Dodělání školy na MD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dodělání školy na MD
Ahoj.Chci se zeptat zdas tím máte některá zkušenosti a rady. Otěhotněla sem na začátku třetího ročníku a ted chci nastoupit na dodělání toho třetího ročníku. Moje škola neumožnuje dálkové studium pouze individuální a to ještě možná a pouze teorii na praxi bduu muset chdoit celý týdena víkendy tak to Naše škola má..Školu mám od domova 30 km. Zatím si nedovedu představit jak to bduu zvládat..Obě babičky chodí do práce a otec dítěte taky..Tak se chci zepotat zda to taky někdo tak měl a jak ste tto vše řešili. Mojí dcer bude rok a 4 měsíce až nastoupim na školu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Moc možností nemáš. Budeš muset být s dcerou, dokud nebude moci nastoupit do školky a své vzdělání řešit až v druhé řadě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doufej, že když ne škola, tak třeba vyučující vyjdou vstříc. nějak. Musí ale vidět tvůj zájem.
Já studovala dálkově, přístup školy, přednášejících úžasný, nadstandardní… ale s batoletem a předčasně narozeným jsem ty závěrečky pak už nedala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mě napadlo, že bych mohla jakože nastoupiot ale pak bych to znova ukončila měla bych tak další dva roky na to abych znova nastoupila a to by bylá malá už ve školce..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@surikataXY píše:
@RencaN poptej se na moznost individuálního studia
Individuál mi dají možná ale i tak se to nevztahuje na tejdení praxi která je celý týden a i vikendy školu tu bych zvladala ale ta praxe celo dení já nemám proste hlídání
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RencaN píše:
Individuál mi dají možná ale i tak se to nevztahuje na tejdení praxi která je celý týden a i vikendy školu tu bych zvladala ale ta praxe celo dení já nemám proste hlídání
Ráda bych věděla, co bys vlastně chtěla slyšet za rady. Pořídit si dítě na škole není žádný med, být mámou je permanentní starost, nejen vožení uzlíčku, kterému stačí láska. Nemůžeš čekat, že pro tebe přestanou platit podmínky studia jen proto, že jsi máma. Buď se vám doma nebo v širší rodině podaří zajistit hlídání tak, abys je mohla splnit, nebo je prostě budeš muset splnit v době, kdy to možné bude, případně si najít jiný způsob doplnění vzdělání. Každopádně hledání způsobů, jak to udělat, je teď na vás, nečekej žádné bůhvíjaké ohledy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. jo holt přístup - JÁ jsem teď máma, JÁ mám malé dítě…pomozte, kdo můžete, odpusťte co nejvíce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neřikám že má škola dělat buh ví jaké procesy to ne Pravidla jsou dana a s tím se nic delat nedá,..jen sem chtela slyšet třeba zda to některá měla tak a jak to zvládala. Samozdřejmě že každá to měla troch ujinak nekterá to hlidani mela nekterá si pronajala chuvu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RencaN no, predevsim jsem se snazila, abych ve skole, kam musim chodit denne, neotehotnela. Neco jineho je VS.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady se asi pozitivního ohlasu nedočkám. Je docela smutné, že hodnotíte lidi aniž by jste je znali…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RencaN nikdo tě nehodnotí. Prostě jsi zkomplikovala život sobě i dítěti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vermion píše:
@hanka.br. jo holt přístup - JÁ jsem teď máma, JÁ mám malé dítě…pomozte, kdo můžete, odpusťte co nejvíce
přesně tak, první mají dostudovat apak si pořídit dítě. Ne si pořídit dítě a školo, rodino starejte se, já su ted matka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spolužačka si pro malého najala chůvu a nemohla si ji vynachválit. Ale teda je to otázka i financí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit