Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Dluhy nikoho zajimat nebudou,vyse vyzivneho se bude odvijet od soudce,jak se na to vyspi a jak je v danem kraji zvykem. Tipla bych +- 4 000,–Kč
@farska píše:
Dluhy nikoho zajimat nebudou,vyse vyzivneho se bude odvijet od soudce,jak se na to vyspi a jak je v danem kraji zvykem. Tipla bych +- 4 000,–Kč
Wow… tolik jsem ani nečekala…
Zatím spolu žijeme, ale nájem a malou platím já z mateřské, nebaví mě to. On si platí benzín a jídlo nějaké…
bez nej a s jeho alimentama se budu mít jako v bavlnce…
Jiste by slo z nej vytahnout i penize na tebe,to je povinnen ze zakona platiti az do jejich dvou let. Cim drive zadost podas,tim lepe.....
Já myslím,že 4000,– na 7 měs.je moc…Manžel platí 4000,– na dospělou holku a má příjem cca 30 000,–.
![]()
@Tereza1986 píše:
Já myslím,že 4000,– na 7 měs.je moc…Manžel platí 4000,– na dospělou holku a má příjem cca 30 000,–.![]()
Pokud manzel nema zadne jine vyzivovaci povinnosti,tak nechapu,proc mu soud urcil tak nizkou castku. ![]()
@farska píše:
Pokud manzel nema zadne jine vyzivovaci povinnosti,tak nechapu,proc mu soud urcil tak nizkou castku.
Nemá.A teda ani z okolí neznám nikoho,kdo platí 4 tis.Všichni míň.
Takže nechápu,podle čeho to určujou. ![]()
@Tereza1986 píše:
Nemá.A teda ani z okolí neznám nikoho,kdo platí 4 tis.Všichni míň.Takže nechápu,podle čeho to určujou.
je to krajove,to vim. Ale takhle malo jsem jeste neslysela zas ja,aby z 30tis platil 4.....
![]()
@farska píše:
je to krajove,to vim. Ale takhle malo jsem jeste neslysela zas ja,aby z 30tis platil 4.....![]()
![]()
Taky mi to přijde málo. Můj ex při platu 21. tis platí na syna (3,5 roku)
4 500Kč.
@Anonymní píše:
Taky mi to přijde málo. Můj ex při platu 21. tis platí na syna (3,5 roku)
4 500Kč.
Jo, muj ex plati pri platu 13-14tis 4 tisice vyzivneho.....
I kdyby mi dával 1500,–, je to víc než ted, kdy spolu žijeme ![]()
zajdi si na sociálku a tam mají tabulky a řeknou ti,já tam teď byla ohledně zvýšení alimentů…dcera ma 7 a on platí 1200 a řekla mi že by při platu 18 000 měl platit 2000 - 2500 ale že pokud má další dítě a je ženatý,jako že je,tak mi to soud třeba vůbec nezvýší max. na 1500
@Vvvvv píše:
zajdi si na sociálku a tam mají tabulky a řeknou ti,já tam teď byla ohledně zvýšení alimentů…dcera ma 7 a on platí 1200 a řekla mi že by při platu 18 000 měl platit 2000 - 2500 ale že pokud má další dítě a je ženatý,jako že je,tak mi to soud třeba vůbec nezvýší max. na píše: Více
Hmmm, pěkně naprd.....
@Vvvvv píše:
zajdi si na sociálku a tam mají tabulky a řeknou ti,já tam teď byla ohledně zvýšení alimentů…dcera ma 7 a on platí 1200 a řekla mi že by při platu 18 000 měl platit 2000 - 2500 ale že pokud má další dítě a je ženatý,jako že je,tak mi to soud třeba vůbec nezvýší max. na píše: Více
Tabulkama se soud ridit muze a nemusi. Mmch,i dle tabulek pisatelce vychazi vic:
http://www.vyzivne.cz/…jiz-v-breznu
Ahoj, nevíte aspoň hrubý tip jaký bych mohla mít na dceru alimenty, je jí 7.měsíců? Expartner pracuje = 14.000,– čistého, bydlí u matky a dluh u GE platí 5000,–.
Za cokoli díky…