Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
je tu nekdo, kdo chodi dogtrekking? Zajimaly by me vase zkusenosti, kdy jste zacinali, v kolika mesicich, meli jste specialni postroj a jaky vam vyhovoval? Mam 8 mesicni stendo bigla a za 2 mesice se blizko nas kona dogtrekking, ale je zarazeny do Mistrovstvi CR, takze nic pro nas, ale uvazuji o tom do budoucna. Klidne piste vase zazitky, diky ![]()
@misi11 koukni na FB, tak je skupina Dogtrekking Czech Republic, tam se dozvíš úplně vše
a taky na jejich stránkách http://www.dogtrekking.info/.
Jinak my sme párkrát byly s čubou, ale chodíme spíš samy na dogtrekové trasy (tj od 30km výš), protože ty treky sou propozice vyhlášené dost dopředu a já nikdy nevím jestli budeme mít volno a pak když už to vím, tak většinou už je obsazeno ![]()
@B.O.K. Team píše:
@misi11 koukni na FB, tak je skupina Dogtrekking Czech Republic, tam se dozvíš úplně všea taky na jejich stránkách http://www.dogtrekking.info/.
Jinak my sme párkrát byly s čubou, ale chodíme spíš samy na dogtrekové trasy (tj od 30km výš), protože ty treky sou propozice vyhlášené dost dopředu a já nikdy nevím jestli budeme mít volno a pak když už to vím, tak většinou už je obsazeno
Diky za tip, to musim omrknout. A v kolika mesicich jste zacinali? A s postrojem? ![]()
Já chodívala, teď mám psy, co k tomu moc nejsou a taky času už tolik není. Dostala jsem se k tomu teda až s dospělým psem, ze začátku jsme měli jen provizorní výbavu - obyčejné popruhové postroje, místo sedáku pro mě ledvinka kolem pasu
Akorát vodítka jsme už měli s amortizérem, pes běhával u kola. Ale s dobrým postrojem a sedákem to bylo úplně o něčem jiném jak pro psa, tak pro mě, teprv jsem poznala, jak ten psí tah jde dobře využít
Používáme pro psy postroje Short od Zero DC a mně nejvíc vyhovuje horolezecký sedák.
http://psikralovstvi.cz/…e-non-stop2/ me zaujalo tohle, i se sedakem, je to ok?
![]()
Zatim pesan taha, takze casem, ted mu je 8 mesicu..
A zkousely jste zavody? Jak to tam probiha
kdyz ctu komentare jak ladi formu atd
tak by jsme byli za jelita ![]()
Jo tak Non - stop je určitě super, pokud do toho ty prachy chceš dát
Já jsem byla jen na jedné menší DT akci, šla jsem 25 km, tam se forma moc ladit ani nemusí
Za jelita určitě nebudete, je hodně lidí, co to chodí na pohodu, ne na umístění ![]()
Prej 25 km se nemusi ladit forma
![]()
V zari je tam od 90 km
po detskou 6km, tam se bojim i pocist jestli pro deti nebo stenata
to chodime denne, ale dalsi je 20 km a to se mi zda na klouby zatim moc ![]()
No hele rozhodně nepřetěžovat, nevím, jak jsou na tom bíglové s klouby obecně, ale tak do roka bych to dělala jen tak rekreačně, ono mu to neuteče. Známá si bohužel čubinu takto předčasně poslala do důchodu, ještě než pořádně začala
Jinak slabším článkem bývá většinou člověk, psi i tu stovku dávají v pohodě bez velkýho ladění
Ty dětské, kočárkové trasy, to bývá hlavně pro mladé psy a začátečníky, nebo naopak pro penzisty, rekonvalescenty…
Kocarkove trasy
j, to bude neco pro nas, ale asi fakt radsi casem
u nas su brzda ja
klasika ![]()
Ještě opravdu brzo
Chodila bych tak normálně, přidávat, přidávat a dogtreky tak až od 1,5 roku klidně i déle, ať mu neodrovnáte klouby.
Ja kdyz tak pocitam, tak denne nachodime tak tech 6 km urcite, ale jdeme vychazkovym tempem, spis rovinka
v zari by mel 10 mesicu, tak pockame ![]()