Dobré letecké společnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45689
5.3.13 10:41

Hotel tento:
http://best-western-plaza.hotel-rez.com/index.htm?…

Kousek od metra, 10 min na Times Square. Ale není to na Manhattanu, oblast je malinko divočejší, ale dá se to. Snídaně hnusná, ale to je v Americe všude, když už tam snídaně v hotel vůbec je.

Z Německa nevím, zas musíte jet do Německa autem, to taky není za rohem většinou ty letiště…S cenami nevím, prozkoumejte.
Jinak NY určitě doporučuju, stojí to za to každopádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
5.3.13 10:44

@veria Tak se snídaněmi jsem smířená :-D Přinejhorším si někde na rohu koupíme hambáče :-D Že je to rušnější oblast mi nevadí :-) Hlavně, že tam je blízko město, nějaké ty památky, atd. Hotel by mi stačil klidně i bez jídel, pouze nocleh. Do Německa bychom letěli letadlem :-) Trvá to cca 2.hodinky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
5.3.13 10:44

Ahoj, osobně bych na Kubu neletěla v létě, to je vlastně ‚mimo sezónu‘, kdy tam je větší výskyt a období hurikánů. Jinak teda let byl s Travel ser., i s 2 mezipřistáníma na Azorech a Dominice z Prahy ‚krásných‘ 18 hodin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
5.3.13 10:45

@Seizdra V létě ne? :evil: To mi to zkazilo veškeré plány :cert: Tak poletíme jindy, třeba někdy před létem, nebo až po :-) Vy jste letěli na Kubu s TS? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
5.3.13 10:48

Jo a k tomu travel ser.-žádný větší místa na zaoceánskej let, takže dlouhonozí a zvlášť chlapi mají problém. A k jídlu na Kubě - furt rýže a vcelku hlad. A nekoupíš pořádně nic ani mimo :) takže taková hladná dovolená s all in. Třeba co jsme byli na Kanárech, tak tam šlo o obžerství :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
5.3.13 10:49
@renkova píše:
@Seizdra V létě ne? :evil: To mi to zkazilo veškeré plány :cert: Tak poletíme jindy, třeba někdy před létem, nebo až po :-) Vy jste letěli na Kubu s TS? 8o

Jj, v létě určite ne, to si pořádně zjisti. Ale ty Kanáry můžu doporučit i v létě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
5.3.13 10:49

@Seizdra Tak to je super, s TS, to je moc super! :dance: :dance: :dance: :dance: No, na Kanárech jsme byli ještě sami s manželem (tehdy ještě přítelem), je to tam úžasné! :-) Plánujeme v budoucnu ještě jednou minimálně ;-) Na Kubě jen rýže? Tak to by našemu Matymu stačilo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
5.3.13 10:53
@renkova píše:
@Seizdra Tak to je super, s TS, to je moc super! :dance: :dance: :dance: :dance: No, na Kanárech jsme byli ještě sami s manželem (tehdy ještě přítelem), je to tam úžasné! :-) Plánujeme v budoucnu ještě jednou minimálně ;-) Na Kubě jen rýže? Tak to by našemu Matymu stačilo :-D

Jo, první 2 dny :D na Kanárech jsme byli na Lanzarote, chtěli jsme Fuerte, ale bylo vyprodáno. No bohužel můj není na cestování pass blind, takže my jedině s CK :( Osobně bych si troufla i na vlastní pěst, no bohužel. Takže cpeme nemalý peníze i cestovkam. No, spíš teď jsme chvíli docpali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
5.3.13 10:55

@Seizdra My byli ve Fuerte :srdce: Úžasné! :-) No, manžel má rád cestování, stejně, jako já :-) My pouze s CK :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
5.3.13 11:00

Vypadá to, že na Kubu poletíme dříve, než-li v létě :-) Manžel tvrdí, že to vidí na konec dubna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
5.3.13 11:06

Tak to je super s tou Kubou, kolik je malému?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
5.3.13 11:06

„@veria“ V srpnu mu bude 5let :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
5.3.13 11:11

Jinak z Německa trvá let do NY taky určitě těch 7 hodin nejmíň, to už si moc nepolepšíte.
Hotely jasně bez jídla, jen někde bývá taková jednoduchá hnusná snídaně. Ale na kafe to stačí. Jen nevím nevím s dítětem tam…radši bych tam letěla bez něj. Ten dlouhý let si neumím s ním představit, možná tak v 10 letech ;) Ono to není jen ten let, ale čeká se různě po letištích, než se člověk dopraví sem tam, ta cesta zabere prakticky celý den a k tomu ten časový posun, nevím jak by to děcko třeba do 5 let snášelo…A pak by se tam stejně asi nudilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
5.3.13 11:12

Aha, 5 let, tak to bych se na Kubu k moři asi nebála. Do NY až bude trochu větší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
5.3.13 11:13

@veria No, Matyáš je velmi cestující typ :-D Poprvé letadlem letěl ve 2.měsících :-) Již několikrát jsme s ním letěli (Kréta, Kypr, Malorka, Bulharsko), zvládal vše v pohodě, většinou spal, uvidíme, jak to bude teď :-) Každopádně na Kubu ho bereme s sebou, do New Yorku ho hodíme na hlídání k babičce :-D Ale jelikož se teď snažíme o druhé miminko, nevím, jak to vše bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí