Astrologie a numerologie
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Kokolina29 píše:
Jsou to andelska čísla, Znamená oproštění se od hmotných statků, zvláště pokud jste trpěli posedlostí po konkrétním druhu majetku. Tato číselná řada vás žádá, abyste se jej vzdali a oprostili se od něj. Je to také vzkaz, že něco, co jste prodali nebo ztratili, bude brzy nahrazeno čímsi lepším. Buďte otevření novým věcem, a ty předčí vaše očekávání, neboť jste na toto povýšení připraveni. Zasloužíte si to nejlepší!
Děkuji, může to mít i souvislost s láskou a sexuální přitažlivostí?
Potkala jsem muže, o kterém si myslím, že kromě té sexuální přitažlivosti ke mě cítí lásku, ale bohužel se těchto citů bojí …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzikka píše:
Mám jiný výklad, který se používá v karmagramech… Číslo plné vášně a citu. Celkem úspěšné.
Z mé strany tam vášeň i city jsou, dá se z toho vyvěštit, co se odehrává v muži, ke kterému tohle všechno cítím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Caitlyn tak to těžko říct, to budeš muset zhodnotit sama. To číslo potkáváš ty, takže se týká hlavně tebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smutná máma píše:
@Caitlyn mohu se zeptat, kde ta čísla vidíš?
Z vlastní zkušenosti vím, že 9 je bohužel andělské číslo
Prvně jsem to číslo měla jako číslo skříňky v jednom family parku, to bylo 19.1.2019, naposled jsem toto číslo zaregistrovala včera na messengeru, mezi tím jsem ho zaregistrovala i v dokumentech v práci a ještě někde jsem ho viděla, ale už si nevzpomenu kde a také jsem jednou viděla místo 69 číslo 96 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smutná máma píše:
@Caitlyn mohu se zeptat, kde ta čísla vidíš?
Z vlastní zkušenosti vím, že 9 je bohužel andělské číslo
Proč bohužel? :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzikka píše:
@Caitlyn tak to těžko říct, to budeš muset zhodnotit sama. To číslo potkáváš ty, takže se týká hlavně tebe.
No jo no., myslím si, že to chce čas, že tomu mám dát čas. Jsem zvědavá jak se to vyvine. Mám povahu takovou, že chci všechno hned teď, že jdu do všeho po hlavě. Chlapy tím děsím. Jsem typická beranka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Caitlyn píše:
Proč bohužel? :/
Taky nechápu, andělské číslo je pozitivní, znamená ochranu ať se děje co se děje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smajlik345 8- Materialismus, otročení zvykům, pohyb v kruhu, někdy bludném. Člověk prochází neustále se opakujícími cestami. Opakuje stejné chyby, prožívá komplikované vztahy se stále stejnými partnery.
12-Obětavost, člověk se k cíli dostává přes překážky. Pokud se ve vzorci objeví dvě a více dvanáctek, člověk inklinuje k oběti pro druhé až v extrémní podobě, časté jsou sebevraždy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak, a teď jsem zase spatřila číslo 69, když jsem si četla horoskop o něm …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, není tu někdo, kdo se zajímá o numerologii? Bude mít vylosované číslo prezidentských kandidátů na jejich vítězství? Může jim pomoci anebo uškodit? První tři favorizovaní mají 4, 6 a 7…
Je to téma pro odlehčení
…
Dík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit