Věštění formou SMS - pravda nebo lež?

Anonymní
18.7.11 15:21

vesteni formou sms...pravda nebo lez???

holky co si myslite o vestene formou sms???
jednou sem si napsala vestkyni a neco mi rekla co me docela potesilo ale moc takovym vecem neverim :lol:
ja jen bych chtela aby sa ozval nekdo kdo si taky n apsal a jestli sa to vyplnilo .....dekuji za nazory radeji anonym :wink:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
emocuc.polymorf
18.7.11 15:34

:lol: :lol: :lol: to bude 100% pravda :lol: :lol: Párkrát jsem viděla tu Věštírnu na Barrandově nebo na čem to dávali kolem poledne - dobrý tahání peněz z důvěřivých prosťáčků :palec: :mrgreen: Ženská volala, jestli už bude mít letos vnoučátko, chlápek věštec vysypal písek z nějaký magický nádoby a řekl, že bohužel letos ne, protože žena jejího syna má na levým vaječníku cystu! :mrgreen: :mrgreen: :lol: No, bomba zábava, ale snad tomu nikdo reálně uvažující nemůže věřit! :lol: :lol: :lol:

Věštění přes sms je totéž v bledě modrým…

• Citovat
  • Upravit
65737
18.7.11 15:38

Kolik ta SMS stála???? :roll: :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.11 15:40
emocuc.polymorf píše: :lol: :lol: :lol: to bude 100% pravda :lol: :lol: Párkrát jsem viděla tu Věštírnu na Barrandově nebo na čem to dávali kolem poledne - dobrý tahání peněz z důvěřivých prosťáčků :palec: :mrgreen: Ženská volala, jestli už bude mít letos vnoučátko, chlápek věštec vysypal písek z nějaký magický nádoby a řekl, že bohužel letos ne, protože žena jejího syna má na levým vaječníku cystu! :mrgreen: :mrgreen: :lol: No, bomba zábava, ale snad tomu nikdo reálně uvažující nemůže věřit! :lol: :lol: :lol:Věštění přes sms je totéž v bledě modrým…

no sak nevadi jak sem psala ja tomu neverim i kdyz me to docela potesilo..... :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.11 15:41
Petra Z píše:
Kolik ta SMS stála???? :roll: :roll: :mrgreen:

nebyla draha. jen 30 kc :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10665
18.7.11 15:41

Takovým věcem jsem nikdy nevěřila a nikdy věřit nebudu… 8-o :lol:
Jak píše emocuc, je to jen tahání peněz z naivních lidí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
18.7.11 16:11

Já bych něco hezkého, co by potěšilo, napsala i za 15 kč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
31.7.11 14:14

velká lež, stejně jako „denní horoskopy“ v novinách a časopisech-je to dělané jen pro zábavu a peníze,protože lidé to chtějí,ale od reality a skutečné astrologie to má hodně daleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.11 14:20

ANONYMNI ZAKLADATELKO I OSTATNI HOLCINY ..LEZ JAKO VEZ … U JEDNE FIRMY , KTERA TOTO PROVOZUJE DELAM..ANO VYDELAVAM NA BLBOSTI DRUHYCH ..PROSIM NEVERTE TOMU ..SKODA PENIZKU KTERE MUZETE INVESTOVAT JINAK!!!!!

• Citovat
  • Upravit
8
31.7.11 14:25

Narozdíl od Vás nejsem anonymem.A moc dobře vím,co píšu a pevně si tím stojím.

Ale to vy moc dobře víte…
:jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
31.7.11 14:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
31.7.11 14:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.11 14:28
poisson píše:
Narozdíl od Vás nejsem anonymem.A moc dobře vím,co píšu a pevně si tím stojím.Ale to vy moc dobře víte… :jazyk:

TAKE SI ZA TIM STOJIM akorat pisu anonymem nebot o firme nesmime nic sdelovat ..takze snad je pochopitelne , ze prispevek davam takhle ..ono pri materske je kazda koruna dobra ..a ja to beru jako praci ..osobne delam neco jineho , ale tuto sluzbu firma poskytuje taky.

• Citovat
  • Upravit
8
31.7.11 14:29

chápu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.11 14:33
:-) :palec:
  • Citovat