Doma šitá taška/kabelka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Janli raději bych osobní zkušenost někoho, kdo šil. Pinterest jsem zkusila a nedopadlo to úplně ideálně.
- Citovat
- Upravit
Hlavně nejprve usit vybrany model z něčeho levného, nejlepe třeba platna, ať si to ozkousis a vychytas co a jak. Nestrihala a nesila bych hned ten softshell, pač je pravděpodobné, že tam budou nějaké mouchy, kvůli kterým to nebude pekne. Třeba to ani nebude tak moc vidět, ale bude tě to stvat, protože o tom budeš vědět, a pak ji nebudeš rada nosit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak dost návodu na jednoduché tašky/kabely je v různých takových těch knížkách o jednoduchém siti, stačí zajít do knihkupectví a prolistovat. Par jich mám a všude je několik tasek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mrkni na sijemekabelky. Pani ma skvele strihy i navody. Jeden batoh ma dokonce zadarmo po registraci mailu, ten myslim jen s fotonavodem, jine pak uz i s videonavody, placene teda. Pripadne loni delala na FB i ukazkovy minikurz zdarma pro zacatecniky na kabelku, treba bude i letos. Ale opravdu nauci a ma kolem toho skvelou komunitu a navic moc hezke kousky. Nauci praci s vyztuhami i dalsi kabelkovou galanterii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@starfish_at_night tam už jsem šila. Chtěla bych zkusit i víc. Resp. šila jsem ty, které se mi líbily.
- Citovat
- Upravit
Zpracovávám tak staré rifle podle YouTube. Videa jsou dostačující.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Billi píše:
Chtěla bych si zkusit ušít tašku / kabelku. Prostě zavazadlo na běžné nošení. Moje představa je, že budu šít ze softshellu, aby byla nepromokavá. Nahoře chci zip.
Máte někdo tip na střih nebo návod? Šila jste některá tašku ze softshellu? Na co si dát pozor?
pattydoo.de má několik střihů na kabelky i tašky i s videonávodem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ze softshellu byl zdarma návod na extra jednoduchou tašku od unua, ale nevím, jak to.bude dohledatelny po té jejich změně. Jinak já už si dělám střihy i sama, pokud už jsi šila něco s Bárou, jak jsem pochopila, tak základ máš. Vem nejakej strih, co máš, a předělej si ho k obrazu svému. Nebo jen změn velikost, přidej kapsu, dekoraci atp.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Billi píše:
@annlady máš nějaký ověřený pro softshell?
softshell jako materiál jsem nepochopila, měla jsem bundu, potila se v ní jako dveře od chlíva a nemám pražádnou potřebu z toho šít kabelky nebo tašky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@annlady mám několik softshellovych bund a nepotim se ani v jedné. Ale na tašku ji chci kvůli nepromokavosti a snadné údržbě.
- Citovat
- Upravit
@Midaku píše:
Ze softshellu byl zdarma návod na extra jednoduchou tašku od unua, ale nevím, jak to.bude dohledatelny po té jejich změně. Jinak já už si dělám střihy i sama, pokud už jsi šila něco s Bárou, jak jsem pochopila, tak základ máš. Vem nejakej strih, co máš, a předělej si ho k obrazu svému. Nebo jen změn velikost, přidej kapsu, dekoraci atp.
Mám několik různých střihů, ale hledám něco nového a jiného. Bára má hlavně bez zipu (i když jsem si ho tam vložila).
- Citovat
- Upravit
Chtěla bych si zkusit ušít tašku / kabelku. Prostě zavazadlo na běžné nošení. Moje představa je, že budu šít ze softshellu, aby byla nepromokavá. Nahoře chci zip.
Máte někdo tip na střih nebo návod? Šila jste některá tašku ze softshellu? Na co si dát pozor?