Dobrý obkladač

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
441
19.6.12 10:59

Dobrý obkladač

Ahoj,

potřebovala bych doporučit opravdu dobrého a samozřejmě ne příliš drahého obkladače. Jednalo by se o dvě koupelny do zrekonstruovaného domu v Praze, doporučíte?

Předem díky
Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1762
19.6.12 12:08

Ahoj,
nám dělal vše tento pán, znám ho už velice dlouho a je fakt výborný. Vždycky se důvěrou obracím pokud něco potřebujeme.

http://www.strnadobklady.cz/

Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
19.6.12 12:40

Také jednoho znam, velice luxusni práce, a preciznííí. jestli maš zajem pošly mi SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
19.6.12 13:22

A cenově se pohybuje jak, nevíš?

Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
19.6.12 13:32

Taky sháním obkladače (ten náš se mi odstěhoval), ale potřebuju někoho, kdo dělá kamenický rohy. Ten od Halky asi ne, podle fota tam má nafrkaný všude lišty. Mucinko, jak je na tom te tvůj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
19.6.12 13:34

Obládání do lišt je jak levnější, tak i rychlejší. Nemusíte lícovat ve dvou kolmých rovinách… No a spousta lidí chce především ušetřit. Tak bych tipoval, že ty lišty byly součástí zadání od majitele bytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
19.6.12 13:44
@Jura007 píše:
Obládání do lišt je jak levnější, tak i rychlejší. Nemusíte lícovat ve dvou kolmých rovinách… No a spousta lidí chce především ušetřit. Tak bych tipoval, že ty lišty byly součástí zadání od majitele bytu.

To je sice pravda, ale vzhledem k tomu, že dělá od r. 92, tak jestli je dělá - mohl by tam nějaký foto dát. Nebo alespoň bych to předpokládala.

no za zeptání nic nedám. Tuhle se přišel představit obkladač od sousedů, prej jestli ho náhodou nevyužijem. A když jsem se zeptala na kamenický rohy, tak mi řekl, že když si to nechám uříznout laserem, tak mi je udělá. To si to můžu rovnou obložit sama :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
19.6.12 13:47

Asi ten obkladač nikdy neslyšel o úhlovacím přípravku - a že se ten přípravek dá nastavit na absolutní kolmost… :mrgreen: no jako vtip dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
19.6.12 19:06
@mooch píše:
Taky sháním obkladače (ten náš se mi odstěhoval), ale potřebuju někoho, kdo dělá kamenický rohy. Ten od Halky asi ne, podle fota tam má nafrkaný všude lišty. Mucinko, jak je na tom te tvůj?

jj ten muj uděla vše. je zvykly dělat hodně drahy, lišty, kamenicky rohy, myslim dle přání. jestli chceš tak mi taky pisni SZ dam ti čislo. ten asi bude koukat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
7.8.12 10:58

Jinak já už mám hotovo, děkuju za kontakty a nabídky. Ale myslela jsem, že mě zabije, protože kamenický rohy z mozaiky se dělaj pěkně blbě. No ale přežila jsem, akorát obkladač dost remcal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
13.8.12 09:14

A co nějaké foto, nebylo by? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
13.8.12 09:56
@Halka píše:
A co nějaké foto, nebylo by? :)

bylo, ale teprve se bude dělat Pandomo, tak až po něm, ať to je kompletní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
13.8.12 10:02

Jéé tak teď jsem se zasmála, prý kvalitního levnýho obkladače :lol: to si dost odporuje :mrgreen:

můj táta je obkladač, je naprosto nejlepší z celýho širokýho kraje. je pečlivý a nesmírně šikovný.
tím mu ale nedělám reklamu - práce má až nad hlavu na rok a půl dopředu.
jenže kdyby měl dělat levně, tak jak by se asi uživil? myslíš, že by se s tím obkládáním tolik piplal?
prostě blbost. pokud chceš něco kvalitně, musíš si za to zaplatit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tomáš Slivka
13.8.12 16:15

Tak to je kravina. Já dělám obkladače 250,–/m2 a zatim mě jenom chválili. Tvůj táta je totiž asi pěkně na korunu :)

• Citovat
  • Upravit
9868
13.8.12 23:02
@Tomáš Slivka píše:
Tak to je kravina. Já dělám obkladače 250,–/m2 a zatim mě jenom chválili. Tvůj táta je totiž asi pěkně na korunu :)

Nevím co znamená „být na korunu“, každopádně dělá zhruba za 350,–/h.
Záleží na typu práce.
Ale jak říkám, práce má až nad hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný