Kruhy v obilí

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
byron
4.5.11 08:40

Kruhy v obilí

Dobrý den,
zajímalo by mě, zda se někdo z Vás zajímá o kruhy v obilí v Anglii?
Předem děkuji za odpovědi.....

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1332
4.5.11 08:46

Ahoj ,ted v týdnu bylo na čtě ,nějaký pořad .A tam byli teda nádherné= obrazce.To podle mě těžko udělal člověk .a když už jo ,tak teda klobouk dolu.všechno přesné ,znaky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
6.5.11 13:12

Zdravím, můj přítel je do toho celkem zapálenej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
6.5.11 18:26

Děkuju za příspěvky, no škoda že do toho nejsi zapálená ty!
S přítelem si těžko pokecám :lol:

• Citovat
  • Upravit
1907
10.5.11 10:38

Příspěvek upraven 20.02.12 v 23:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
11.5.11 08:33

i já si s tebou o tom ráda pokecám :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
11.5.11 08:38

spíš se ale zajímáme o kruhy tady v Čechách. Žijeme v lokalitě, kde se jich už pár objevilo, je o tom vydamá i knížka. Jinak o kruzích v obilí máme zajímavé DVD, jen nevím, kde je :nevim: V něm se právě mluví o kruzích v Anglii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
11.5.11 09:33
Janulin píše:
spíš se ale zajímáme o kruhy tady v Čechách. Žijeme v lokalitě, kde se jich už pár objevilo, je o tom vydamá i knížka. Jinak o kruzích v obilí máme zajímavé DVD, jen nevím, kde je :nevim: V něm se právě mluví o kruzích v Anglii.

Aha, tak to jsem ráda......

Já o tom moc nevím, ale začalo mě to zajímat…Přiznám se, že ani nevím, že se vyskytly u nás.......

Jak ty kruhy u nás vypadaj? Nemáš odkaz na nějaký fotky nebo dokument o tom?

• Citovat
  • Upravit
1332
11.5.11 13:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PAG
2.2.13 01:22

Otázka

Dobrý den.
Jsem amatérský malíř a shodou okolností jsem viděl dokument o kr. v ob.
Zajímalo by mě co znamená ta kombinace, která je v nich kreslená.
01 4
AB E,,,

Tedy mám takový divný pocit.
Prosím o jakýkoli názor.
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
823
2.2.13 01:46

Já viděla nějaký dokument, bylo to o Mayích, jejich proroctvích a kruzích v obilí, právě i z oblastí Anglie a nestačila jsem se divit. Myslím, že to nemohl udělat člověk, ale taky jsem hodně četla o speciálních skupinách umělců, co tyto obrazce uměly právě v Anglii velice dobře zhotovit. Přesto si myslím, ž je to forma nějakých vzkazů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.13 02:00

Dámy, stačí pouze chytré hlavy, geometrie a zatěžkaná lana či jiné náčiní.. již i takový vysvětlující dokument byl. Žádné UFO. Nejsme ve vesmíru sami, to je zřejmé, ale snad nevěříte, že by taková vyspělá civilizace, na sebe upozorňovala tak banální formou? Trošku se zamyslete. Kruhy v obilí není UFOzázrak, nýbrž umělecké dílo prostých lidí, kteří rádi senzaci.
Mimozemšťané na sebe upozorňovat nemusí, přijde ten čas. Stačí se ale podívat na satelitní snímky, kolik neuvěřitelných a zároveň nevysvětlitelných objektů, litá kolem naší Země. Žádné asteroidy, uhořelé části satelitů, pouze holý fakt, že nás pozorují z dálky. Ale blbí nejsou, aby nám čmárali do polí :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.2.13 02:10

No, doporučuju dokument Rok 2012 - Mayská proroctví a kruhy v obilí, pokud by někdo takové obrazce o rozsahu několika hektarů, některé přímo gigantické, udělal někdo za jedinou noc a bez toho aniž by si někdo z okolí všiml jakéhokoliv pohybu nebo vyšlapaných cestiček, kterými by se museli aspoň v rámci možností po poli pohybovat, je téměř volovina, co tady anonymní napsal/a. Promiň, ale když sledují oblast, kde se tyto objekty vyskytují hojně a často, mají ji pod infra kameramy citlivými na pohyb, s nočním viděním, celou noc nic není, pak se svítáním záblesk a najednou je tam obrazec o rozloze jako „prase“, tak za pomoci toho tvého nádobíčka a pár lidí by to asi nešlo. nedovedu si ani představit, jak velká skupina lidí by to musela být. Navíc do toho zakódovat vzkazy v řeči, kterou vědci musejí pořádně naučit a prozkoumat, aby ji vůbec rozuměli. Jsou takové skupiny, ale jejich pokusy o obrazce, které vytvořily, se nedají srovnat.

• Citovat
  • Upravit
314
2.2.13 08:06

http://jihlava.idnes.cz/…/clanek.aspx?…

že by umělci z anglie zavítali do Vyskytné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PAG
2.2.13 10:16

Takže to vypadá, že to tam vidím jen já. A nevím jestli je to dobře nebo špatně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat