Domácí kinetický písek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
190
7.5.17 22:55

Domácí kinetický písek

Holky prosím vás, nemáte někdo zkušenosti s domácím kinetickým pískem z mouky? Je to podobné tomu originálu? Příjde mi, že to musí mít konzistenci drobenky na buchtu a děsně lepit na ruce!
Předem moc děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1132
8.5.17 07:06

Mame doma ten normalni, je z toho teda bordel, ale je to fakt oblibena hracka (to se hodi, hlavne kdyz je maly nemocny a tak…). Uz jsem premyslela, jestli se to da vyrobit doma, napadl me normalni pisek smichat s masaznim olejem, ale zatim jsem to nezkousela. Z by to slo z mouky, to me nenapadlo, ale nevim, jestli budu mit odvahu to zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
8.5.17 07:40

My máme zkušenosti jen s tim domacím. Dělala jsem ho tušim z mouky a dětského oleje. Dcerka si vyhrala, měla ho plný pekáč. Byl z toho ale binec a mastný ruce a vše kolem. Ale nikam se nelepil, šel normálbě smést

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
8.5.17 13:58

Já jsem právě našla návod z mouky, dětského nebo stolního oleje a škrobu. Tak jsem ho teda nakonec zkusila vyrobit a jako ten originál to asi nebude. Bordel je z toho všude, ale to i z normálního písku, ale dá se to v pohodě zamest. Asi bych to ale nevysávala, myslím, že by to zalepilo trubici :? Na ruce je to příjemný, ale lepí se to, to je jediný co mi docela vadí, jinak je to dobrá zábava a za pár korun :).A je fakt, že bábovky jsou z toho teda krásné a moc pěkně to drží, dá se to stavět i na sebe a prckové si parádně vyhráli a přiznám se, že i já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat