Věštění formou SMS - pravda nebo lež?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
to bude 100% pravda
Párkrát jsem viděla tu Věštírnu na Barrandově nebo na čem to dávali kolem poledne - dobrý tahání peněz z důvěřivých prosťáčků
Ženská volala, jestli už bude mít letos vnoučátko, chlápek věštec vysypal písek z nějaký magický nádoby a řekl, že bohužel letos ne, protože žena jejího syna má na levým vaječníku cystu!
No, bomba zábava, ale snad tomu nikdo reálně uvažující nemůže věřit!
![]()
Věštění přes sms je totéž v bledě modrým…
- Citovat
- Upravit
emocuc.polymorf píše:![]()
![]()
to bude 100% pravda
![]()
Párkrát jsem viděla tu Věštírnu na Barrandově nebo na čem to dávali kolem poledne - dobrý tahání peněz z důvěřivých prosťáčků
![]()
Ženská volala, jestli už bude mít letos vnoučátko, chlápek věštec vysypal písek z nějaký magický nádoby a řekl, že bohužel letos ne, protože žena jejího syna má na levým vaječníku cystu!
![]()
![]()
No, bomba zábava, ale snad tomu nikdo reálně uvažující nemůže věřit!
![]()
![]()
Věštění přes sms je totéž v bledě modrým…
no sak nevadi jak sem psala ja tomu neverim i kdyz me to docela potesilo..... ![]()
- Citovat
- Upravit
Petra Z píše:
Kolik ta SMS stála????![]()
![]()
nebyla draha. jen 30 kc ![]()
- Citovat
- Upravit
Takovým věcem jsem nikdy nevěřila a nikdy věřit nebudu…
![]()
Jak píše emocuc, je to jen tahání peněz z naivních lidí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
velká lež, stejně jako „denní horoskopy“ v novinách a časopisech-je to dělané jen pro zábavu a peníze,protože lidé to chtějí,ale od reality a skutečné astrologie to má hodně daleko…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ANONYMNI ZAKLADATELKO I OSTATNI HOLCINY ..LEZ JAKO VEZ … U JEDNE FIRMY , KTERA TOTO PROVOZUJE DELAM..ANO VYDELAVAM NA BLBOSTI DRUHYCH ..PROSIM NEVERTE TOMU ..SKODA PENIZKU KTERE MUZETE INVESTOVAT JINAK!!!!!
- Citovat
- Upravit
Narozdíl od Vás nejsem anonymem.A moc dobře vím,co píšu a pevně si tím stojím.
Ale to vy moc dobře víte…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poisson píše:
Narozdíl od Vás nejsem anonymem.A moc dobře vím,co píšu a pevně si tím stojím.Ale to vy moc dobře víte…
TAKE SI ZA TIM STOJIM akorat pisu anonymem nebot o firme nesmime nic sdelovat ..takze snad je pochopitelne , ze prispevek davam takhle ..ono pri materske je kazda koruna dobra ..a ja to beru jako praci ..osobne delam neco jineho , ale tuto sluzbu firma poskytuje taky.
- Citovat
- Upravit
holky co si myslite o vestene formou sms???

jednou sem si napsala vestkyni a neco mi rekla co me docela potesilo ale moc takovym vecem neverim
ja jen bych chtela aby sa ozval nekdo kdo si taky n apsal a jestli sa to vyplnilo .....dekuji za nazory radeji anonym