Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, já jsem kupovala přes internet z Taka -www.kocarky-tako.cz/kocarky/kocarky-captiva/captiva-turbo-dream/kocarky-captiva-turbo-dream-c1-730.html
@Sandra752 Naživo ho neznám, ale podle obrázku se bojím, že bude nestabilní, u tříkolky je potřeba aby to přední kolečko bylo dost vepředu, což tady není.
Jinak těžko radit, záleží co od kočáru očekáváš, kam s ním budeš jezdit, jaké MHD, do jakého auta skládat a kolik na něj máš peněz.
mne osobne se nelibi trojkolky, ja potrebuju neco stabilniho do terenu s velkyma kolama, co projede snihem bez problemu. mimi se narodi koncem srpna, tak chci vetsi korbicku, aby bylo dost mista na fusak a tak…
zelezi kde bydlis - jestli budes jezdit jen po meste a v obchodaku a zadnou MHD, tak dobry.
vypada pekne, ten kocarek zakladatelky, ovsem do terenu nevim nevim.do terenu by mel mit vetsi kola, a radeji vsechna stejna..
Nejlepsi je si trochu osobne povozit mimca kamaradek
Clovek vi se kterou kamoskou je na stejne vlne a podobne konstituce ![]()
Ja nedam dopustit na Jane slalom.
Duvody:
Podivat se na kompletni jejich kolekci je mozno v Praze u dovozce Handy
http://www.handypraha.cz/ , na strankach maji i seznam obchodu, kam dodavaji, po cele republice.
Preju stastnou ruku pri vyberu ![]()
zalezi jake mas pozadavky…ale vyjmenuju ti veci co me pak trapily u kocaru hodne. kola - uz bych brala jedine a jenom nafukovaci…s plastakama jen do obchodaku jinak hrozny!, výska madla..jsem vysoka 180cm a maloktery kocar mel madlo tak vysoko abych se nehrbila a nebolely me nasledne zada, brzda dole musi byt tak aby pri chuzi do ni clovek nekopal..je to neprijemny, kosik na veci tak aby do nej slo neco dat, idealni je moznos nasadit korbicku proti smeru jizdy, a nemene dulezity je ze v levnejsich trojkombinacich byva zbytecna autosedacka..vetsinou nema nejdulezitejsi atesty takze bych dite s takovou do auta nedala . jo a vaha kocarku je taky dulezita…do kopcu je to opravdu znat co tlacis! toto asi tak v kostce vse..mozna bych jeste v hluboky korbe ocenila polohovani..ale to uz je detail.
máme Dorjan a spokojenost,za ty peníze v pohodě muzika,sice těžší,ale do terénu bezva http://dorjan.cz/…oss-Country/ ![]()
@kotaska91 ahoj,mohla bych se zeptat, jaké máš zkušenosti s captivou? taky se mi líbil v obchodě, na netu psali, že se jim v zimě lepil na přední kolečka sníh, tak nevím…ale vzhledově i cenově se mi právě dost líbil…
díky předem, S. ![]()
@silwuschka Já jsem spokojená, sníh se lepil na kolečka, ale to mylím, že dělá u každého kočárku, dá se lehce složit, má i polohovatelnou korbičku, teď mám daný sporťák a je taky super, jde až do úplného lehu. Sice je trošku těžší, ale zvykla jsem si. ![]()
Ahoj, máme Roan Marita, ideální na vesnici, do terénu (nafukovací kola, perfekt pérování, krásně houpe)+ opravdu největší korbička co vím + super ceny (7500,– přez internet vč. sporťáku)A nabízí mraky variant
![]()
Coletto giovanni… jeste jsem na nem nenasla nic co by mi vylozene vadilo
Ahoj maminky můžete mi někdo poradit jestli je na kočárku jane slalom otočná sportovní sedačko po a proti směru jízdy? Děkuji ![]()
Ahojda holky

Potřebovala bych poradit s výběrem kočárku(kombinovaný).
Zatím jsme koukali na tento: http://tipstore.cz/?…
Dotaz zní: Jaký kočárek byste mi poradili,a kde jste kupovali? Nevím si rady…