Dobrý obkladač

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tomáš Slivka
18.8.12 12:10

Být na korunu znamená že je drahej a že si chce co nejvíc nahrabat pro sebe.

• Citovat
  • Upravit
9868
19.8.12 20:36

Hm tak to fat na korunu neni. naopak je tak poctivej, až mě tim někdy dost sere :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
5.11.12 17:09

Můžu dát kontakt na výborného obkladače, dělá i zednické práce, je z Kladna a jezdí do Prahy. Velice dobře pracuje, je velmi slušný, vstřícný, dodrží, co slíbil (u řemeslníku zdaleka ne samozřejmost :roll: ). Napíšu kontakt do SZ, pokud chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
23.11.12 08:52

Kattie (nebo holky), byl by ten kontakt na toho obkladače ještě aktuální? Dělal něco přímo Tobě?
Já se ted´ morduju s koupelnou a chtěla bych si nechat udělat kamenický roh, což se zdá jako problém (rako defilé obklad má tloušt´ku 1cm).
Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vojda
12.12.12 21:22

Zdravym jestli by jste nekdo chteli udelat pohledovou sterku pandomo tak se ozvete delam tuto praci velmi levne.muze te se taky podivat na facebooku na stranku pandomo profik a nechat mi kdyztak tel cislo a ja se ozvu nebo vam ktomu reknu vyce dekuji, fotky na facebooku jsou me prace.

• Citovat
  • Upravit
123
25.5.15 09:14

Ahoj, shaním dobrého obkladače Plzeň a okolí. Víte někdo o někom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
3.9.17 20:12

Dobrý večer, obnovuji diskuzi. Prosím o kontakt na osvedčeného obkladače, potřebuji obložit pouze jednu stěnu v obýváku, dlažbou imitující přírodní kámen. Moc děkuji za kontakt:-) Hezký večer :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný