Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všichni! Doktor mi dnes ve 13. týdnu řekl, že si myslí, že je to kluk. Ale já i přes to mám pocit, že je to holka. Hodně jsem četla, že v brzkých týdnech je to celkem nerozeznatelné. Dokáže někdo třeba porovnat se svým ultrazvukem? Popř. Trefil se doktor vám?
Nejde tam vidět pohlavní hrbolek takže to z těch fotek nikdo nepozná. Já mám tři děti a vždycky jsem si myslela že vím co čekám a vždy to bylo to druhý.
@Babymama6699 píše:
Ahoj všichni! Doktor mi dnes ve 13. týdnu řekl, že si myslí, že je to kluk. Ale já i přes to mám pocit, že je to holka. Hodně jsem četla, že v brzkých týdnech je to celkem nerozeznatelné. Dokáže někdo třeba porovnat se svým ultrazvukem? Popř. Trefil se doktor vám?
Kašli na názor doktora. Pocit je lepší. Pocit ví vše. Určitě je to holka začni nakupovat. ![]()
A jo, u mě se dr trefil hned ve 13tt. ![]()
A není to spíše tím, že podvědomě si přeješ víc holčičku?
ono psychika a taková ta jakože sugesce udělá hodně. jinak z těchto snímků to není poznat ![]()
@kulíšek_s_bambulí to možná taky, ale vsechno mi sedelo na holcicku. Chute, poloha bricha atd, vim, ze je to blbost a doktor ví dobře. Spis me zajimalo, jestli se nekomu nespletli také
@Babymama6699 píše:
@kulíšek_s_bambulí to možná taky, ale vsechno mi sedelo na holcicku. Chute, poloha bricha atd, vim, ze je to blbost a doktor ví dobře. Spis me zajimalo, jestli se nekomu nespletli také
Ve 13tt se pletou docela často, resp. můj doktor to říká tak na 60%. Takže možnost, že to bude holka, stále je. Jsou tu i k dohledání diskuse, jak někdo pořídil výbavu dle utz ve 13tt a pak se divil.
@Babymama6699 píše:
Hele je přeci jasný, že doktor, který X let studoval, denně udělá několik UTZ, tak se spletl a tvoje pocity jsou větší jistota.
@lleennttiillkkaa ahooj! Ptala jsem se pouze na zkušenosti:) sám doktor řekl že to není jisté. Je to moje první dítě, takže se ráda zeptám na zkušenosti. Nezpochybňuji svého doktora ani nic podobného. Jestli vás muj dotaz nějak pohoršil, tak se velice omlouvám:)
@Babymama6699 píše:
@lleennttiillkkaa ahooj! Ptala jsem se pouze na zkušenosti:) sám doktor řekl že to není jisté. Je to moje první dítě, takže se ráda zeptám na zkušenosti. Nezpochybňuji svého doktora ani nic podobného. Jestli vás muj dotaz nějak pohoršil, tak se velice omlouvám:)
Nijak mě to nepohoršilo, spíš pobavilo. Jedinou jistotu máš stejně až s narozením. Mimochodem kluci jsou taky fajn a možná lepší, jak leckterá holka
@lleennttiillkkaa jak už jsem řekla, překvapilo mě pouze odhadování pohlaví takto brzo. Jde mi hlavně o zdraví jako každé budoucí i stávající mamince:)
@Babymama6699 ve 13.tt mi potvrdil kluka a byl to kluk. U holčičky to v té době prý nemusí být ještě poznat, u kluka to jde lépe vidět
Mě řekli 2× kluka ve 13tt a byli to kluci, u holky neřekli nic, protože si nebyli jisti a když si nejsou jisti, radši nic neříkají. Když řeknou kluka, tak se spletou málokdy, ten hrbolek mu víc trci.
@Babymama6699 U mě se spletli, ve 12tt doktor řekl asi kluk, v 16tt už holčička
Takze šance je
I když už je to 9let, možná je ultrazvuk zase o něco lepší.. Na modrém konovi to jedna uživatelka pozná podle tvaru hlavičky a obličeje, zajímáve ze, všem co jsme ji tam poslaly i třeba starou fotku ultrazvuk, tak se trefila ![]()