Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Anonymní píše:
@nick-pick Proč by to nešlo? Zaplatí ti nevyčerpané peníze a jdeš.
já teda nevím ale žádné nevyčerpané peníze tam nemám, nedávala jsem ani žádnou zálohu, platím za to z ruky do ruky co pro mě udělá. šlo mi jen o to že prozatímní advokát má nějaký muuj spis, když ho budu chtít dát novému advokátovi, tak aby nechtěl peníze zase za to že si to bude muset přečíst atd. možná se pletu a je to všechno jinak.
Slušné jednání a vždy se dohodnete Mgr. Janíčková v olomouci
Ahoj, neznáte nějakého dobrého právníka/advokáta z Olomouce, který je dobrý v pracovním právu? A kolik si cca bere za konzultaci? Díky moc ![]()
V Olomouci existuje bezplatná Studentská právní poradna, která je pod Univerzitou, viz. http://www.pf.upol.cz/…klienti-spp/.
@nick-pick píše:
já teda nevím ale žádné nevyčerpané peníze tam nemám, nedávala jsem ani žádnou zálohu, platím za to z ruky do ruky co pro mě udělá. šlo mi jen o to že prozatímní advokát má nějaký muuj spis, když ho budu chtít dát novému advokátovi, tak aby nechtěl peníze zase za to že si to bude muset přečíst atd. možná se pletu a je to všechno jinak.
Jenže on si to bude muset přečíst, pokud má poskytnout kvalitní práci (navíc za ni odpovídá). Vy pracujete zadarmo?
Sama za sebe doporučuji JUDr. Davida Pytelu, MBA. Mám s ním osobní zkušenost a perfektní. Sice je mladý, ale je to „zvíře“ a jde vidět, že má přehled. Navíc velmi příjemný, pečlivý a ceny přijatelné. Nedávno jsem ho doporučila i známé a ta byla taky maximálně spokojená. Tak kdybyste některá chtěla vědět víc, tak tady jsou jeho webovky www.akpytela.cz
Hledám právníka vlčáka, jedná se o dohodu o styk. Prosím o pomoc dekuji
Dobry den, jsem klientkou pana Pytely, ale k soudu me pujde zastupovat pani Mgr. Hubinkova, nemate s ni zkusenost ohledne rodinneho prava? dekuji za odpoved
@Epolka nemqte zkusenosti s Mgr. Hubinkovou? je soucasi adv. kancelare pana Pytely, k soudu semnou pan Pytela nepujde protoze se nezabyva rod. pravem tim se prave zabyva p. Hubinkova a tu jsem nikdy nevidela a nemluvila s ni, proto mam celkem obavy…
@grepsynka Zdravím, pan doktor Pytela poskytuje právní služby ve všech oblastech práva včetně rodinného nicméně je “jen” člověk a bohužel se nemůže rozkrájet, proto pověřil kolegyni. Má velmi schopný tým. Nebojte se, jste v opravdu dobrých rukou ![]()