Dodělání školy na MD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Opravdu ošklivé od Vás každej neni dokonalej jako Vy co máte zajete koleje a řidite se proste nejdřív tamto pak tamto…A nikdo neřekl rodino a školo starejtese to ste si asi vymysleli ve svém dokonalem životě soihry…A pokud nečtete ptala sem se na to kdo to tak měl a ne lidí co nemjai nic jineho na práci než pomlouvat ostatní a chválit si svu jdokonalej život hold asi Vás nepotkala žadna nemoc nebo problemy je to videt
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RencaN píše:
Antikoncepci neužívám protože nemužu mám z ní trombozu..
Jak jinak…Ale prášky nejsou jediný způsob antikoncepce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RencaN Milá zlatá, o tom, jaké problémy koho z nás potkaly nemáš ani ponětí. Tebe potkalo jen to, že máš dítě na škole - nejsi ani první ani poslední. Přestaň fňukat, jak jsou na tebe ostatní oškliví, jak nemůžeš na praxi a nemáš hlídání - to holt nikoho nedojme. Určitě to všechno zvládneš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
NBo podle toho co tu píete tak máte anprosto perfektní život a každej druhej je špatnej protože to nemá jako Vy ostatní..já se poze ptala osobo ktere to tak meli pokud meli a chtela poradit jak na tom byly a ne že tady nějaké ženský začnou vykládat o tom jak sem blbé na to se nidko neptal
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RencaN hlavne klid!! faktem je, ze antikoncepce nerovná se prášky. je tolik jinych druhu…to jen na okraj.
pokud si tu skolu chces dodělat, tak proste musíš najit způsob. pokud nenajdes, skolu nedoděláš, to je jednoducha rovnice. tady ti nikdo neporadi.
ja si dodělávám VS, deti mam dve, hlidani velmi velmi sporadicke, ale dala jsem se na vojnu, tk bojuju. neptam se na diskuzích, zda to někdo zvladl a jak, jelikož každý ma naprosto jiné podmínky…
a to nemluvim ani o mem zdravotnim stavu a dalších problemech, co me pravdepodobne cekaji…
musíš holt zabojovat. jo a pokud nechces byt v brzké době opět těhotná, zajdi si na gyndu pro nehormonalni telisko, pripadne kondomy stoji par kaček ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RencaN píše:
Antikoncepci neužívám protože nemužu mám z ní trombozu..
Ty vole, tak to ses na svou antikoncepci úplně vykašlala???
To bych už měla aspoň deset dětí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Opozdena prihlaska
Ahoj, nevite jestli je mozne se do skoly na dalkove studium prihlasit az ted kdyz uz je po prijimacim rizeni? Kdyby nahodou meli volne misto nebo se na zacatku skolniho roku nějaké uvolnilo, myslite ze by me mohli prijmout nebo je to zbytecne se tam optat a mam smulu ,musim si pockat na dalsi prijimacky? (Zitra tam chci zavolat ale zajimalo by me jestli nekdo nevi zda je to mozne)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka2014 záleží jaká škola. Některé VŠ berou studenty až do září, u středních škol záleží jakou mají kapacitu, po domluvě by to ale jít mohlo. Ale odpoví Ti konkrétní škola.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janickaIII díky za odpověď, je to stredni skola, tak uvidim, snad to vyjde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit