Dojíždění Praha - Pardubice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.8.24 20:47

Dojíždění praha pardubice

Ahoj, chtěla bych zeptat kdo dojíždí vlakem denně trasu Pardubice Praha? Jaké máte zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
97
30.8.24 21:14

Ahoj, dojíždím třikrát týdně. Abych byla o půl deváté v práci. Teď je to něco přes rok. Myslela jsem, že to bude kratší, ale krom hodiny ve vlaku je to ještě cesta na nádraží, čekání na vlak a cesta z nádraží do práce. Docela se to protáhne, nemluvě o zpoždění vlaků. Některé dny jsou v pohodě, za poslední rok jsem přečetla knížek, jak za několik let před tím :D Ale většinou už doma nic moc neudělám, přijedu před sedmou, večeře, někdy nákup, trochu relax a po desáté už to zas směřuji do sprchy a do postele. Musím říct, že s dětmi si to moc neumím představit. Pro mě to bylo dočasné řešení do mateřské po odstěhování z Prahy zpět do Pardubic. Jen to otěhotnění trvalo déle než jsem plánovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.24 21:21

@Miney12 no zajímá mě to zpoždění vlaků. Jak je to s tím v průměru? Docela se toho děsím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.24 21:22

@Miney12 V kolik hodin vstáváš a v kolik hodin vyjíždíš?

• Citovat
  • Upravit
97
30.8.24 21:34

Vstávám v šest, jezdím většinou vlakem v 7:12 (stíhala bych i ten v 7,ale jezdím na nádraží busem a to nevychází). Zpoždění je fakt různé. Je období, kdy to několik týdnů jede všechno na čas a pak člověk zůstane dvě hodiny na nádraží nebo na trati. Takových těch plus 10 minut je třeba jednou týdně. Ale fakt je období i bez toho. Hrozně těžko se mi to průměruje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
30.8.24 21:39

Záleží i jak potřebuješ spát (já se třeba snažím o alespoň 7 hodin spánku), někdo si třeba domluví, že může pracovat z vlaku a už se mu to počítá do pracovní doby (to u nás neprošlo), případně třeba jestli opravdu musíš každý den nebo bys mohla jednou, dvakrát týdně mít home office (a dohnat pak resty doma).
Ale třeba pořád zvládám čas od času nějakou akci v Praze po práci (snažím se nejdyl v 11 jet z Prahy), případně mám pár možností, u koho kdyztak přespat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný