Dobrovolné přispívání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Pokud jsi samoživitelka a máte nouzi, vyhledej si např. Armádu Spásy ve vašem městě. Dávají potraviny a drogerii potřebným. Můžeš tak ušetřit na jídle a ty peníze investovat, tam kde potřebuješ. POUZE PRO POTŘEBNÉ-PROSÍM!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemyslis doufam financni instituce typu Zonky aneb ten priblbly slogan lide pujcuji lidem, ona je to sice banka, ale vetsina to nevi… ![]()
Pokud jsi v nouzi poptej se po nejblizsi potravinove bance nebo azylaku - umi zprostredkovat nepotrebne veci a potravinovou ci jinou nematerialni pomoc…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahojte, asi si budete ťukat na čelo, ale vím, že jsem to v minulosti někde viděla. A to je web kde lidé dobrovolně přispívají jiným lidem na např. auto, nabytek… Když je samoživitelka a nejsou finance… No já nikdy neškemrala, ale už jsem asi vážně zoufalá a blázen. Už nemám naději v ničem. Celý život jsem si pomohla sama a vždy jsem to tak chtěla ovšem zjišťuji, že je někdy dobré si nechat pomoct od ostatních (ne okrást). A ani po tom extrémně nepídím, jen by mě zajímalo jestli to fakt existuje. Díky za odpověď a pěkný zbytek večera
Co vím tak na FB je spousta skupinek, kde pomáhají maminkám v nouzi. Jsou tam také skupiny pro darování, výměnu věcí atd. Nejlíp hledat ve svém okolí. Každopádně bych nezačínala hned autem
Držím palce, ať je líp
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jun auto byl příklad naštěstí. Tyhle skupiny znám. Já myslela takové kde lidé posílají příspěvek, malou částku na bankovní účet. Zní to tupě že. Asi někdo kdo neví co s penězi neexistuje.
- Citovat
- Upravit
@Nicky232 píše:
Znam treba Dobreho Andela https://www.dobryandel.cz/
Ten je pro lidi, kteří se potýkají s dlouhodobou nemocí. To snad neplatí pro zakladatelku této diskuse, doufám a přeji zdráví
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jun píše:
Ten je pro lidi, kteří se potýkají s dlouhodobou nemocí. To snad neplatí pro zakladatelku této diskuse, doufám a přeji zdráví
A jooo, ja si to spletla s Patronem deti! Ten by mohl byt pro zakladatelku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@jun auto byl příklad naštěstí. Tyhle skupiny znám. Já myslela takové kde lidé posílají příspěvek, malou částku na bankovní účet. Zní to tupě že. Asi někdo kdo neví co s penězi neexistuje.
Pokud víš na co bys ty peníze použila (a to pokud jsi v tíživé situaci, jak předpokládám) tak je pak jednodušší si říct o konkrétní věc. Mám pocit, že lidé jsou pak i více ochotní pomoct
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
tak ono hodně lidí rádo pomůže ale materiálně ne finančně
já třeba věci po dětech dávám maminkám v nouzi ale peníze fakt ne a ani jsem o ničem takovým jako ty popisuješ neslyšela
.a hrozně mě potěší když pak vidím že ve skupině na fb paní ty věci ode mě pošle další mamince v nouzi s tím že je dostala to jsem pak ráda že se na nich ani nesnažila vydělat a prodat je
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neverim v ucinnost pomoci na dalku. Pomaham na blizko. Neposlu penize na ucet, abych prispela na plat nefachcenka urednicka. To, co popisujes, mi pripada jako prvni reklama na Zonky. Byt tebou, popisu, co potrebuju, na FB a pridam cislo uctu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co konkrétně potřebuješ? Měla bych k darování kulatý bílý stůl a případně snad i oblečení po synovi (záleží, jak máš staré děti a jestli kluka).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vím co myslíš, ale nevzpomenu si teď…Napíšeš nějaký záměr, kolik potřebuješ, natočíš video, představíš se, povíš svůj příběh…a lidí můžou darovat, podpořit tě. Nevím, jestli je něco takovýho v Česku…vím o AJ webech. Sama zkušenosti nemám, jen vím, že to je. Zkusím zjistit…Vím, že tam lidi vybírali i na cestu kolem světa a podobně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
Ahojte, asi si budete ťukat na čelo, ale vím, že jsem to v minulosti někde viděla. A to je web kde lidé dobrovolně přispívají jiným lidem na např. auto, nabytek… Když je samoživitelka a nejsou finance… No já nikdy neškemrala, ale už jsem asi vážně zoufalá a blázen. Už nemám naději v ničem. Celý život jsem si pomohla sama a vždy jsem to tak chtěla ovšem zjišťuji, že je někdy dobré si nechat pomoct od ostatních (ne okrást). A ani po tom extrémně nepídím, jen by mě zajímalo jestli to fakt existuje. Díky za odpověď a pěkný zbytek večera