Dobré letecké společnosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
817
5.3.13 10:09

Dobré letecké společnosti | Good aerolines

Chtěla bych se zeptat, kterou leteckou společnost byste mi poradily? :-) V létě chceme letět na Kubu, vždy jsme létali s ČSA či Travel Service. Teď tak pokukuji po letenkách, a létá tam pouze ČSA, a další společnosti, jenže já nevím, která je ještě dobrá, s jinčími nemám zkušenosti. Poradíte mi prosím? :-) Děkuji ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3839
5.3.13 10:15

Ja mam nejradeji turecky aerolinky, emirates a singapore airlines. Na kubu bude litat hodne spoju z nemecka, zkus lufthansu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
5.3.13 10:16

Když to je takové těžké :mrgreen: s csa nemam moc zkusenosti, ale zatim nezklamala.. Narozdil od british airways, airfrance, alitalie, lufthansy.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
5.3.13 10:17

@Black_Orchids a @Camosh Děkuji za rady :-) Já právě letěla jen těmi dvěmi a teď 8o, velký oči a mozek na úprku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
5.3.13 10:19

Ve finále si myslím, že je to docela jedno, kterou vyberete.. nějaký problém může nastat vždy.. bohužel, moje cestováni je toho dobrým příkladem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45687
5.3.13 10:23

Vyhlášené jsou ty Emirates, ale ty na Kubu asi nelítají, a jinak je to myslím celkem jedno. Jen nebrat polské LOT, hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
5.3.13 10:23

@CamoshCopak se stalo? 8o

@Mišuna Asi to bude nejlepší cesta. A poradíte mi nějakou dobrou stránku, kde lety najdu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
5.3.13 10:24

@veria Copak tam je hrozného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
5.3.13 10:29
@renkova píše:
@CamoshCopak se stalo? 8o@Mišuna Asi to bude nejlepší cesta. A poradíte mi nějakou dobrou stránku, kde lety najdu? :think:

Ztracený kufry už nemá ani cenu zmiňovat, to se mi stalo pokaždé.. Napříkla brtitové mi zrušili let a zjistila jsem to až u přepážky, američané mi zas nechtěli vystavit letenky na přestupním místě, italové v letadle jakmile zjistili, že neumím italsky, rapidně snížili kvalitu služeb, to je ale takovej detajlík, ale jeden jedinej funkční záchod v celkem novým letadle na letu dlouchým cca 10 hodin pro cca 200 lidí jim fakt nezapomenu… a tak dále :) nechci moc strašit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45687
5.3.13 10:29

No letěli jsme s nimi jednou do NY a nebyli jsme vůbec spokojeni. Špatné jídlo, pití si skoro všechno platíte (což třeba u BA nebylo), neochotné letušky…A letadlo takové olítané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
5.3.13 10:30

@Camosh Pro mě je právě nejlepší ČSA a TS, tam se dorozumím :-) Naštěstí ovládám Němčinu, Angličtinu, manžel zase Francouzštinu a Italštinu, jazyky máme v pohodě :kytka: Děkuji za recenzi, budu vědět, že s těmito společnosti ee :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
5.3.13 10:31

@veria A kolik to stálo do NY? Na jak dlouho jste letěli? Poradíte nějaký dobrý hotel? Jak dlouho trvá let? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45687
5.3.13 10:34

Byla jsem tam naposledy před 3 lety, asi už budou ty ceny jiné, tenkrát myslím 14 tis. s těmi Poláky…Dost drahé, rok předtím s BA asi za 11…Ale dnes to je zřejmě dražší, nevím, teď jsem se o to nezajímala, páč s miminem sedím doma a nelítám po NY:)
Lety trvají podle toho kde přestupujete, s těmi Poláky to bylo asi hodinu do Varšavy a pak asi 8 hodin.
Hotel můžu doporučit na Long Islandu v Quennsu, pokud se vám nechce dávat horentní sumy na Manhattanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
5.3.13 10:36

@veria Děkuji moc :-) Amerika je můj sen, také plánujeme :-) Obzvlášť NY :dance: A když poletím z Německa, bude to o něco kratší a levnější, ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45687
5.3.13 10:41

Hotel tento:
http://best-western-plaza.hotel-rez.com/index.htm?…

Kousek od metra, 10 min na Times Square. Ale není to na Manhattanu, oblast je malinko divočejší, ale dá se to. Snídaně hnusná, ale to je v Americe všude, když už tam snídaně v hotel vůbec je.

Z Německa nevím, zas musíte jet do Německa autem, to taky není za rohem většinou ty letiště…S cenami nevím, prozkoumejte.
Jinak NY určitě doporučuju, stojí to za to každopádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí