Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hm tak to fat na korunu neni. naopak je tak poctivej, až mě tim někdy dost sere ![]()
Můžu dát kontakt na výborného obkladače, dělá i zednické práce, je z Kladna a jezdí do Prahy. Velice dobře pracuje, je velmi slušný, vstřícný, dodrží, co slíbil (u řemeslníku zdaleka ne samozřejmost
). Napíšu kontakt do SZ, pokud chceš.
Kattie (nebo holky), byl by ten kontakt na toho obkladače ještě aktuální? Dělal něco přímo Tobě?
Já se ted´ morduju s koupelnou a chtěla bych si nechat udělat kamenický roh, což se zdá jako problém (rako defilé obklad má tloušt´ku 1cm).
Díky moc!
Zdravym jestli by jste nekdo chteli udelat pohledovou sterku pandomo tak se ozvete delam tuto praci velmi levne.muze te se taky podivat na facebooku na stranku pandomo profik a nechat mi kdyztak tel cislo a ja se ozvu nebo vam ktomu reknu vyce dekuji, fotky na facebooku jsou me prace.
Ahoj, shaním dobrého obkladače Plzeň a okolí. Víte někdo o někom?
Dobrý večer, obnovuji diskuzi. Prosím o kontakt na osvedčeného obkladače, potřebuji obložit pouze jednu stěnu v obýváku, dlažbou imitující přírodní kámen. Moc děkuji za kontakt:-) Hezký večer ![]()
Být na korunu znamená že je drahej a že si chce co nejvíc nahrabat pro sebe.