Konec světa 2012
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
eMaminka píše:
to bylo první co mě napadlo.. že jim došel papír (kámen)a lidi z toho hned dělaj trágu
mě se líbej filmy jako je Resident Evil… to mi příjde realnější, než to, že někdo nevytesal o dvacet let víc do kamene… to, že jak si teď blbci hrajou s biologickejma zbraněma tak, že se jim to jednou nevydaří, něco unikne.. né zrovna, že by tu mrtví požírali živé a dokázali přežít i dlouhý nepřísun jídla ale něco obdobně šíleného by možné dle mě bylo
Walking Dead ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
asha píše:eMaminka píše:Walking Dead
to bylo první co mě napadlo.. že jim došel papír (kámen)a lidi z toho hned dělaj trágu
mě se líbej filmy jako je Resident Evil… to mi příjde realnější, než to, že někdo nevytesal o dvacet let víc do kamene… to, že jak si teď blbci hrajou s biologickejma zbraněma tak, že se jim to jednou nevydaří, něco unikne.. né zrovna, že by tu mrtví požírali živé a dokázali přežít i dlouhý nepřísun jídla ale něco obdobně šíleného by možné dle mě bylo
sem koukla na čsfd..fuj to je ošklivý ![]()
- Citovat
- Upravit
eMaminka píše:asha píše:sem koukla na čsfd..fuj to je ošklivýeMaminka píše:Walking Dead
Po prvnim dilu uz jsem dalsi videt nechtela…ale prekonala jsem to. Toci druhou radu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
eMaminka píše:
stahuju tomuž má noční… to budu zase spát s dětma
![]()
![]()
Drz se
Deti… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja se neboji, neverim a na rok 2012 planijeme dalsi mimco ![]()
A nevim, jak se kamaradka trefila, ze prave dneska si na FB stranku dala toto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hm, ty katastrofické filmy co furt točí USA jsou pěkně pitomé. Pak mi spíš příjde, že si to všechno přivolávají sami. Chtějí mít obří potopy, mají je mít. Je libo skleněné peklo? Proč ne? Však jste si to sami vykreslili ve filmu… Samozřejmě že jednou konec světa nastane a nastane poslední soud.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nečetla jsem přízpěvky, ale můj názor je, že na zprávy tohohle typu nevěřim. Ono to jednou příjde, ale nikdo nezná dne ani hodiny, takže netřeba to řešit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ivisek87 píše:
Ahoj holky, co rikate ne konec sveta 21.prosince 2012?????Nevim uz to mnohokrat predpvidali ale clovek nikdy nevi, jen co se deje ve svete to neni ani snad mozny.Boji te se jestli neco prijde nebo ne???Omlouvam se jestli tu uz podbnej prispevek byl ale nenasla jsem.
Baví se dva Mayové:
„Ty vole, já mám ten šutr malej, mně se tam ten kalendář vejde jen do roku 2012.“
„Hmm, to jednou někoho pěkně vyděsí.“
Věřím, že jednou nebudeme mít co jíst a pít. Tuto Zemi totálně devastujeme! Stačí se projít po větším městě, jít na prohlídku nějakého zámku…fascinuje mě jak se lidi chovají k prostředí, ve kterém žijí. Příroda nás jednou zničí a můžeme si za to sami. Tsunami a zemětřesení je jen nástroj přírody, jak nás trochu regulovat. Doporučuju se podívat na film (dokument) Život po lidech-opravdu si u toho člověk uvědomí, jak vše, co kolem sebe má, je k ničemu a hodnoty jsou někde úplně jinde.
- Citovat
- Upravit
jessikka píše:
Tesají dva Mayové do kamene kalendář.
„Ty vole, mně se toho sem víc už nevejde. Jen do 21.12.2012“
" Hm, tak to jednou někoho dost vyděsí…"![]()
![]()
![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dusicka.. píše:
Ja se neboji, neverim a na rok 2012 planijeme dalsi mimco
A nevim, jak se kamaradka trefila, ze prave dneska si na FB stranku dala toto
tak to je super
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tezko roct.. verim aj ne.. spis mam strach ze to bude bolet ![]()
ale slysela sem ze bude urcite nejaka zmena , dokonce ze bude zmena v lepsi ![]()
a konec nkoncu … konec sveta bude jen to nikdo nevi… a stejne nas zabije slunce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejvic me sere, ze se nedoziju Vanoc
.
Holky a kdyz neco budete likvidovat, tak radeji posilat na moji adresu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak jsem cetla kousek v majskem kalendari a nic o konci sveta tam teda nepsali, zalezi jak si to kdo vylozi a prelozi. Pisi to tak fikane, ze na to muze sedet kde co. Otec ma doma Nostradama, starou knizku, ktera neni prelozena, ja jsem se v tom teda nevyznala.
V tom Majskem bylo neco, ze prijde velka zmena. Uz si to presne nepamatuju, ale pochopila jsem to tak, ze treba prijde zmena rocnich obdobi, delsi dny atd. Davam priklad. Ale co se doopravdy stane
.
Mozna mi spadne kamen ze srdce a to bude racha ![]()
PS za moji maminy jim pry rikali ve skole , ze prijde konec sveta v roce 1980, nam rikali ve skole, ze v roce 2000, ted je to 2012. Dceri budou rikat, ze 2030 atd…
A taky Moajove mohli papat nejaky ty v dnesni dobe zakazany bylinky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit