Možné nechtěné těhotenství

3
10.2.23 14:46

Možné mechtěné těhotenství

Dobrý den, včera jsem měla dvakrát sex s prezervativem. Před druhým sexem jsme samozřejmě použili nový kondom. Nicméně se nám ho nepodařilo nasadit správnou stranou. Následně jsme ho otočili a pokračovali. Až potom jsme si uvědomili, jestli se sperma z předchozího sexu nemohlo uchytit na kondomu, který jsme následně otočili. Mám strach abych neotěhotněla. Druhý sex byl asi hodinu po tom prvním a mezitím byl přítel i na záchodě.
Je možnost a riziko z tohoto otěhotnět?
Děkuji moc za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.2.23 15:05

Tak pokud byla mezi tim hodina, to uz snad na sobe zadne zbytky nemel, snad se mezitim utrel, ne? I kdyby ne, hodinu by ty spermie na vzduchu neprezily. A pokud byl mezitim na wc tak bych se nebala vubec.

• Citovat
  • Upravit
35755
10.2.23 15:12
@Eva939 píše:
Dobrý den, včera jsem měla dvakrát sex s prezervativem. Před druhým sexem jsme samozřejmě použili nový kondom. Nicméně se nám ho nepodařilo nasadit správnou stranou. Následně jsme ho otočili a pokračovali. Až potom jsme si uvědomili, jestli se sperma z předchozího sexu nemohlo uchytit na kondomu, který jsme následně otočili. Mám strach abych neotěhotněla. Druhý sex byl asi hodinu po tom prvním a mezitím byl přítel i na záchodě.
Je možnost a riziko z tohoto otěhotnět?
Děkuji moc za odpověď.

Z předchozího sexu ne, ale mohl tam být preejakulát. Jestli dítě opravdu nechcete tak by si pro jistotu zašla pro pilulku po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.2.23 16:17

@JancaS84 tím myslíte například postinor či navelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35755
10.2.23 17:23
@Eva939 píše:
@JancaS84 tím myslíte například postinor či navelu.

Ano. V jaké fázi cyklu jsi? Jestli pár dní před menstruaci tak bych to asi riskla. Jestli na začátku nebo uprostřed, tak bych ten postinor zvážila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.2.23 18:06

@JancaS84 no pár dní před menstruací. Proč by si to asi jinak zvážila. Já nevím jak závažná ta situace nyní je. Jaká je pravděpodobnost třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
10.2.23 23:36

Jestliže byl přítel po první souloži močit, nic mu v močové trubici nemohlo zůstat, a tedy se nic nemohlo dostat ani na kondom při jeho oblékání před druhým číslem. Před menstruací je nebezpečí otěhotnění malé i bez kondomu a některé páry to využívají. Pokud bys užila „pilulku po“, mohlo by to narušit celý menstruační cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí