Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Napiš SZ, jestli chceš, poradím ti
nevím, jeslti se to může i takhle veřejně, když se všemožně potírá reklama…
@jajul píše:
Judr. Rapantová - je to naše rodinná právnička už léta.
Děkuji moc ![]()
Ahoj, poradi nekdo hodne dobreho pravnika na rodinne pravo z Olomouce? Netrvam na tom, ze musi byt levny.. budu resit upravu styku s ditetem po dvou ltech nezajmu otce, ktery si vzpomel, ze ma dceru.. dekuji
@Denien píše:
Ano? Mate dobrou zkusenost s p. Frysovou?
pošlu SZ
Jaké jsou ceny za právní konzultace v délce cca hodiny u advokátů z Olomoucka, nevíte někdo? Lze se na ceně dohodnout předem?
@Anonymní píše:
Jaké jsou ceny za právní konzultace v délce cca hodiny u advokátů z Olomoucka, nevíte někdo? Lze se na ceně dohodnout předem?
Holky, nevíte platí se něco za převzetí případu, nebo mohla by se mi některá ozvat do zprávy se skušeností se zmínenýma advokátkama, chtěla bych vědět i cenu, páč jsem samoživitelka. díky ![]()
Většina právníků chce zálohu 3 - 5000 Kč. Pokud se soudy netáhnou, tak to vyjde a doplácí se už jen minimálně. Za převzetí se nic neplatí.
Jejda takže to nepujde že bych se sebrala odešla od svýho a přešla k jinému,, jen tak zadarmo,, jde mi o poslední cca 2 stání
Ahoj holky, omlouvám se že píšu anonymně ale mám tu spoustu známých a nechci ať se rodina dozví dřív od někoho jiného, že se chceme brát

Mám dotázek. Nemáte tip na nějakého dobrého a levného právníka/právničku v Olomouci či okolí co se zabývá předmanželskýma smlouvama?
Moc děkuji