Domácí kinetický písek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Domácí kinetický písek
Holky prosím vás, nemáte někdo zkušenosti s domácím kinetickým pískem z mouky? Je to podobné tomu originálu? Příjde mi, že to musí mít konzistenci drobenky na buchtu a děsně lepit na ruce!
Předem moc děkuji za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mame doma ten normalni, je z toho teda bordel, ale je to fakt oblibena hracka (to se hodi, hlavne kdyz je maly nemocny a tak…). Uz jsem premyslela, jestli se to da vyrobit doma, napadl me normalni pisek smichat s masaznim olejem, ale zatim jsem to nezkousela. Z by to slo z mouky, to me nenapadlo, ale nevim, jestli budu mit odvahu to zkusit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme zkušenosti jen s tim domacím. Dělala jsem ho tušim z mouky a dětského oleje. Dcerka si vyhrala, měla ho plný pekáč. Byl z toho ale binec a mastný ruce a vše kolem. Ale nikam se nelepil, šel normálbě smést
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem právě našla návod z mouky, dětského nebo stolního oleje a škrobu. Tak jsem ho teda nakonec zkusila vyrobit a jako ten originál to asi nebude. Bordel je z toho všude, ale to i z normálního písku, ale dá se to v pohodě zamest. Asi bych to ale nevysávala, myslím, že by to zalepilo trubici
Na ruce je to příjemný, ale lepí se to, to je jediný co mi docela vadí, jinak je to dobrá zábava a za pár korun
.A je fakt, že bábovky jsou z toho teda krásné a moc pěkně to drží, dá se to stavět i na sebe a prckové si parádně vyhráli a přiznám se, že i já ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit