Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nemáte někdo tip na dobrého dětského lékaře na Kladně?
Potřebovala bych změnit lékaře s tím stávajícím nejsem spokojena.
My chodíme k Mudr. Kamile Dimové do Holandské u Kauflandu. Jsme spokojení. Nic nenutí, je velmi milá, komunikuje po emailu, v čekárně čekáme tak deset minut.
Tady ji najdeš s komentáři pacientů:
http://www.znamylekar.cz/…nolog/kladno
Tady má jednoduchou stránku s ordinačními hodinami:
http://www.dimova.cz/
A její email, kdyby jsi se chtěla zeptat, zda přijímá nové pacienty: ordinace@dimova.cz nebo je tam telefon
Také mě zajímá tohle téma…
Prosím i o jména lékařů - pediatrů - kterým se raději vyhnout…
Janinko, vy chodíte ke komu?
jenny.fields píše:
My chodíme k Mudr. Kamile Dimové do Holandské u Kauflandu. Jsme spokojení. Nic nenutí, je velmi milá, komunikuje po emailu, v čekárně čekáme tak deset minut.
Tady ji najdeš s komentáři pacientů:
http://www.znamylekar.cz/…nolog/kladno
Tady má jednoduchou stránku s ordinačními hodinami:
http://www.dimova.cz/
A její email, kdyby jsi se chtěla zeptat, zda přijímá nové pacienty: ordinace@dimova.cz nebo je tam telefon
děkuji moc moc hned jí napíšu jestli nás vezme.
simuk píše:
Také mě zajímá tohle téma…
Prosím i o jména lékařů - pediatrů - kterým se raději vyhnout…
Janinko, vy chodíte ke komu? [/citje to pan doktor Smetana v Libušíně.
také potvrzuji že Dimová je moc milá - před 2 měsíci nás vzala, tak snad bude mít ještě volno. Na mail nereaguje hned - odepíše třeba až večer nebo druhý den, jestli to pozřebuješ rychle, tak jí zavolej.
Jo, maminky a budoucí maminky z Kladna - poradily by jste mi nějaké dětský sekáček s anglickou módou ( NEXT…atd. )
rybkabezvody píše:
také potvrzuji že Dimová je moc milá - před 2 měsíci nás vzala, tak snad bude mít ještě volno. Na mail nereaguje hned - odepíše třeba až večer nebo druhý den, jestli to pozřebuješ rychle, tak jí zavolej.Jo, maminky a budoucí maminky z Kladna - poradily by jste mi nějaké dětský sekáček s anglickou módou ( NEXT…atd. )
tak myslím že ve Slaném je takový malý a jeto asi anglická móda.Vlastně dva. Ale nevím jestli to tam znáš.
Ahoj,pani dr. Kvetova je vyborna,pak dr. Smetana (ten je ale v Libusine) a jeste dr. Janeckova.
Ahoj, my chodíme k paní doktorce Evě Kosinové.Chodila jsem k ní já, mý bratři, sestřenice, prostě celá rodina. Syn samo taky a mimi bude následovat. Řekla bych , že je dost fajn, necpe antibiotika kvůli každému kýchnutí jako jiné a zároveň je velmi pečlivá a nic nezanedbává.Ordinaci má naproti poště co je na Václaváku.
Ahoj, tak já silně varuju před Kosinovou, naopak atb nacpala 10měsíční dceři 3× za sebou bez bližšího vyšetření - měla furt zvýšenou teplotu, asi měsíc. Když jsem jí požádala!! o CRP, řekla mi, že nesnáší moderní matky s internetem. Nakonec jsme jeli na pohotovost do Motola a dcera měla neléčený zánět středního ucha!
Na nepovinné očkování mi řekla, že ona neočkuje, na dotaz proč, mi řekla, že prostě ona neočkuje nic navíc. Takový jednání mi fakt nesedlo a velmi rychle jsme šly pryč. A sestra? Tak to je postrach od pohledu…2metry, 150kg a věčně se mračí, děti se rozeřvaly už v čekárně jen při pohledu na ní. Známá k ní taky chodí - je to známá jejích tchánovců - a už taky říkala, že nebýt to známá, jde pryč, protože o vyšetření musí žádat atd.
Ted chodím k Mudr. Seifertový v Litevský a ta je skvělá. Potvrzuju, že mudr. Dimová je taky fajn - chodím k ní s mladší dcerou na endokrinologii
Tak to teda koukám, takové chování u Pí doktorky ani u sestry opravdu neznám
Syn má i očkování která nejsou povinná (pneumokok, encefalitida) a ani s tím nebyl nikdy problém,sestra příjemná…Nevím
Pro mě je to dobrá lékařka a určitě od ní odcházet nebudeme ![]()
Mischko, kdyby to bylo jednou, neřeknu ani popel, ale co návštěva u ní, tak děs běs… je to 4,5 roku zpátky, co se starší dcera narodila a chodila jsem tam cca rok a půl. Bohužel znám nás víc, co od ní odešlo ![]()
Tak možný je všechno, já ti to nevyvracím, jen s ní mám jinou zkušenost ![]()
my chodime s mesicnim miminkem k Dr Seifertove do Litevske. Ja mam obecny problem se vsema doktorama na Kladne, ale tahle je skvela. Ochotna, mila, sympaticka a hlavne rozumna.
chodíme k pí. Kosinové a nemůžeme si na nic stěžovat, a jak se tu píše, že neočkuje, tak to si dovolím namítnout, že očkuje nepovinné, a dokonce doporučí, co je dobré a co „zbytečné“. Pro mě vynikající lékařka, i když u ní asi co se týče jejího věku, do dospělosti bohužel nezůstaneme. A sestřička určitě nmá 2metry a 150kilo, pokud je to stále ta samá, dokonce je menší než já
já dva metry nemám. Dr. Seifertovou znám také dobře, chodí k ní má sestra s malou i kamarádi tam chodili, a je to taková moderní doktorka, antibiotika nenapíše i kdyby nevim co, a preferuje ty dražší léky atd. Ale doktorka je to dobrá.