Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
nemate nekdo zkusenosti s pediatry na P6 v Dejvicich? Premyslim bud o MUDr. Mudrove nebo MUDr. Andrejskove. Nejaka doporuceni?
Predem diky ![]()
Ahoj ja chodim k pani doktorce Roubinkove, je primo na Dejvicke a je vyborna. Starsi pani s mnoha zkusenostma, vecna a uprednostnuje metody bez zbytecnych antibiotik apod…
Tady je na ni odkaz http://www.detskylekar.wz.cz/index.html
Diky, JJ tu si pamatuju jeste ze svyho detstvi
Jen jsem chtela neco bliz k mistu, kde bydlim, ale na Dejvickou je to porad co by kamenem dohodil
Na MUDr Roubinkovou jsem slysela jen pozitivni reference…tak uvidime.
ahoj, k Andrejsové jsem chodila už jaoko dítě… ai jako pediatr dobrý, neslyšela jsem nic špatného, ale já bych k ní s malou nešla. vadil mi její přístup. v době kdy už jsem studovala zdrávku, tak jsem měla zdravotní problém a hodně to zveličovala a to mi dost vadilo. Mudrová, také pamatuju z dětství, jen jako záskok a pusobila na mě jako baba.ale to byl názor dítěte tenktát. kamarádka k ní chodí a je spokojená. I když bydlím dva baráky od tohodle střediska, s malou budu chodit do studentského domu k Podrazilové, je zároven alergolog a imunolog. jelikoý jsme s manželem oba alergici a já i astmatik, tak chci tam, mimo jiné jsem k ní chodila na alergologii a byla spokojená.
To: Radanka - díky moc za info…máme v rodině taky alergiky, tak se mi líbí tak kombinace odbornosti MUDr. Podrazilové, jak píšeš…a s ní jako pediatričkou zkušenosti máš?
vanterko chodí k ní kamarádka a moc chválí, ale asi každému vyhovuje jinak
jen co mi trošku vadilo, že se dýl čekalo ikdyž jsi byla objednaná. Prý s miminkama je to jinak, ty bere rovnou.
Ahojky,
tak já jsem s malou začala chodit k MUDr. Šraňkové, má ordinaci na Hanspaulce. Zatím jsem tedy velmi spokojená (byli jsme u ní tedy zatím 4×
a na kyčle chodíme k MUDr. Machotkovi - Na Dlouhý lán a ten je taky v pohodě.
Magdi