Konec světa 2012
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jinak jsem cetla kousek v majskem kalendari a nic o konci sveta tam teda nepsali, zalezi jak si to kdo vylozi a prelozi. Pisi to tak fikane, ze na to muze sedet kde co. Otec ma doma Nostradama, starou knizku, ktera neni prelozena, ja jsem se v tom teda nevyznala.
V tom Majskem bylo neco, ze prijde velka zmena. Uz si to presne nepamatuju, ale pochopila jsem to tak, ze treba prijde zmena rocnich obdobi, delsi dny atd. Davam priklad. Ale co se doopravdy stane
.
Mozna mi spadne kamen ze srdce a to bude racha ![]()
PS za moji maminy jim pry rikali ve skole , ze prijde konec sveta v roce 1980, nam rikali ve skole, ze v roce 2000, ted je to 2012. Dceri budou rikat, ze 2030 atd…
A taky Moajove mohli papat nejaky ty v dnesni dobe zakazany bylinky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Weru píše:
Nejvic me sere, ze se nedoziju Vanoc![]()
.
Holky a kdyz neco budete likvidovat, tak radeji posilat na moji adresu
Po vsech tech silenych pripravach, co? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
asha píše:Weru píše:Po vsech tech silenych pripravach, co?
.
No prave
a co pak s darkama ? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Weru píše:
.
co tam po vanocich…
hlavne ze dostanem posledńi vyplatu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cauky,
vzhledem k tomu, ze v mexiku ziji a mayske mytologie je kolem me mraky, tak si dovoluji reagovat.
maysky kalendar netvrdi, ze skonci svet. Mayove prisli na to, ze se opakuji urcite faze sveta a jedna faze prave bude koncit v roce 2012 na konci roku. Tim padem by mela zacit energeticka zmena, ktera se projevi na lidech, zmena ma byt k lepsimu. A taky predpovidaji, ze tomu budou predchazet erupce na slunci a prirodni katastrofy- a ty ze sveta udajne vyhladi ty „zlejsi“ lidi. Vzhledem k tomu, co vsechno o tom vim, tak trochu verim ze prijde zmena. Konec sveta asi neee
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaka je prosim presne definice „zlejsiho“ cloveka? Nestacilo by, aby se jenom zmenili k lepsimu? To by taky mohla byt vyhlazena vic jak pulka planety. A to jsem jeste docela optimista ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hledejte pravdu
Nevěřte že lidé mohou předpovědět konec světa to ví jen Bůh. Protože vše stvořil z lásky.ČTĚTE RADĚJI BIBLI- ZJEVENÍ JANOVO. Odpovědi na všechny lidské otázky jsou v bibli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
petz píše:
Nevěřte že lidé mohou předpovědět konec světa to ví jen Bůh. Protože vše stvořil z lásky.ČTĚTE RADĚJI BIBLI- ZJEVENÍ JANOVO. Odpovědi na všechny lidské otázky jsou v bibli.
o tom, co bude v bibli rozhodovali lidé - hodně let po údajné Ježíšovy smrti. Co se jim hodilo tam dali, co se jim nehodilo, tam nedali. Takže mě osobně by zajímalo přečíst si to, co odstranili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já bych se zeplala chucka norrise jak to bude ten ví a umí vše
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
GAZOLDA píše:
já bych se zeplala chucka norrise jak to bude ten ví a umí vše![]()
…já si třeba v bibli četla, Starý zákon je plný napínavých dobrodružství ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já bibli taky četla, starý zákon dokonce ve staroslověnštině a to je mazéc
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit