernym…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5256
12.8.12 23:43

Doporucuji film nebo knizku s nazvem The Secret neboli Tajemstvi. Mi to hodne pomohlo a funguju podle toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
12.8.12 23:45

Mrkni se na numerologii, možná máš práve náročnejší období. V 9 letém cyklu je kritický rok 4 a 7, u mne tedy i 5,6 byla náročná a taky si říkám že jsem ted mela snad 4 roky dost težké, hlavne psychicky, pořád nejaký trable. A hlavne pořád dokola nám nekdo tam nahoře dáva úkoly a pokud je nesplníme tak se nám pořád vrací, proste jako když neudeláme zkoušku tak hold ji musíme delat znova. Zkus se zamyslet nad tím, jestli ty problémy nemají neco společneho, možná musis neco vyresit, a dokud se tak nestane tak se to nezmeni. Tento rok máš pod vibrací jakého čísla? to spočítaš den+mesic+2+0+1+2 (to poslední je rok) a sečti to aby to bylo jen jedno číslo a pak si o tom najdi neco na netu, je toho hodne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bohemund
13.8.12 01:19

No to uz radsi secret nez numerologie :D

• Citovat
  • Upravit
13770
13.8.12 05:40
@Anonymní píše:
za jakých okolností se může stát,že jste pod kletbou? Nebo ještě jinak… když se můj život stále v kruhu točí dobrý ,dobrý,dobrý a pak pád ,ale pád až na dno… a pak zas nahoru,lezu,lezu dobrý dobrý a zas pád až na dno … cca etapy 4 roky. Co to může být? A hlavně jak se toho zbavit?

To není kletba ale sám život;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
13.8.12 07:33

Můžu se zeptat je to tenhle film?
Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem.
Nic jinýho mi to nechce najít, pakjen ufony atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
13.8.12 08:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
13.8.12 09:29

@Lishaa ano je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
13.8.12 09:30

@mobifilinka souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
13.8.12 10:02
@klipav píše:
Ahoj, taky se uz delsi dobu citim byt v uzavrenem kruhu, nejdrive to vypadalo tak vse snadne ale potom,, mela jsem dve prace do toho dalkove skolu - prisla zakerna nemoc dobre, stim se jsem se srovnala vse zas vypadalo dobre po te rozchod, ok jsem sama rikam si dobre po te bourani do,,traktoru´´ hih asi nepozornost dobre, pak si najdu pritele rekneme si ze zalozime rodinu, jsme stastny bum druhy mesic a je tu potrat, nyni pritel boural srna opet auto na svorc, tak toto si myslim ze neni jen tak nejaka smula.Mezi tim jsem zacla chodit do cirve a oddat se bohu, bratr mi na to rekl, ze to dela satan ktery nechce abych prestoupila na druhou stranu a tak mi porad hazi klacky pod nohy. Prosim porad te mi co bych si mela precist nebo kde se doctu zda je to smula nebo souhrnnahod. dekuji

Mrkla jsem na tvoji situaci do karet - tarotu. V podstatě mi vyšlo, že sis toho na sebe v minulosti naložila moc a ne vždy úplně dobrého, a teď se to prostě najednou všechno mění stylem „někdy je třeba do vředu říznout, aby se hnis vyplavil ven a mohlo se to začít hojit“. V tuhle chvíli by bylo dobré tohle období prostě akceptovat a nechat projít, pečlivě zvažovat možnosti, které se ti naskýtají a dobře z nich vybírat a dívat se kolem sebe, abys v zoufalství ze stávající situace nepřehlédla něco, co se ti samo nabízí. Na konci z toho vychází šťasné partnerství, takže bych se ničeho nebála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hery
17.12.12 17:39

Doporučuji se obrátit na léčitele a věštce pan Pavel Vnučko najdete ho na internetu. Hery

• Citovat
  • Upravit
304
20.12.12 01:55
@Anonymní píše:
ne ne nedělám numerologii a ani nevím o tom,že by na mě někdo uvalil kletbu … jen je můj život uzavřený kruh a už se to nedá považovat za náhodu :nevim:
jsem křesťanka

jste křestanka a neobracíte se na Boha, ale nějaké kletby? Upněte se na Bibli a slova Boha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anicka2000
25.8.13 22:01

Kletba je blbost

Kleba?

Ste normální? Nebo vám tlačí mlíko na mozek?

• Citovat
  • Upravit
Domuska
25.8.13 22:06
@anicka2000 píše:
Kleba?Ste normální? Nebo vám tlačí mlíko na mozek?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat