Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Hotel tento:
http://best-western-plaza.hotel-rez.com/index.htm?…
Kousek od metra, 10 min na Times Square. Ale není to na Manhattanu, oblast je malinko divočejší, ale dá se to. Snídaně hnusná, ale to je v Americe všude, když už tam snídaně v hotel vůbec je.
Z Německa nevím, zas musíte jet do Německa autem, to taky není za rohem většinou ty letiště…S cenami nevím, prozkoumejte.
Jinak NY určitě doporučuju, stojí to za to každopádně.
@veria Tak se snídaněmi jsem smířená
Přinejhorším si někde na rohu koupíme hambáče
Že je to rušnější oblast mi nevadí
Hlavně, že tam je blízko město, nějaké ty památky, atd. Hotel by mi stačil klidně i bez jídel, pouze nocleh. Do Německa bychom letěli letadlem
Trvá to cca 2.hodinky ![]()
Ahoj, osobně bych na Kubu neletěla v létě, to je vlastně ‚mimo sezónu‘, kdy tam je větší výskyt a období hurikánů. Jinak teda let byl s Travel ser., i s 2 mezipřistáníma na Azorech a Dominice z Prahy ‚krásných‘ 18 hodin…
@Seizdra V létě ne?
To mi to zkazilo veškeré plány
Tak poletíme jindy, třeba někdy před létem, nebo až po
Vy jste letěli na Kubu s TS? ![]()
Jo a k tomu travel ser.-žádný větší místa na zaoceánskej let, takže dlouhonozí a zvlášť chlapi mají problém. A k jídlu na Kubě - furt rýže a vcelku hlad. A nekoupíš pořádně nic ani mimo
takže taková hladná dovolená s all in. Třeba co jsme byli na Kanárech, tak tam šlo o obžerství ![]()
@renkova píše:
@Seizdra V létě ne?To mi to zkazilo veškeré plány
Tak poletíme jindy, třeba někdy před létem, nebo až po
Vy jste letěli na Kubu s TS?
Jj, v létě určite ne, to si pořádně zjisti. Ale ty Kanáry můžu doporučit i v létě ![]()
@Seizdra Tak to je super, s TS, to je moc super!
No, na Kanárech jsme byli ještě sami s manželem (tehdy ještě přítelem), je to tam úžasné!
Plánujeme v budoucnu ještě jednou minimálně
Na Kubě jen rýže? Tak to by našemu Matymu stačilo ![]()
@renkova píše:
@Seizdra Tak to je super, s TS, to je moc super!![]()
![]()
![]()
No, na Kanárech jsme byli ještě sami s manželem (tehdy ještě přítelem), je to tam úžasné!
Plánujeme v budoucnu ještě jednou minimálně
Na Kubě jen rýže? Tak to by našemu Matymu stačilo
Jo, první 2 dny
na Kanárech jsme byli na Lanzarote, chtěli jsme Fuerte, ale bylo vyprodáno. No bohužel můj není na cestování pass blind, takže my jedině s CK
Osobně bych si troufla i na vlastní pěst, no bohužel. Takže cpeme nemalý peníze i cestovkam. No, spíš teď jsme chvíli docpali ![]()
@Seizdra My byli ve Fuerte
Úžasné!
No, manžel má rád cestování, stejně, jako já
My pouze s CK ![]()
Vypadá to, že na Kubu poletíme dříve, než-li v létě
Manžel tvrdí, že to vidí na konec dubna ![]()
Jinak z Německa trvá let do NY taky určitě těch 7 hodin nejmíň, to už si moc nepolepšíte.
Hotely jasně bez jídla, jen někde bývá taková jednoduchá hnusná snídaně. Ale na kafe to stačí. Jen nevím nevím s dítětem tam…radši bych tam letěla bez něj. Ten dlouhý let si neumím s ním představit, možná tak v 10 letech
Ono to není jen ten let, ale čeká se různě po letištích, než se člověk dopraví sem tam, ta cesta zabere prakticky celý den a k tomu ten časový posun, nevím jak by to děcko třeba do 5 let snášelo…A pak by se tam stejně asi nudilo.
Aha, 5 let, tak to bych se na Kubu k moři asi nebála. Do NY až bude trochu větší ![]()
@veria No, Matyáš je velmi cestující typ
Poprvé letadlem letěl ve 2.měsících
Již několikrát jsme s ním letěli (Kréta, Kypr, Malorka, Bulharsko), zvládal vše v pohodě, většinou spal, uvidíme, jak to bude teď
Každopádně na Kubu ho bereme s sebou, do New Yorku ho hodíme na hlídání k babičce
Ale jelikož se teď snažíme o druhé miminko, nevím, jak to vše bude ![]()