Kakání nejde a nejde (1 měsíc)

12
2.12.14 20:01

kakani nejde a nejde (1 mesic)

Ahoj maminky
Synovi davam sunar protoze mi nesnese nutrilon a vubec nemize kakat zakue mu furt pomahame strasne me stve ze se trapi vsechny ruzne kapicky tobolky a stejne nic mihala sem o tom i s pani doktorkou ale ta mi taky moc nepohla plinu nahratou sme taky zkouseli cvivime znozickama ape proste nic jen ta trubicka. pomaha a nebo teplomer a tet mu vyliza. i hemerojt potrebuji vasu radu :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
557
2.12.14 20:05

Ahoj, tohle jsem mela s malou když jsem presla z mateřského mlika na Nutrilon. Jeden lekar řekl ze takova změna trva az 10-12 dni. Takze bych radila vydrzet.
U me male to fakt bylo 10 dni a pak ok. Taky jsem zkousela všechno a jenom trubička pomohla.
Nebo prejit na jiné mleko ale vydrzet alespoň 10 dni.
Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4161
2.12.14 20:07

Meli jsme to podobne, zabetonovala se mi po dokrmu nutrilonu a trvalo to asi 2mesice.Taky jsme rourkovali, davala jsem BioGaia kapky. Nakonec zacala kadit sama, ale to uz jsem plne kojila.Byli jsme pro jistotu i na ultrazvuku brichaa dobry.Je to desny, pamatuju si to, drzte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
2.12.14 20:13

Taky mala mela problemy, davam pred kazdym kojenim espumisan a kapicky biogaia 5 kapek denne a po tydnu jsem mela spokojeny miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
2.12.14 20:22

Ahoj, jak pisou holky, vydrzet, chvili to trva nez si zazivani kor u tam maleho miminka zvykne. Davej probiotika, my davame od swissu, prej po nich deticky krasne kakaj, a je pravda ze od te doby co je davame tak kaka kazdy den. Ale trvalo to tri tydne nez zabraly. Davej k tomu baby calm, zmekcuje stolici. My jeste davali duphalac ale o tom se porad s lekarem, tvuj mrnous je jeste moc malej. Musi se k tomu hodne pit, zmekcuje stolici. A pak rourka. Drzim palce at se to zlepsi. Chudinka malej, vim jak asi trpi, nas to mel taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30457
2.12.14 20:27

@Tara1510 Mícháš mu ten sunar správně podle návodu? Není jenom sunar, co jiné mléko? Jako jestli má měsíční dítě hemeroidy, o čemž pochybuju, tak je něco špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.12.14 20:36

@hanka.br. ma vylezlej jak tlaci tak si ho vytlacil sam taky sem tomu nechtela verit i pani doktorka mi to potrdila :-), a micham mu ho podle pani dokrorky podle vahy vypocitla mi zo..tak nevim no ale dekuju vsem zarady hrozne se trapime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.12.14 20:37

Mel nutrilon potom blinkal a ani nekakal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
2.12.14 20:41

Hipp švestková šťáva, chce to dávat něco pít i mimo mléko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.12.14 20:44

@Pacolka to je od 4 mesicu :) davam mu
Fenyklovi caj od narozeni a nebo 2 lzicky prevarene vody mudavam a nebo vyvar s kminu :),

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
2.12.14 20:49

To naše malá se sunarem úplně hrozně zabetonovala a naopak pomohl přechod na nutrilon, takže bych asi být tebou po 14 dnech změnila mléko. Kámojda, co měla taky zabetonované mimčo přešla na hipp combiotic a od té doby jsou bez problémů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
2.12.14 20:50

My jsme měli také nutrilon a taky zácpa. Taky jsme přešli na sunar, ale na ten Premium. Upravilo se to samo během cca 14 dnů, teď kadí tak 1× denně, někdy 2×. Miminko je spokojené, ale ta cena:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.14 20:55

Kapky BioGaia jsou úžasný a opravdu za ně děkuji protože nás vysvobodili jak od prdíků tak jsme krásně kakali jinak bez rourky ani ránu uvidíš, že to bude super. jiné kapky nám nepomohli jen tyhle. dnes už nejsou tak drahé já platila cca 800kč na 2 měsíce myslím, že ted už jsou levnější. držím palečky aby byl malinkej brzy v pořádku :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí