Konec světa 2012

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12978
5.9.11 18:20

Já slyšela , že nepřijde konec, ale spíš začátek něčeho nového, co se týče určitého myšlení, či prozření..Možná jde jen o mentální změnu..což by nebylo na škodu.

Prostě změna jako taková - né přímo konec, apokalypsa a podobně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.9.11 18:21
eMaminka píše:
ivisek87 píše:
Ahoj holky, co rikate ne konec sveta 21.prosince 2012?????Nevim uz to mnohokrat predpvidali ale clovek nikdy nevi, jen co se deje ve svete to neni ani snad mozny.Boji te se jestli neco prijde nebo ne???Omlouvam se jestli tu uz podbnej prispevek byl ale nenasla jsem.

no jistým způsobem by bylo moc fajn to takto vědět dopředu, že ale už jen z logickýho, třeba i biblickýho, duchovního hlediska bych se tohoto data zrovna vůbec nebála ;)

K tomu co se děje, dělo se i dřív i více jen to nebylo tolik medializované… nafouklé apod. ;)

takže holka neboj, tehle bordel jentak ještě nezkončí ;)

Myslim, ze by to nebylo fajn vubec zadnym zpusobem, jelikoz bychom se navzajem zahubili davno pred tim datem :mrgreen: Prezili by jen nejsilnejsi, nejagresivnejsi, a nejbohatsi, a taky par tech, kteri by meli kliku. Ti by se toho data dozili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
5.9.11 18:21
Lizbeth píše:
Já slyšela , že nepřijde konec, ale spíš začátek něčeho nového, co se týče určitého myšlení, či prozření..Možná jde jen o mentální změnu..což by nebylo na škodu.Prostě změna jako taková - né přímo konec, apokalypsa a podobně..

třeba umře Paroubek… :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit
16939
5.9.11 18:22
Nepřijde konec světa.Přijde jen konec májského kalendáře a to proto že slunce nebo měsíc,se dostane do určitého uhlu který bude vidět ze stavby pantera co májové postavili :lol: (zrovna nedávno sem viděla o tom film) :mrgreen:

já též! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
n. Hotaru píše:A to nejdůležitější na konec.. Já chci prožít ten pocit „být těhotná“ a „být maminkou“… (a to bych dobrovolně do toho magického 21.12.2012 nestihla), takže se prostě konec světa nekoná :mrgreen:

Jo přesně to mě taky napadlo :)
prostě žádný konec světa být nemůže, protože prostě musím vidět jak miminko bude vypadat a jak roste a musím mu říct a naučit tolik věcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
asha píše:
eMaminka píše:
ivisek87 píše:
Ahoj holky, co rikate ne konec sveta 21.prosince 2012?????Nevim uz to mnohokrat predpvidali ale clovek nikdy nevi, jen co se deje ve svete to neni ani snad mozny.Boji te se jestli neco prijde nebo ne???Omlouvam se jestli tu uz podbnej prispevek byl ale nenasla jsem.

no jistým způsobem by bylo moc fajn to takto vědět dopředu, že ale už jen z logickýho, třeba i biblickýho, duchovního hlediska bych se tohoto data zrovna vůbec nebála ;)

K tomu co se děje, dělo se i dřív i více jen to nebylo tolik medializované… nafouklé apod. ;)

Myslim, ze by to nebylo fajn vubec zadnym zpusobem, jelikoz bychom se navzajem zahubili davno pred tim datem :mrgreen: Prezili by jen nejsilnejsi, nejagresivnejsi, a nejbohatsi, a taky par tech, kteri by meli kliku. Ti by se toho data dozili :mrgreen:

právě proto to vidím jako fajn.. zůstali by ti co mají… :think:

• Citovat
  • Upravit
29730
5.9.11 18:24
eMaminka píše:
asha píše:
eMaminka píše:
ivisek87 píše:

Myslim, ze by to nebylo fajn vubec zadnym zpusobem, jelikoz bychom se navzajem zahubili davno pred tim datem :mrgreen: Prezili by jen nejsilnejsi, nejagresivnejsi, a nejbohatsi, a taky par tech, kteri by meli kliku. Ti by se toho data dozili :mrgreen:
právě proto to vidím jako fajn.. zůstali by ti co mají… :think:

No ale ja nechci, aby mne nekdo podriznul jen proto, aby mi sebral posledni mrkev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
5.9.11 18:27
asha píše:
eMaminka píše:
asha píše:
eMaminka píše:
ivisek87 píše:

No ale ja nechci, aby mne nekdo podriznul jen proto, aby mi sebral posledni mrkev…

mrkev :lol: to je prdel.. ne no.. holka ono v takovejch vytíženejch situacích je krásně vidět co je lidská rasa zač…
jak by se právě o tu poslední mrkev prali jak zběsilí… myslim, že ybch se podřízla dřív než by mě někdo začal konzumovat zaživa… radši nemyslet..viděla jsem hodně katastrofickejch filmů, dost na nich ujíždim… ale realita, stačej blbý povodně a rabování…
Já si myslim, že kdyby lidstvo zemřelo, nebylo by to globálně vůbec na škodu

• Citovat
  • Upravit
12651
5.9.11 18:31

Tesají dva Mayové do kamene kalendář.
„Ty vole, mně se toho sem víc už nevejde. Jen do 21.12.2012“
" Hm, tak to jednou někoho dost vyděsí…"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
5.9.11 18:33
jessikka píše:
Tesají dva Mayové do kamene kalendář.
„Ty vole, mně se toho sem víc už nevejde. Jen do 21.12.2012“
" Hm, tak to jednou někoho dost vyděsí…" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.9.11 18:33
eMaminka píše:
asha píše:
eMaminka píše:
asha píše:
eMaminka píše:
ivisek87 píše:

No ale ja nechci, aby mne nekdo podriznul jen proto, aby mi sebral posledni mrkev…
mrkev :lol: to je prdel.. ne no.. holka ono v takovejch vytíženejch situacích je krásně vidět co je lidská rasa zač…
jak by se právě o tu poslední mrkev prali jak zběsilí… myslim, že ybch se podřízla dřív než by mě někdo začal konzumovat zaživa… radši nemyslet..viděla jsem hodně katastrofickejch filmů, dost na nich ujíždim… ale realita, stačej blbý povodně a rabování…
Já si myslim, že kdyby lidstvo zemřelo, nebylo by to globálně vůbec na škodu

Prave…ale muze vymrit az za par generaci, ja si klidne pockam :mrgreen: To rabovani… stacilo by, ze by lidi meli fakt jistotu, ze ten svet skonci a bylo by zle. Vzdycky se najde par typku, co si mysli, ze to lip prezijou s poradnyma zasobama cehokoliv :jazyk:

Cetla jsem od Clarka Konec detstvi, taky zajimavy, vypada to, ze ke konci sveta staci malo. Treba to, ze se prestanou rodit deti a lidi se na vsechno vybodnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
5.9.11 18:36

Představ si, že ručně píšeš dny v kalendáři. Je logický, že někde musíš skončit (i kdyby jsi psala až do smrti :-) ). Myslím, že Mayové si mysleli, že lidi budou natolik inteligentní, aby jim došlo, že se to pořád opakuje dál :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
5.9.11 18:37

2012 je dobrý film Johnem Cusackem mrkni na něj -ukázka :mrgreen: http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.9.11 18:41
Hvezdicka1 píše:
Představ si, že ručně píšeš dny v kalendáři. Je logický, že někde musíš skončit (i kdyby jsi psala až do smrti :-) ). Myslím, že Mayové si mysleli, že lidi budou natolik inteligentní, aby jim došlo, že se to pořád opakuje dál :lol: .

Ono je to vysekany do kamene, ne? Tim spis potom. Bych se na to vyflakla mnohem driv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
5.9.11 19:00

to bylo první co mě napadlo.. že jim došel papír (kámen) :lol: a lidi z toho hned dělaj trágu :lol:

mě se líbej filmy jako je Resident Evil… to mi příjde realnější, než to, že někdo nevytesal o dvacet let víc do kamene… to, že jak si teď blbci hrajou s biologickejma zbraněma tak, že se jim to jednou nevydaří, něco unikne.. né zrovna, že by tu mrtví požírali živé a dokázali přežít i dlouhý nepřísun jídla ale něco obdobně šíleného by možné dle mě bylo

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat