Dobrý tip na kombinovaný kočárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Sandra752
23.4.12 16:12

Dobrý TIP na kočárek ?!

Ahojda holky :mavam:
Potřebovala bych poradit s výběrem kočárku(kombinovaný).
Zatím jsme koukali na tento: http://tipstore.cz/?…
Dotaz zní: Jaký kočárek byste mi poradili,a kde jste kupovali? Nevím si rady… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11733
23.4.12 16:19

Ahoj, já jsem kupovala přes internet z Taka -www.kocarky-tako.cz/kocarky/kocarky-captiva/captiva-turbo-dream/kocarky-captiva-turbo-dream-c1-730.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101427
23.4.12 16:29

@Sandra752 Naživo ho neznám, ale podle obrázku se bojím, že bude nestabilní, u tříkolky je potřeba aby to přední kolečko bylo dost vepředu, což tady není.
Jinak těžko radit, záleží co od kočáru očekáváš, kam s ním budeš jezdit, jaké MHD, do jakého auta skládat a kolik na něj máš peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
23.4.12 16:29

www.bebecar.cz opravdu kvalitní kočárky a jinak vydeko, tako..

• Citovat
  • Upravit
4151
23.4.12 16:34

mne osobne se nelibi trojkolky, ja potrebuju neco stabilniho do terenu s velkyma kolama, co projede snihem bez problemu. mimi se narodi koncem srpna, tak chci vetsi korbicku, aby bylo dost mista na fusak a tak…
zelezi kde bydlis - jestli budes jezdit jen po meste a v obchodaku a zadnou MHD, tak dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
23.4.12 16:36

vypada pekne, ten kocarek zakladatelky, ovsem do terenu nevim nevim.do terenu by mel mit vetsi kola, a radeji vsechna stejna..

• Citovat
  • Upravit
4724
23.4.12 16:44

Nejlepsi je si trochu osobne povozit mimca kamaradek :) Clovek vi se kterou kamoskou je na stejne vlne a podobne konstituce ;)
Ja nedam dopustit na Jane slalom.
Duvody:

• lehoucky (jeden z nejlehcich na trhu, clovek se ho neco nataha), vyborne skladny (i do maleho kufru auta )
  • snadno lehce ovladatelny (kdyz clovek jednou rukou drzi tezke dvere a druhou do nich manipuluje a vjizdi, neni to nekdy uplne sranda a ne vsude maji dvere na fotobunku)
  • velka korbicka (ne neco pres 60cm na dylku.. neni idelani ctyrmesicni ditko davat do sportaku, je to jeste brzo, kor kdyz by to vychazelo v zime v mrazech)
  • vetsi kolecka (kocici hlavy, dlazba apod. a mala kolecka, to je fakt des – mimco se strasne trepe a kolikrat pak i vzbudi a je po nakupech)
  • autosedacka vajicko nasaditelne na podvozek (celkem se jinak treba v nakupaku pronese), navic jejich Strata dobre vysla i v testech
  • brzdicka (pro ty kdo jezdi treba na bruslich, ale i v kopcovatych mestech super vec)
  • je to trikolka, coz ne kazdemu vyhovuje, ale je to jen otazka trochy cviku pri najizdeni na obrubniky apod. a hlavne diky tomu je tak lehce ovladatelny, doslova dvema prsty ( Jane ma i jine podvozky se stejnym prislusenstvim - korba, autosedacka)

Podivat se na kompletni jejich kolekci je mozno v Praze u dovozce Handy
http://www.handypraha.cz/ , na strankach maji i seznam obchodu, kam dodavaji, po cele republice.

Preju stastnou ruku pri vyberu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
23.4.12 16:48

zalezi jake mas pozadavky…ale vyjmenuju ti veci co me pak trapily u kocaru hodne. kola - uz bych brala jedine a jenom nafukovaci…s plastakama jen do obchodaku jinak hrozny!, výska madla..jsem vysoka 180cm a maloktery kocar mel madlo tak vysoko abych se nehrbila a nebolely me nasledne zada, brzda dole musi byt tak aby pri chuzi do ni clovek nekopal..je to neprijemny, kosik na veci tak aby do nej slo neco dat, idealni je moznos nasadit korbicku proti smeru jizdy, a nemene dulezity je ze v levnejsich trojkombinacich byva zbytecna autosedacka..vetsinou nema nejdulezitejsi atesty takze bych dite s takovou do auta nedala . jo a vaha kocarku je taky dulezita…do kopcu je to opravdu znat co tlacis! toto asi tak v kostce vse..mozna bych jeste v hluboky korbe ocenila polohovani..ale to uz je detail.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
23.4.12 19:30

máme Dorjan a spokojenost,za ty peníze v pohodě muzika,sice těžší,ale do terénu bezva http://dorjan.cz/…oss-Country/ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4406
12.7.12 05:54

@kotaska91 ahoj,mohla bych se zeptat, jaké máš zkušenosti s captivou? taky se mi líbil v obchodě, na netu psali, že se jim v zimě lepil na přední kolečka sníh, tak nevím…ale vzhledově i cenově se mi právě dost líbil…
díky předem, S. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
12.7.12 09:12

@silwuschka Já jsem spokojená, sníh se lepil na kolečka, ale to mylím, že dělá u každého kočárku, dá se lehce složit, má i polohovatelnou korbičku, teď mám daný sporťák a je taky super, jde až do úplného lehu. Sice je trošku těžší, ale zvykla jsem si. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4406
12.7.12 11:16

@kotaska91 jé,tak moc díky za info :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
13.7.12 20:58

Ahoj, máme Roan Marita, ideální na vesnici, do terénu (nafukovací kola, perfekt pérování, krásně houpe)+ opravdu největší korbička co vím + super ceny (7500,– přez internet vč. sporťáku)A nabízí mraky variant :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
15.7.12 21:51

Coletto giovanni… jeste jsem na nem nenasla nic co by mi vylozene vadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
5.2.16 16:12

Ahoj maminky můžete mi někdo poradit jestli je na kočárku jane slalom otočná sportovní sedačko po a proti směru jízdy? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí