Dobrý tip na kombinovaný kočárek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2638
5.2.16 16:55

Já nedám dopustit na peg perego GT3. V trojkombinaci je i autosedacka která je opravdu kvalitní a bezpečná. Dá se k ni dokoupit isofix nebo základna na pásy. Připoutáni je pak snadnější. Hluboká korba je velká a prostorna. Malá se nám narodila v létě a zimu jsme ještě odjezdili v korbě s fusakem bez problémů. A to nebyla žádné tintitko. Sportak taky jeden z největších. Vozim v něm ještě teď 19m 87cm a 13 kg a stále má kolem sebe hodně místa. Jedinou nevýhodou kočárku je váha a skladnost. 13 kg a po složení ma 100cm. Ale narvali jsme ho i do kufru seat leon. A na to, ze je to trojkolka, tak je opravdu stabilní. Máme ho z druhé ruky, odvozila jsem své první a od léta bude vozit i naše druhé a stále je jako nový, nerozvrzany, nevybledly. Opravdu kvalitní kočár :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
5.2.16 17:13

@Kamča09 Souhlasím, já ho kupovalo po 1 dítku, odvozila svoje 2 a teď ho má kamarádka a stále mu nic není. A to ty moje 2 tam jezdily i dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2638
5.2.16 19:59

@j.a.n.i1 my budeme mít zatezovy test se skejtikem. :) a věřím že to kočár zvládne bez problémů. Je to pan kočár. Jiný uz bych nechtěla. A věřím, ze po nás ještě určitě poslouží. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1236
5.2.16 21:28

@Ivulka88 sportovní sedačka je jen po směru jízdy, takže na dítko nevidíš, jen přes slídu na stříšce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
21.2.16 22:17

@Ivulka88 ahoj, neni je jen po smeu jizdy…ja uz bych treba jiny nez Cam cortina nechtela… uzasny a skvely kocarek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí