Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dlabala bych na to. Sousedka asi ještě nemá dítě, tak je chytrá ![]()
@mrs.gendy Hodila bych jí do schránky reklamu na nějaké prášky na nervy a tím by to pro mě skončilo.
@mrs.gendy výtiskla bych obrázek špuntů do uší a připsala, že ji je klidně koupím, když na ně asi nemá.
Jinak to co jsi popsala mi přijde v normě. Něco jinýho by bylo, kdybys mimčo nechala x hodin v kuse brečet, jenom proto že sis něco chytrého přečetla o spaní dětí jako jedna uživatelka emimina. Tam bych byla na straně sousedky.
Sousedka je stará nebo mladá a bezdětná? U ani jedné věkové generace by mě to příliš nepřekvapilo. Mladá ZATÍM neví, co obnáší péče o dítě a stará UŽ si to nepamatuje.
Kašli na to nebo jak se znám já, tak bych ji hodila do schránky nějaký článek o kočkách. ![]()
@mrs.gendy No, tak ty prášky na nervy a špunty do uší. A vánočně bych ji to zabalila a pověsila „dárek“ na kliku. ![]()
Je to směšný, vůbec bych se tím nezabývala. Blbý lidi jsou hold všude. Vím že je to nepříjemný, ale ignoruj to.
@mrs.gendy Teda to je síla, nedivím se ti, že jsi z toho špatná. Někteří lidi jsou prostě primitivové. My se budem stěhovat v dubnu, v květnu by se nám měla narodit holčička a taky jdeme do bytu, doufám, že budem mít aspoň trochu normální sousedy.
To může být sousedka ráda, že nemáš uplakanější dítě, některé se propláčou celým prvním rokem.
Ten nápad @lucenka se špunty do uší se mi líbí
Ale jestli je to prostě zapšklá ženská, tak bude nadávat v jednom kuse.
Chlap s ni jeste promluvi a podle toho uvidim. Ale dostala me slusne do otacek ![]()
Je fakt, ze si tady nekdy zanadavam, protoze kdy cca 5× uspavam, ale pri pokusu ji polozit se vzdy vzbudi a zacne to na novo. To by snad vytocilo kazdou ![]()
Jenze to rozhodne neni kazdej den. Vlastne ted uz je klidnejsi. Jenze ta baba nam uz jednou naznacila i ohledne sexu ![]()
Doufam, ze pristi vanoce uz budem jinde ![]()
@mrs.gendy po počátečním nakrknutí, bych se zasmála, mávla rukou a pokud chce sousedka něco řešit, ať mi to přijde říct do očí. ![]()
Zdravim maminky,
. Stve me to, mrzi me to. Hodne se me to dotklo, protoze co se tyce male, tak delam maximum. Jsem horka hlava, takhe jsem clanky roztrhala a polozila na kocar aby to videla. Jak byste to resili?
dnes odpoledne mi pritel donesl ze schranky dva vytrzene clanky o detskem placi, spolu s prilepenym papirkem Pomozte svemu diteti kdyz place. Napsany rucne, podle toho jsem poznala, ze to ma na svedomi sousedka.
Mame 5mesicni dcerku, zdravou, normalni mimco. Vubec mi neprijde, ze by moc plakala. A uz vubec ne treba hodinu, ani pul hodinu, ani 15 minut. Ano, kdyz se probudi hladova, trva mi cca 2 minuty nez udelam UM. Pred spanim je tez protivna, kolikrat ji nejde zaspat, ale to snad neni nic abnormalniho
S mimcem jsem 24 hodin vice mene sama. Pritel ma casove hodne narocnou praci, takze vsechno zvladam sama. Tudiz mala je na me i zavisla. Kdyz mne dyl nevidi, tak spusti. U jinejch zenskej nevydrzi.
Snazim se k ni hnedka nebehat, kdyz zacne knourat a ja vim, ze ma vsechno, ze proste jen chce zase me.
Je fakt, ze bydlime v dome, kde jde slyset kazdej prd, ale taky bych sousedce mohla hazet papirky at nam jeji kocky vecne nestrhavaj sitku z okna. At nechodi na zachod v jednu rano a at nemlati vecma driv nez pred devatou. Mimco spi od 11 vecer do 9 rano