Operace cysty v 9 tt a strach z potratu

116
9.2.23 18:10

Operace cysty v 9 tt a strach z potratu

Ahoj holky,
jdu se trochu vypsat a poradit, jestli nemáte podobnou zkušenost. Jsem podruhé těhotná a od začátku je to boj. Hned v 7tt jsem měla dvoje atb na zánět dutin. A hned potom mi začaly bolesti v podbříšku a v zádech. Minulý týden se to tak zhoršilo, že jsem jela na pohotovost, kde mě hned poslali na sál pod narkózu s diagnózoi torzo vaječníku. Ten rozmotali a museli odstranit cystu žlutého tělíska. Aby toho nebylo málo, tak jsem tam chytla zánět močáku, takže další atb. Po propuštění mi dali hořčík a utrogestan a prý ať čekám, jestli potratím.
Myslíte, že je šance, že tohle všechno mimčo zvládne? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15544
9.2.23 18:42

Je to 50:50. Nic víc ti nikdo neřekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
9.2.23 18:53
@Šmoulice píše:
Je to 50:50. Nic víc ti nikdo neřekne.

@Šmoulice Já vím, spíš jsem z toho už vyřízená a potřebovala jsem se trochu vypsat, možná i uklidnit. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15544
9.2.23 18:55
@Ina.kch píše:
@Šmoulice Já vím, spíš jsem z toho už vyřízená a potřebovala jsem se trochu vypsat, možná i uklidnit. :(

Nech tomu čas. :kytka: Nemůžeš to ovlivnit. ;)
Stresem si už vůbec nepomůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
9.2.23 19:09

Mela jsem to podobne (2× atb na zacatku tehu na zanet prudusek, v 9tt cysta na levem vajecniku 8×8cm). Pri nejakem spatnem pohybu se mi kvuli te cyste vajecnik pootocil, nebyla jsem schopna se ani nadechnot, natoz se pohnout. Skoncila jsem ve spitale, ale u nas neradi operuji tehotne, tak si me nechali na kapackach a pozorovani a kdyz to nebude uplne nezbytne nutne, nebudou operovat. Prisny klidovy rezim. Nakonec se vajecnik nejak vratil zpatky a cysta postupne zmizela a vsechno dopadlo dobre. Drzim palce, at je to u tebe i pres operaci taky v poradku a brzo se dockate mimca :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí