Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte ženy, mám takový dotaz…jsem 19 TT a poslední cca 2 týdny pozoruju celkem výrazný úbytek koncentrace, hůř mi to myslí, blbě se vyjadřuju…jak kdybych měla v hlavě mlhu…mám co se zapojení mozku týče celkem náročnou profesi a začíná mě to trochu štvát
máte to některá taky tak? Je to normální…anebo blbnu jenom já? ![]()
Měla jsem to tak. Těhotná jsem dodělávala doplnění vzdělání, fakt jsem byla zvyklá se učit, bylo to rok po promoci..ty jo a vůbec mi to nešlo. Učit se na zkoušky.
Jo, taky jsem to měla i problémy s koordinací. Věčně jsem do něčeho vrážela, často zapomínala a nedokázala se soustředit. Vyjadřovala jsem se jako pako. Prý je to hormonální, každopádně to po porodu zmizelo ![]()
Jj v těhotenství mlha, pak vykojeny mozek a nakonec mluvíš jak pětiletý dítě a zpíváš si celej den kočka leze dírou.
![]()
Já měla v období ms problem s koordinaci a každou chvilku jsem se někde svihla - o stul, futra… padalo mi všechno z rukou
v těhotenství nějak nevim, ale na mateřské jsem dost vypatlana
@xxprincesscz nebo když jedes v autě sama a prohlasis Hele vláček… horsi když tam sedí třeba kolegové
![]()
@hospodki jo, onehda to bylo „hele, pejsek. A dela haf haf“. vezla jsem domu kamaradku, koukala na me, jak kdybych byla sjeta. ![]()
A to chodim 2 dny v tydnu do prace, kdyz si predstavim, jak bych vypadala bez toho…
Jo holka, máš překrvenou dělohu a odkrvenej mozek, neboj bude hůř. Teď máš jedinečnou možnost pochopit, jak se cítí chlap při erekci….. ![]()
Manžel se mi v době těhotenství hodně smál a kolikrát bavil kamarády tím, co jsem zase vymyslela nebo vyvedla. ![]()
Jsem skoro rok a půl po porodu a lepší to teda vůbec není… mám pocit, že právě naopak.
![]()
@hospodki píše:
@xxprincesscz nebo když jedes v autě sama a prohlasis Hele vláček… horsi když tam sedí třeba kolegové![]()
Nebo kdyz jdes sama nakoupit a mas tendenci pohupovat vozejk a ve fronte s nim popojizdis od sebe-k sobe ![]()
@Janadel píše:
Nebo kdyz jdes sama nakoupit a mas tendenci pohupovat vozejk a ve fronte s nim popojizdis od sebe-k sobe
To se mi nikdy nestavalo. To už se spis zeptám co budeme papat ![]()