Doložení praxe

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4192
12.7.21 17:34

@nozu Jo, to máš vlastně pravdu. Ale zas lepší než nic.
Nejlepší by bylo dodat k tomu zápočtové listy nebo smlouvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6416
12.7.21 17:46
@DanielaD píše:
zajdi si na sociálku, tam by měli něco mít, nebo si tam zavolej. Třeba máš nějakou výplatní pásku, evidenční list. 20 roků není tak moc.Z netu: mzdové listy a další údaje potřebné pro důchodové pojištění min. 30 let - uchovávání

Evidenční listy mám. Kromě toho jsem si už kontrolovala s důchoďákem, že mi tam nic nechybí. Jenže na evidenčním listě není pozice na které jsem pracovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6416
12.7.21 17:51
@nozu píše:
No ale v tomto dokumentu máš uvedeného jen zaměstnavatele, ale už ne pozici nebo náplň práce, ne?. Jak se tím teda doloží praxe? Vždyť v té firmě může dělat cokoliv od ředitele po uklízečku…

Tam dokonce nemáš ani zaměstnavatele, teda aspoň na tom informativním, co mám od nich já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
12.7.21 19:46
@karkarka píše:
Stačí doložit čestným prohlášením. Nikdo nemá nárok vidět tvé předchozi smlouvy nebo výplatní pásky.

ja to vzdycky dokladala smlouvami, presne datum zacatku-konce, stejne tak rd/md. Vystridala jsem asi 6 zamestnani, vsude to bylo stejne. Mam praxi presne na den spocitanou.
Nemam s tim problem, chapu, proc by jim cestne prohlaseni nestacilo. To bych si par let pridala 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
12.7.21 19:46
@nozu píše:
No a u nás na úřadě se praxe dokládá životopisem a čestným prohlášením… Zrovna teď nabírám nového člověka a mám u sebe na kontrolu všechny nástupní papíry.

duvera je hezka vec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20857
12.7.21 19:49
@karkarka píše:
Stačí doložit čestným prohlášením. Nikdo nemá nárok vidět tvé předchozi smlouvy nebo výplatní pásky.

Takže každý neschopný úředník dělá za maximální mzdu/délku praxe? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat