Dětský pediatr Praha 5

3
30.8.10 14:30

Dětský pediatr (Praha 5)

Chtěla jsem poprosit zda-li byste mohl někdo doporučit dobrého dětského lékaře nebo soukromé zdravotnické zařízení. Mám 3 letou holčičku a v prosinci čekáme druhé miminko. Dcera má výbornou lékařku, ale bohužel až v severních Čechách kde jsme dříve bydleli. Ráda bych proto s narozením druhého dítěte přešla k lékaři v Praze, pokud možno v blízkosti bydliště (Stodůlky), ale není to úplně podmínkou. Předem moc děkuji za pomoc a doporučení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1837
30.8.10 14:55

Ahoj, taky jsem ze Stodůlek. K bezvadné doktorce chodíme do Řep, je to busem asi 5 minut. Když budeš chtít, pošlu ti kontakt.
Kde ve Stodůlkách bydlíte?
 R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
30.8.10 14:58

Koukni sem:
http://www.znamylekar.cz/…ha+5+pediatr

Lidi tam píšou hodnocení, já si tak našla dětskýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
30.8.10 14:58

ahoj, doporucuji Dr. habanovou v kartouzske na andelu. dela i homeopatii a akupunkturu pokud bys mela zajem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
30.8.10 15:49

Dr Zimelova, poliklinika barrandov. Je to i alergoloska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
30.8.10 15:52

Chodím k MUDr. Burešové, sídlí V Ženských domovech na Smíchově. Jsem s ní moc spokojená. Hlavně mi vyhovuje: oddělené ordinační hodiny pro nemocné a preventicky. Možnost objednání na čas (ale beru to s rezervou půl hodiny), možnost konzultace na mobilu do 22 večer - to je pro mě zásadní, nerada k doktoru chodím, takto jsem zatím vyřešila veškeré nemoci - kašel, rýmu, průjem, šestou nemoc s horečkami. Nemám zkušenost po stránce takové té praktické - příkrmy, spánek dětí apod. Vůbec s ní neřeším zavádění příkrmů, první botičky,to, jestli dítě moc křičí, je protivné, v noci nespí apod. Tyto záležitosti si raději řeším po svém, informace si vyhledávám sama. Jak to ale tady občas pročítám, pro některé maminky je to důležité. Sama beru lékaře jako někoho, s kým řeším zdravotní stav dítěte, nemoci.

• Citovat
  • Upravit
3
30.8.10 16:44

bydlíme kousek od budovy Philipsu, v takové slepé uličce. Jak máš staré děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.8.10 16:49

Neczuz: je to soukromá ordinace? Nelíbí se mi ty narvané ordinace kýchajících dětí, kde při očkování miminka na prevenar si sebou domů jako bonus odneseš nějakého bacila:-)
Je paní doktorka příjemná a komunikativní?
Já k doktorovi také nerada chodím. S holčičkou jsme chodili jen na očkování a prevent. prohlídky. Jinak také dost konzultuji po telefonu, to máme společné:-)

Všem moc děkuji za tipy!! Vážně díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
30.8.10 20:05
freya83 píše:
Neczuz: je to soukromá ordinace? Nelíbí se mi ty narvané ordinace kýchajících dětí, kde při očkování miminka na prevenar si sebou domů jako bonus odneseš nějakého bacila:-)
Je paní doktorka příjemná a komunikativní?
Já k doktorovi také nerada chodím. S holčičkou jsme chodili jen na očkování a prevent. prohlídky. Jinak také dost konzultuji po telefonu, to máme společné:-)Všem moc děkuji za tipy!! Vážně díky.

normální pediatrická ordinace. nic se neplatí. příjemná je. komunikativní nevím - já s doktorama moc komunikativní právě nejsem. Nechám kluka prohlídnout, zvážit změřit, maximálně očkování a zdrhám. :mrgreen:
 http://www.buresova.klekari.cz/index.php?p=1

• Citovat
  • Upravit
941
30.8.10 21:19

Doporocujeme p. doktorku Fecovu Olgu, z Rep, fakt je vynikajuca, i sestricka velmi mila… sme velmi spokojni, obaja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
7.8.14 17:09

Ahoj, možná budu znít jak idiot ale máte/znáte někdo mladého pediatra při nejlepším na Praze 5? Sama jsem chodila k pediatričce, která byla ve věku mojí mamky a i když věřím zkušenostem stáří, nějak se mi příčí chodit k těm „babičkám“ :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
7.8.14 17:21

My chodíme sem: http://www.pediatrickaordinace.org/

Dr. Szytanyi je perfektní, pak je tam ještě dr. Halašková, to je stará škola a nemusím ji, je tam jen ve čtvrtek a má svoje pacienty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
7.8.14 17:27

To je právě jediná paní doktorka co jsem našla a dost o ní přemýšlím. Vypadá přesně na ten věk, o který stojím 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
7.8.14 17:47

No je fakt fajn, má atestaci i z gastroenterologie a sama si dělá i ultrazvuky, opravdu můžu jen doporučit, stejně jako mně byla doporučená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
7.8.14 17:51

Přemýšlím mezi touhle (mladá) a nebo Mudr. Babánkovou (starší, dopravně dostupnější) a nějak si nemůžu vybrat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty