Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, holky!
Když vaříte večeří a jdete na okamžíček k počítači, berte s sebou vařečku…
Spálila jsem cibulku
, jdu oloupat novou ![]()
Já jsem minule vařila hrášek do salátu… Mno, po pěti cyklech v myčce jsem dokonce i kastrůlek zachránila ![]()
Hele to je dobry, jen jestli to udrzim (myslenku, ne varecku). Ja ale nejak zjistila, ze misto abych se snazila vzpomenout si, ze varim, delam v kuchyni preventivni opatreni. Treba do ryze automaticky liju vic vody, jelikoz predpokladam, ze na ni zapomenu.
Leno, rada k nezaplacení.
Budu praktikovat.
Jen abych si v zápalu čtení vzpomněla, nač tam mám tu vařečku.
A vzpomněla dřív, než to ucítím. ![]()
Já už tady u emimina hodinu dávám prádlo do pračky a peču buchtu ![]()
Ja jsem vcera jen ta pro sebe na mls delala misku hranolek,pak prisla nasteva,sli jsme do pokoje,kvuly pc a ja na ne zapomnela,takze spaleny
Kdysi se nám vylíhly bažantí kuřátka. Jedno chudinka takové nedomrlé, tak jsem ho dala ohřát do trouby, hlídala jsem teplotu, krásně se vzpamatovalo a pak přišla návštěva…
![]()
Paoloska píše:
Kdysi se nám vylíhly bažantí kuřátka. Jedno chudinka takové nedomrlé, tak jsem ho dala ohřát do trouby, hlídala jsem teplotu, krásně se vzpamatovalo a pak přišla návštěva…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a to já umím i vyvařit vodu do černa
Většinou jí dám malé převařit, pak jdu něco dělat a končí to černým hrncem
![]()
Vařečka k počítači mi asi moc nepomůže
Vařím a rozhodla jsem se udělat omáčku k masu, spíše šťávu (omáčku jsem měla a nechtěla ji), takže jsem hodila cibulku na sádlo otočila jsem se a začala něco krájet a zapomněla jsem, že je na sporáku cibulka, z krájení mě probral až zápach spáleniny a vařečku jsem měla u ruky (nepomohlo) ![]()
Já takhle natáhla baterii do kastrolu, že napustím vodu. Pak si říkám, přece u toho nebudu jak trubka čekat, takovej velkej kastrol. Tak jsem pak jak ta trubka vytírala zem a linku plnou vody. ![]()
To máš ještě dobrý, máma vždycky vařila vajíčka nebo jen vodu a plynové bombě, která byla ve špajzu a klíďo si odešla k sousedce nebo jen tak ven dělat něco jinýho, se občas divím že barák ještě stojí ![]()
Janinna23 píše:
To máš ještě dobrý, máma vždycky vařila vajíčka nebo jen vodu a plynové bombě, která byla ve špajzu a klíďo si odešla k sousedce nebo jen tak ven dělat něco jinýho, se občas divím že barák ještě stojí
Taky dobrý
U nás v paneláku se stalo, že asi v druhém patře někdo o půl jedné se rozhodl vařit a v horních patrech jsme se vyděsili, že barák hoří - zakouřený byt a smrad spáleniny (něco jako plast). Docela by mě i teď zajímalo, co tak kdo připálil
Protože to musel odnést i hrnec ![]()
JanaK88 píše:Janinna23 píše:Taky dobrý
To máš ještě dobrý, máma vždycky vařila vajíčka nebo jen vodu a plynové bombě, která byla ve špajzu a klíďo si odešla k sousedce nebo jen tak ven dělat něco jinýho, se občas divím že barák ještě stojíU nás v paneláku se stalo, že asi v druhém patře někdo o půl jedné se rozhodl vařit a v horních patrech jsme se vyděsili, že barák hoří - zakouřený byt a smrad spáleniny (něco jako plast). Docela by mě i teď zajímalo, co tak kdo připálil
Protože to musel odnést i hrnec
Taky bylo spálených hrnců noo
Hlavně byl problém že ono to prostě cítit přes dveře nebylo.. Až se otevřelo tak se to všechno vyvalilo a ve špajzu bylo černo ![]()