Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky chtěla bych poradit
nějakého dobrého dětského lékaře na Praze 8 nebo Praha-východ, jsem ze Zdib…našla jsem dobré recenze na Paní dr. Otalovou, Švecovou a Steinbauerovou…
![]()
Ahoj ja jsem z Klecan a tady taky chodíme k doktorce a jsem spokojena. Steinbauerovou jsem taky zvažovala, hodně ji lidi chvali. Ted jsem byla u Dr. Hole v poliklinice Prosek a byla skvělá.
Konkretne Steinbauerova je fantasticka doktorka, ale obavam se, ze nove pacienty prijima uz jenom spadove, coz je, tusim, jenom urcita cast Bohnic. Takze bych je v prve rade obvolala, zda by jeste nove ditko z nespadove oblasti prijaly. Ono holt kdo ma vybornou povest, ma taky extra narvano, coz se krome neprijimani projevuje i tim, ze jak vypukne nemocnost, ceka clovek v cekarne s prehledem treba dve hodiny.
@Balatonek Holá je super! Chodíme tam na doporučení s oběma klukama a nemužu si vynachválit!
Holky díky
a neznáte telefon na tu dr, Holou,
zítra budu volat:-)
Mám, ale nezlob se nebudu ho sem dávat…Nicméně ho najdeš na netu…google její jméno a je to
Jmenuje se Helena Holá
dej pak vědět jak jsi dopadla.
Holky diky už jsem si vybrala:-) nakonec to je mudr. Otahalova, už jsme u ni byli a je v pohodě:-)