Dogtrekking - chodíte?

16775
13.7.17 14:04

Dogtrekking - chodite?

Ahoj,
je tu nekdo, kdo chodi dogtrekking? Zajimaly by me vase zkusenosti, kdy jste zacinali, v kolika mesicich, meli jste specialni postroj a jaky vam vyhovoval? Mam 8 mesicni stendo bigla a za 2 mesice se blizko nas kona dogtrekking, ale je zarazeny do Mistrovstvi CR, takze nic pro nas, ale uvazuji o tom do budoucna. Klidne piste vase zazitky, diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
702
13.7.17 16:35

@misi11 koukni na FB, tak je skupina Dogtrekking Czech Republic, tam se dozvíš úplně vše :-) a taky na jejich stránkách http://www.dogtrekking.info/.
Jinak my sme párkrát byly s čubou, ale chodíme spíš samy na dogtrekové trasy (tj od 30km výš), protože ty treky sou propozice vyhlášené dost dopředu a já nikdy nevím jestli budeme mít volno a pak když už to vím, tak většinou už je obsazeno :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
13.7.17 20:02
@B.O.K. Team píše:
@misi11 koukni na FB, tak je skupina Dogtrekking Czech Republic, tam se dozvíš úplně vše :-) a taky na jejich stránkách http://www.dogtrekking.info/.
Jinak my sme párkrát byly s čubou, ale chodíme spíš samy na dogtrekové trasy (tj od 30km výš), protože ty treky sou propozice vyhlášené dost dopředu a já nikdy nevím jestli budeme mít volno a pak když už to vím, tak většinou už je obsazeno :-(

Diky za tip, to musim omrknout. A v kolika mesicich jste zacinali? A s postrojem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14612
13.7.17 20:09

Já chodívala, teď mám psy, co k tomu moc nejsou a taky času už tolik není. Dostala jsem se k tomu teda až s dospělým psem, ze začátku jsme měli jen provizorní výbavu - obyčejné popruhové postroje, místo sedáku pro mě ledvinka kolem pasu :D Akorát vodítka jsme už měli s amortizérem, pes běhával u kola. Ale s dobrým postrojem a sedákem to bylo úplně o něčem jiném jak pro psa, tak pro mě, teprv jsem poznala, jak ten psí tah jde dobře využít :) Používáme pro psy postroje Short od Zero DC a mně nejvíc vyhovuje horolezecký sedák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
13.7.17 20:17

http://psikralovstvi.cz/…e-non-stop2/ me zaujalo tohle, i se sedakem, je to ok? :oops: :think:
Zatim pesan taha, takze casem, ted mu je 8 mesicu..
A zkousely jste zavody? Jak to tam probiha :think: kdyz ctu komentare jak ladi formu atd 8o tak by jsme byli za jelita :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14612
13.7.17 20:57

Jo tak Non - stop je určitě super, pokud do toho ty prachy chceš dát ;) Já jsem byla jen na jedné menší DT akci, šla jsem 25 km, tam se forma moc ladit ani nemusí :mrgreen: Za jelita určitě nebudete, je hodně lidí, co to chodí na pohodu, ne na umístění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
13.7.17 21:01

Prej 25 km se nemusi ladit forma 8o :mrgreen: :lol:
V zari je tam od 90 km 8o po detskou 6km, tam se bojim i pocist jestli pro deti nebo stenata :oops: :mrgreen: to chodime denne, ale dalsi je 20 km a to se mi zda na klouby zatim moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14612
13.7.17 21:07

No hele rozhodně nepřetěžovat, nevím, jak jsou na tom bíglové s klouby obecně, ale tak do roka bych to dělala jen tak rekreačně, ono mu to neuteče. Známá si bohužel čubinu takto předčasně poslala do důchodu, ještě než pořádně začala :( Jinak slabším článkem bývá většinou člověk, psi i tu stovku dávají v pohodě bez velkýho ladění :mrgreen: Ty dětské, kočárkové trasy, to bývá hlavně pro mladé psy a začátečníky, nebo naopak pro penzisty, rekonvalescenty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
13.7.17 21:12

Kocarkove trasy :mrgreen: :mrgreen: j, to bude neco pro nas, ale asi fakt radsi casem :mrgreen: :mrgreen: u nas su brzda ja :roll: klasika :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
14.7.17 09:12

Ještě opravdu brzo :) Chodila bych tak normálně, přidávat, přidávat a dogtreky tak až od 1,5 roku klidně i déle, ať mu neodrovnáte klouby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
14.7.17 10:11

Ja kdyz tak pocitam, tak denne nachodime tak tech 6 km urcite, ale jdeme vychazkovym tempem, spis rovinka :think: v zari by mel 10 mesicu, tak pockame 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný